Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miki

O sa incerc si cu napraznic si cu carnitina. Multumesc de sfaturi!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls,
Chiar nu am mai inaintat deloc cu problema noastra?Unde sunteti cu planul de bataie?Nu a mai reusit nimeni nimic?Eu tot sper sa se inventeze ceva si pentru noi...
Va pup si vreau sa veniti cu noutati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andra Buline, buline si iar buline.
La mine nimic nou. Zero gigei dar si lipsa.... posesor de zero gigei .
Pisix tu nu spui nimic? Renovezi? Ceva controale pe la medici? Ati fost la Dracea, la Matei ?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

buna, fetelor.ne gandeam sa mergem si noi la dr.soare.stiti cumva unde il putem gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao, gagici !
Am o intrebare...O sa ziceti ca-s dus cu pluta , dar pe voi indraznesc sa va intreb ! Ce parere aveti despre bioterapeuti ? Ieri am vazut la televizor o d-na bioterapeut care, cica, vindeca aproape orice ( in afara de boli canceroase si ceva boli mintale ). In momentul de fata ma agat de orice, numai sa stiu ca vom avea si noi ! Sincer, nu prea cred in chestiile asta cu bioterapeutii, dar vreau sa ma interesez... Daca se poate vindeca azoospermia prin asa ceva ?
pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi am apelat pentru aceeasi problema la un bioenergoterapeut, care ne-a facut niste injectii cu aloe vera. La spermograma in urma injectiilor acestea s-a constatat o imbunatatire, in sensul ca de la 80 de mil a ajuns la 126 de mil de , de la 10% normali a ajuns la 30% normali si de la 30% mobili am ajuns la 40% mobili. Si cica inca nu s-a terminat durata de actiune a tratamentului, cica inca actioneaza. Si eu sunt si am fost foarte sceptica, dar in situatii de genul acesta omul se agata si de un fir de pai.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Drage azoogirls, ar fi super daca ar da rezultate tratamentul bioenergetic.Ioana, si eu ma gandisem la reflexoterapie pt sot.Sper sa reusiti si sa ne dati vesti bune.Cu ceva timp in urma, am vazut la tv un reportaj cu niste piramide, undeva in Prahova.Am sa ma mai documentez si am sa vad in ce situatii dau rezultate..Angi are dreptate, trebuie sa ne agatam de orice.
Va pup dulce.

Mergi la inceput

Pisix, nu ne-ai mai scris cam de ceva timp.Stiu ca ai inceput in "forta" campania antiazoo cu o sumedenie de analize, doctori, planuri, fundatii.Nu ne-ai mai spus nimic nici de analize, nici de fundatie, nici de testele din Franta.Sper sa nu te superi pe mine ca te-am intrebat ce-ai mai facut in ultima perioada, dar poate ne ajuti cu vreo analiza ceva , poate ne indrumi catre ceva, vreo cauza, vreo speranta ....
Ne este dor de tine, ne antrenai si pe noi sa luptam in a cruta azoo asta pacatoasa... prin tine,imaginar, mergeam si noi la toti doctorii , faceam analize, cautam solutii....
Te pup dulce si sper sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

PisiX, si eu te astept sa dai un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Angelique, scumpa mea, daca fac un calcul matematic 40% de spermatozoizi mobili din 126 milioane inseamna mai mult de 50 milioane de spermatozoizi viabili! Oh, Doamne!!! Asta nu se numeste nici macar oligospermie... cat despre azoospermie, daca nu stiai asta inseamna ZERO spermatozoizi. Adica niciunul. Nu te supara ca te intreb, ce anume te deranjeaza la spermograma sotului? Ca nu are 100% mobilitate la 126 milioane? Il vrei polispermic? Pe tine te-ai investigat? Pentru ca, trebuie sa-ti spun, daca niciun medic nu ti-a spus asta pana acum, problema e la tine, nu la sot... el este ideal. Sa nu te superi pe mine, dar nu ma pot abtine sa iti spun lucrurile astea.

Mergi la inceput