Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 4
vrembebe spune:
miki, mirela, iuca - va multumesc de informatii. o sa ne indopam cu antibiotice si sa dupa ce scapam de brontozaur (ce frumos i-a spus miki) si ne tratam la dr s poate apare si vreun amarat de .... pana acum sotul meu nu si-a facut analize din urina si spermocultura, deci nu stim de cand e acest e coli, dar daca era de mult ar fi trebuit sa se vada in analizele mele (ma gandesc, eventual in secretia vaginala), numai ca mie mi-a iesit ca am streptococ, pe care l-am tratat cu antibiotice (amandoi) si cu sex protejat si nu a mai aparut (la mine in analize...) probabil ca e coli a venit dupa........ da scapam noi de el.....
va pup si sa aveti o zi super buna
vrembebe spune:
buna feteleor!!!! ce se intampla? unde ati disparut asa toate de-o data? am ajuns la pagina 4 cautand subiectul nostru..... daca miki are scuza ca isi renoveaza apartamentul, celelalte ce faceti? ia scoateti capusorul din nisip!! si ajutati-ma, va rog!!!! puteti sa imi spuneti de unde sa iau maca in bucuresti (nu multi maca, ci doar maca).
sa aveti o saptamana usoara si o zi superba!!! va pup pe toate ca-mi sunteti tare dragi
miki-miki spune:
Vrembebe uite aici http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca
In 2 zile il primesti. Aici e cea mai ieftina, la farmacii o poti gai si la 40 RON. Te pupic.
Eu nu am nimic nou de spus.
Miki
vrembebe spune:
miki mersi de informatii. am facut comanda si o voi astepta cumintica acasa... spor la treaba si
andrabirni spune:
Vrembebe, la fel si noi.Nu avem nimic nou.Doar buline de luat.Deocamdata niciun rezultat, dar cum apare ceva nou, va anunt cu siguranta.
Va pupicesc.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor.
Valorile spermogramei sotului meu sunt urmatoarele:
in septembrie 2006 erau 80 milioane/ml, 90% forme aberante, 70% imobili
in decembrie 2006 erau 126 milioane/ml, 70% forme aberante, 60% imobili
Fetelor, stiu ca spermograma lui nu este tocmai dezastruoasa.
Pe mine ma sperie insa cei 70% anormali si faptul ca mobilitatea este 40%. Dar oare procentul de 40% mobili este din cei normali, sau per total? Adica daca sunt anormali pot fi mobili? Sau cei care sunt mobili sunt numai cei normali? Offf, cum sa va fac sa intelegeti ce vreau sa spun? Adica ma gandesc ca poate aia normali fac parte dintre cei imobili si cei anormali sunt mobili. Hai ca v-am ametit de tot. Daca a inteles cineva ceva sa imi spuna.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
miki-miki spune:
Angeliq incerc sa te lamuresc dar sa stii ca nici una de aici nu avem o asa spermograma. Poate numai in visele noastre.
Pt anormali sa ia pulbere de Napraznic sublingual sau 6 capsule/zi.
Procentul de 40% mobili este per total. E bine sa fie cel putin 50%. Da-i fiole de carnitina de la farmacie 1gr/zi (asta recomanda dr Damian si e trecut si in tratam in limba engleza de pe prima pag). Mai poate lua si Multi Maca de la FLP.
Eu zic sa stai linistita ca poti ramane natural cu o asa spermograma.
Miki
iumosa spune:
AngeliquedeS: SPermogramele arata o imbunatatire (sotul tau a facut ceva tratament pentru asta?) si daca vrei, iti fac eu un calcul (am facut si in cazul nostru), lundu-ma dupa ultimele valori. Calculul este facut la sange, adica o categorie o exclude pe alta: din 126 mil./ml exista 50,4 mil./ml mobili.
Daca 70% au forme aberante atunci 30% sunt normali, nu? Si atunci, din cei 50.4 mil/ ml mobili, 15,1 mil./ml au forme normale. Acum conteaza si volumul. De ex. , daca volumul e de 4 ml atunci ai in total 60.48 mil. de spermatozoizi normali ca forma si mobili.
Zic ca e la sange facut acest calcul, pentru de fapt se poate ca cei cu forma aberanta sa fie si imobili si atunci ai ramane cu mai mult (aprox. 40 mil/ml si la un volum de 4 ml sunt 168 mil in total). Dar in cel mai rau caz ai 15.1 mil/ml buni.
Nu stiu daca ai inteles calculele mele. Oricum, eu zic ca e destul de bine. Ar mai fi de lucrat la mobilitate.
A facut ceva tratament sotul tau? Noi stam prost la capitolul forme normale si ne intereseaza orice poate corecta forma.
AngeliquedeS spune:
Miki, 70% sunt ANORMALI, cred ca am scris eu prea alambicat. Daca erau 70% normali nici nu imi mai faceam probleme. Carnitina se poate lua fara reteta?
Cresterea de la 10% normali la 30% normali s-a datorat unui tratament cu extract de aloe vera injectabil, pe care l-a facut sotul meu, maca si BU.
Iumosa, am inteles calculul, si da, avea 4 ml
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Adevarata problema e ca daca eram si eu OK, erau mai multe sanse, dar asa, gigeii lui trebuie sa fuga dupa ovulul meu care nu prea se prezinta la intalnire... Anul trecut am ovulat de exemplu o singura data.
Va multumesc inca odata din suflet.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
miki-miki spune:
Scuze Angeliq am facut o corectie in mesajul meu. Cred ca eram batuta in cap ieri
Carnitina se poate lua si de la plafar carnitina cu Q10 am vazut capsule dar tb sa calculezi cate capsule sa ia ca sa faca 1 gr/zi. Cea de la farmacie e fiole si are un prospect mai ciudat care te sperie un pic. E pt cei bolnavi cu inima , intareste muschii inimii. Dar parerea mea e ca dc se gaseste si in plafare nu tb recomandata neaparat de un dr.
Miki