Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 6
miki-miki spune:
Pisi si mie mi-e dor de tine. Mai baga si tu capu pe aici ca poate ne mai ambitionam si noi cu un proiect ceva.
Angeliq Ai o spermograma buna si asa cu a zis matematiciana noastra Avalon cauta si pe la tine ceva bube ca poate acolo e pb. Imi dai si mie 1% gigei mobili si 1%normali?
Andra noi bulinam si renovam in continuare. Peste 3 luni cred ca il duc la biopsie sa vedem ce e acolo ca sa stim ce facem mai departe. Voi cand intentionati sa faceti biopsia?
Petit eu nu am fost la dl dr dar cauta in arhiva si ai sa gasesti
Miki
vrembebe spune:
petit - nr de tel ale dr soare sunt: 0722525672 si 0788692739. e un tip super, ce mai.. nu am vazut medic mai pasionat ca el... e singurul medic care e cu adevarat medic, fara atitudine de dumnezeu pe paman si care mai are rabdare sa stea de vorba si cu tine si sa-ti explice de-a fir a-n par, asa, ca la necunoscatori.....
pupici la toate fetele.. si noi suntem pt moment la capitolul sacosica cu buline....
pe toate azoogirls
petit spune:
Astazi am dat cautare pe net si am gasit un cabinet dr.soare. am dat telefon si o doamna mi-a spus ca a decedat.Dupa aceea am sunat la cabinetul focuslab si i-am relatat d-nei de acolo ca vreau o programare la dr.soare. mi spus ca nu prea mai vine pe la acest cabinet dar sa incerc pe mobil.toata ziua am sunat pe cele doua numere de mobil. Nu a raspuns nimeni.nici nu stiu daca sa mai incerc.
quote:
Originally posted by vrembebe
petit - nr de tel ale dr soare sunt: 0722525672 si 0788692739. e un tip super, ce mai.. nu am vazut medic mai pasionat ca el... e singurul medic care e cu adevarat medic, fara atitudine de dumnezeu pe paman si care mai are rabdare sa stea de vorba si cu tine si sa-ti explice de-a fir a-n par, asa, ca la necunoscatori.....
pupici la toate fetele.. si noi suntem pt moment la capitolul sacosica cu buline....
pe toate azoogirls
miki-miki spune:
Petit incearca cu un sms in care ii spui pe scurt ce vrei si poate iti da beep el apoi sa-l suni.
Miki
donna79 spune:
Seara buna!
Eu sunt cam incepatoare pe aici si am o intrebare, m-am gandit ca voi sunteti cele mai in masura sa ma luminati.Care ar fi cel mai apropiat loc in sectorul 6, in care se poate face o spermograma?
Multumesc mult.
printesa_roz spune:
Miki, poate ma poti ajuta cu niste informatii, valori normale pt spermograma. Am incercat sa deschid linkul despre spermograma de pe prima pagina, dar nu stiu de ce nu reusesc......asadar, stii cumva care sint valorile normale? Ca miine mergm sa luam si noi rezultatele de la spermograma sotului si avem emotii mari, mai ales el
Multumesc anticipat pentru raspuns
AngeliquedeS spune:
Offf, fetelor, nu mai trebuie sa imi spuneti, buba mare este la mine, in primul rand, el s-a reglat dupa cum ati vazut si voi din datele spermogramei. Eu nu reusesc sa ovulez asa ca poate avea el spermograma cu valori 100% bune daca nu au cu cine sa se intalneasca. Tocmai la asta "lucrez" acum...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
petit spune:
ce spuneti fetelor, mai am vreo sansa cu unul mic? am deja 39ani si cred ca e cam tarziu.am constatat ca in ultimul timp toate prietenele mele raman gravide si colegele imi spun mie secretele lor si anume ca au ramas gravide...
Dupa ce am citit ce ati scris voi i-am dat lui tutu multimaca de la flp si dumninica am luat si branca-ursului.
vrembebe spune:
petit - si eu am incercat ieri sa il sun si nu am reusit!!! probabil ca a fost extrem de ocupat. dr. soare care a murit este tatal dr soare la care mergem noi..... daca reusesc sa dau de le am sa te anunt negresit!!! asa e el, mai greu de gasit!!!
pe toate fetele si sa aveti o zi minunata
vrembebe
vrembebe spune:
petit - incearca cu sms-ul ca mie mi-a raspuns la sms... sau poate raspunde si la tel....