Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 10
copilutzu spune:
Dragele mele..
explicati si lu' Copilutzu' cum se face spermocultura !!!
Nu , nuuuuuuu..nici nu se mai gandeste sotul sa mai faca asa ceva...dar mor eu de curiozitate...
Va rog frumos!!!
Sar'na!!
Pup toooata gashca!!!
Chiar imi este doruletz de toooata gashca!!!
Ce mai puneam noi tara la cale.... Moooamaaaaaaaa !!
Inca o data PUUUUUP!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
vrembebe spune:
nici nu stiu cum sa incep... sunt asa de fericita!!! de fapt amandoi suntem.. am fost la dr Soare si a gasit niste bucati din spermatozoizi in sperma sotului.... sotului meu i s-au gasit e coli la spermocultura (copiluzu - spermocultura e o analiza a spermei unde nu iti numara gigeii, ci iti cauta alte lighioane care ar putea salasui pe acolo) si a urmat tratament cu antibiotice si o gasca de alte pastile prescrise de dr. Soare...... nici nu ne asteptam ca tratamentul sa dea rezultate chiar atat de repede....dr. Soare ne-a spus ca din cauza medicatiei anticorpii distrug spermatozoizii, cu toate astea s-a putut vedea ba o codita, ba un capusor... ce mai , super.... sa-i dea Dumnezeu sanatate dr. Soare ca sa ajute pe cat mai multi.....
Acestea fiind spuse va doresc sa traiti si voi ceea ce am trait noi cand ne-a aratat la microscop parti din gigei...
O zi super buna la toate fetele mele dragi.... si multa rabdare in continuare....
cris.do spune:
andrabirni la spermograma soc erau pana in 100,000 si nu se misca niciunul si in plus erau toti de morfologie D deci practic ne-a spus ca nu este niciunul bun, ca sunt malformati si ca ii pare rau dar nu se poate face nimic deocamdata. Numai ca am invins acum!
vrembebe felicitari pt. progres si la cat mai multi sanatosi si iuti! Sa ne aduca anul acesta bebelul mult visat!
Sheritra spune:
Cris , daca nu te superi si ai timp, vrei te rog sa faci un rezumt cu ce ai scris de la inceput despre tratamentul sotului, cu absolut toate amanuntele (doctori, valori, medicamentatie, timp)?
Felicitari pt revenirea specatculoasa, am povestit de cazul tau unei colege care este in aceeasi situatie si m-a rugat sa te intreb.
Eu am citit tot ce-ai scris, dar sa fie cu vorbele tale .
Sheritra
Marush spune:
Ati auzit de cazuri ca al nostru de azoo cu testosteron peste limita superioara? Poate ne mai dati idei!
Multumesc anticipat!
copilutzu spune:
vrembebe Ma bucur ptr. voi!!1
Sar'naaaaaaa mult ptr. explicatie!!
Pup
si la cati mai multi !!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
andrabirni spune:
Cris.do, multumesc mult pentru raspunsuri.Din pacate, noi nu avem nici macar unul ...Ma bucur de reusita voastra si poate isi va reveni spermageneza si veti avea multi, multisi nu veti mai fi nevoiti sa faceti FIV.Dupa cum vezi, ne fac bine vestile tale si mai animeaza activitatea si speranta pe-aici, la azoo.
Copilutzu, las' ca poate apar totusi si la noi si atunci sa vezi.
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Marush
Ati auzit de cazuri ca al nostru de azoo cu testosteron peste limita superioara? Poate ne mai dati idei!
Multumesc anticipat!
Marush, sotul tau are pb si cu prostata? Citeste ce scrie la Saz Palmetto (planat care o contine produsul Multi Maca de la FLP)
Saw palmetto (Serenoa repens, fam. Arecaceae)
-palmierul ferastrau sau palmierul pitic este originar din America
de Nord, al carui fruct a fost folosit de catre indienii americani
in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pt
intarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pt
a stimula functionarea testicolelor si a ameliora iritatiile
mucoaselor, in special a celor ale aparatului genito-urinar si a
prostatei. Era administrat femeilor pt a ameliora tulburari ale
glandei mamare (se credea ca utilizarea pe termen lung ducea la
marirea sanilor). Multi botanisti il considera afrodisiac.
Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii
extractului din fructe de palmier-ferastrau in tratarea tulburarilor
comune ale prostatei- hiperplazie benigna a prostatei (BPH) .
Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40-59
de ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de
cresterea frecventei mictiunilor, trezirea in timpul noptii pt
golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede
ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului in
prostata. Odata ajuns in prostata, testosteronul este transformat
intr-un hormon mai puternic dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus
stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la
marirea prostatei.
Principala actiune a extractului de palmier-ferastrau in tratarea
BPH este inhibarea conversiei intraprostaice a testosteronului si a
legaturilor intracelulare ale DHT.
In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-
ferastrau este in tratarea BPH. Avand in vedere farmacologia sa,
extractul poate fi util si in afectiuni legate de excesul de
androgen la femei, precum si hirsutismul si boala polichistica
ovariana.
Miki
pisix spune:
Dragele mele dragi,
Am plans cand am citit mesajele voastre de drag si dor :-)
Si mie mi-e foarte dor de voi !!!...
Imi lipsiti enorm iar in noptile cand stau cu ochii pironiti in tavan un pic confuza de ce-o sa ma-mi ofere viitorul ...ma gandesc la voi ...si nu-mi ramane decat sa sper ca voi sunteti mai bine
Asa cum va scriam anul trecut, am intrat intr-o perioada foarte aglomerata la birou (mult mai aglomerata decat anticipasem) asa ca dupa 12-14 ore de munca nu mai sunt in stare de nimic...
In plus, nici nu am cu ce ma lauda. La Parhon nu am ajuns (am sunat de 3 ori, cica nu se fac programari, tre' sa te duci sa stai ca prostu pe la usi si stiti ca am oroare de asa ceva) iar testul de sperma de la dr Matei cu putin noroc il vom face abia saptamana viitoare.Deci suntem intr-un punct mort.
Dar peste o saptamana scap de o chestie mai ampla la serviciu asa ca VOI REVENI IN FORTA.
Din pacate, am si o problema cu calc de acasa ca sta juma de ora sa-mi incarce o pagina (la forum)...cred ca s-a virusat dar nu am mai avut timp sa ne ocupam si de el...
M-am intristat putin sa vad fete noi pe-aici. Imi pare rau dragele mele ca ati ajuns sa aveti nevoie de acest subiect. Dar am mai invatat ceva ...ca doua minti fac mai mult decat una, iar noi suntem o gasca de fete destepte, sufletiste si luptatoare asa ca daca ne tinem de treaba putem invinge orice. Chiar si AZOOSPERMIA...
Miki nu pot raspunde la mesaje, e cam terminat calc asta ... Dar nu pot sa nu ma mir inca odata ce fata altruista, atenta, sensibila esti
Si cred ca toate fetele de aici vor fi de acord cu asta ...
A, sa nu uit ... fundatia de care va spuneam cu ceva vreme in urma se va numi 'Life' si prinde contur. E mult mai complicat decat credeam dar ...nu imposibil :-)
Va pup pe TOATE cu mare dor si sper ca in curand sa am un pic mai mult timp sa stam ca fetele ...de vorba
PS : Miki daca mai spui o singura data ca sunteti moshi sa stii ca public poza ta pe net sa vada toata lumea ca ...esti o fetita :)
PS 2 : nu pot folosi nici smile asa ca scuze pt un mesaj asa ...fad
PisiX
MickeyD spune:
Dragele mele
ca si pixi, un pic trista sa vad ca lumea se inmulteste pe aici. Dar, e bine ca va-ti gasit drumul catre acest forum. Mie trebuie sa recunosc mi-ar fi prins bine cateva suflete care au aceeasi problema. Fetele de la FIV au fost intotdeauna de foarte mare ajutor dar ele se confruntau cu alte probleme.
Imi pare rau ca nu am mai scris de multa vreme dar bebe a fost un pic bolnava si io pe drumuri.
Am vrut doar sa va trimit un gand bun si multi pupici de la un pitic care va doreste cate un puiut la fiecare (cel putin)
MickeyD si Alexandra (14 luni)