Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 22
miki-miki spune:
Pisule dc iei vitex sa nu iei si maca ca nu se impaca bine. Amandoua sunt reglatoare hormonale si fiecare merge pe alt principiu. Dc intentionezi sa faci analize hormonale mai bine nu iei nici una pt ca nu ies reale si tratam in fct de ac ti se da. Cred ca nu vrei un tratam de stimulare gresit.
RMN-ul asta inseamna raze? Uite ca nu le stiu pe toate. Dc da sa nu-l faceti pt ca afecteaza gigeii si ovulatia . Tb sa astepte sotul tau alte 3 luni ca sa-si revina. Nici antibiotice sa nu mai luati pt ca si astea afecteaza. Urmati amandoi regimul pe care ti l-am trimis ca am auzit ca face bine aparatului reproducator masculin. Dc nu e nevoie sa slabeasca at sa manance ce scrie acolo dar sa nu respecte zilele si cantit.
Miki
pisix spune:
Da mai miki, nu se potrivesc astea doua ... Asta am citit si eu.
Dar tu zici sa nu iau nici Vitex ?
Nu ...vezi, de asta costa 7 mil. RMN: pt ca nu iradiaza deloc. Este total neinvaziv.
Dar intrebarea care se pune este daca pot intra in FIV daca nu-mi tratez prolactina ...Pe mine asta ma framanta...
PisiX
miki-miki spune:
Dc nu e f mare si ai ovulatie poti intra. Tb sa faci monitorizare o luna sau sa-ti iei teste de ovulatie de la farmacie. Cat de mare e prolactina? Stiu ca sunt fete cu prolactina mare si fac totusi FIV. Intra la cele 2 sub de FIV si intreaba acolo. La FIV in Ungaria parca Magdadomocos a facut un tratam pt prolactina. Posibil ca intr-o luna de zile cu Bromcriptina sau Dostinex sa reusesti sa ti-o scazi. Vezi ce zice LD. Nu mori dc amani o luna FIV-ul.
Edit: Dc intentionezi sa faci anal FSH, LH , estrogeni si progesteron nu tb sa iei nici VITEX pt ca nu vor iesi reale. Tb sa astepti o luna de la terminarea tratam ca sa faci ac analize.
Miki
pisix spune:
Mai de fapt ma scoate din minti ca de fiecare data cand ma apropii de FIV mai apare cate ceva si iar trebuie sa mai fac nu stiu ce care dureaza ...o luna/doua/trei.
Evident nu mor daca mai astept dar vreau sa fac tot posibilul sa elimin timpii morti
M-a luat asa tare valul ca deja m-am hotarat la ce materninate nasc, unde fac gimnastica prenatala si ca voi face cursuri Lamase
Nu mai spun ca zilele astea am facut niste crize de stomac (desi sunt suspecta si de pancreas) asa ca teoretic ar trebui sa o tratez si pe asta (iar !) ...deci mereu apare cate ceva...
Fetele... mie mi s-a nascut si cel de-al doilea finut pe care il voi boteza si vreau sa ma laud ca e cel mai frumos nou-nascut pe care l-am vazut vreodata. Este realmente irezistibil... Asta nu a facut decat sa-mi acutizeze dorinta, deci ...da...nu mai pot sa astept o luna (desi stiu ca o sa se prelungeasca procedura de FIV, dar macar vreau sa o incep)
Va pup pe toate (miki merci iar de info) !
PisiX
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by pisix
Evident nu mor daca mai astept dar vreau sa fac tot posibilul sa elimin timpii morti
M-a luat asa tare valul ca deja m-am hotarat la ce materninate nasc, unde fac gimnastica prenatala si ca voi face cursuri Lamase
Esti criminala! Eu zic sa ajungi mai intai la LD si sa vezi ce iti spune si apoi vezi ce planuri iti mai faci. Dar totusi zic sa nu ajungi cu planuril tocmai la Lamase sau la maternitate. Dc totusi nu te poti abtine de la planuri... fa-i planul lui gigica, adica pe unde sa o ia ca sa se intalneasca cu ovu si sa rezulte un .
.
Miki
pisix spune:
He-he, macar bine ca te-am facut pe tine sa razi :-)
Eu as astepta, dar am programare abia pe 4 iunie si as vrea sa o iau putin ...inainte. Pt ca daca ma duc pe 4 si-mi mai zice sa mai fac iar nu stiu ce investigatii si apoi nu stiu ce tratamente ...iar mai trece un an
Faza nasoala este ca zilele trecute am facut o criza naspa de am ajuns la urgente (mi-a fost rau, am avut dureri abdominale, greturi, etc) iar seara asta am primit niste analize care m-au lasat paf :cica e posibil sa am hepatita
Maine ma duc sa-mi fac toate investigatiile si sper sa fie o greseala pt ca mi-au iesit niste valori de 30 de ori mai mari decat limita maxima :-(
PisiX
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by pisix
He-he, macar bine ca te-am facut pe tine sa razi :-)
PisiX
Si pe mineeeeeeeeee!!!
Vb Mikilinei...esti Criminalaaa ...
Doooamne !!! Ce ma bucur cand "te vad" asa de optimista si foarte hotarata !!!
Bravo!! Te pup si te imbratisez!!!!
Pup fetele!!!
Hai dragutzelor molipsitziva de la Pisu Ca la mine s-a luuuat!!!
Edit: -Pisu sper din tot sufletul sa fie o greseala . Scrie-ne si noua ce ti-a zis dr.
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Iyoana spune:
Pisix, iti doresc sanatate multa! Ai grija de tine si sper ca perioada de asteptare sa se reduca considerabil!
Fetelor, noi am primit verdictul: ultima incercare va fi biopsia testiculara, operatie pe care o vom face cel mai probabil dupa concediul din vara, pentru ca pretul este destul de mare si vrem sa ne linistim putin.
Continui sa va urmaresc si voi fi pe aproape daca are cineva nevoie de mine. Si, mai ales, tare mult as vrea sa citesc despre impliniri si reusite!
o seara minunata tuturor!
iyoana
pisix spune:
Iyoana - daca vrei sa te lamuresti acum, fara insa sa platesti costul FIV, poti face doar biopsie acum (sa vedeti ce e acolo) iar FIV- cand sunteti pregatiti.
Merci de incurajari
copilutzu - te pupa mama
Nu am primit resultatul ... cica abia azi ies cele de Hepatita. Din pacate mi-au iesit alti parametri, care sunt de asemenea de 5 ori mai mari... Toate valorile astea indica, asa cum mi-a spus medicul si cum am gasit pe net ...doar chestii rele: hepatita, cancer, ciroza.Cea mai simpla chestie care ar putea fi ar fi sa fiu doar purtatoare a virulului fara sa fiu bolnava, desi la cat de mari sunt valorile ...doctorita spune ca e boala acuta.
Astazi voi afla exact ce e
PisiX
miki-miki spune:
Pisule sper sa nu fie grav ceea ce ai. Of.. da toate s-au adunat la tine? Te imbratisez si mii de pupici. Astept rezultatul.
Pt toate azoogirls o selectie de la cap FIV 117 pag 15 dintr-un mesaj al lui DORIS 71 pe care o invit sa ne spuna mai multe despre ac biopsie care ne intereseaza pe toate.
quote:
Biopsia testiculara a sotzului a dat un bun rezultat, 90% din sunt foarte buni. Va reamintesc ca noi aveam o spermiograma cu 750.000 si dupa 30 min. erau toti morti.
Miki