Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nici eu nu am inteles nimic din explicatii ... pt ca realmente mi-a dat niste parametri medicali din care a spus ca poate sa reiasa... Evident, a facut si doppler si probabil coroborat a putut trage o concluzie.
Crede-ma ca nu se abereaza, femeia asta nu vorbeste aiurea daca nu stie, doar ca nu stiu eu sa-ti explic, mai ales ca a fost acum vreo 3 sapt., inainte sa plec din tara si ...am uitat.
Hei, ma bucur ca ti-ai facut un plan ...Stii ca asta am zis mereu ca trebuie facut: sa ne trasam niste coordonate pe care sa incercam sa le urmam.Eu as vrea in mai sa fac ICSI dar dr M se cam indoieste.
E bine ca te-ai apucat de treaba pt ca voua va lipseau totusi cateva date ...elementare ca sa zic asa. Asteptam vesti de la analizele genetice.

Heeei, ce-mi place atmosfera asta cu iepurasi ! Pup toate azoo girls vechi si noi !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Dragi azoogirl..... va doresc la toate PASTE FERICIT !Si Bunul Dumnezeu sa ne indeplineasca tuturor cea mai mare dorinta .....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hristos a inviat!

Pisix si la noi, biopsia + ICSI pare a fi ultima solutie. Dar de ce spui ca dr. M. se indoieste de un ICSI in mai? Nu sunteti voi gata cu analizele sau nu e ea disponibila?

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana, singura problema e legata de faptul ca, probabil stii, la ICSI (si la FIV de altfel)nu te poti duce pana nu-ti rezolvi toate problemele medicale, iar noi mai avem cate ceva ... Plus ca trebuie sa te potrivesti cu CM si de aceea dr M a zis ca vom vedea daca se poate
Tu cand vrei sa faci ? Cu cine ?
Salutare fetelor, sper ca ati avut parte de sarbatori placute, eu deja am inceput sa fac planuri de 1 Mai :-)

PisiX

Mergi la inceput

Buna fetele!

Pisix, noi vrem sa facem cu dr. Matei + Tutunaru. In cazul in care vom descoperi ceva spermatozoizi la biopsia testiculara, vom incepe toate pregatirile pentru FIV+ICSI. Nu stiu sa-ti spun cand vom face pasul definitiv, cred ca undeva prin vara...Ca nu mai e asa mult si de-abia sa reusim sa facem biopsia si analizele pana atunci.
Voi?

Astept sa vad vesti noi si, mai ales, bune de la toate fetele!

iyoana

Mergi la inceput

Feteleee,
Nici nu mai gaseam subiectul azoospermie de "traficat" ce e ...
Noi am inceput treaba ca sa ne pregatim de ICSI: eu am terminat tratamentul pt heliobacter, am facut programari la cel mai tare endocrinolog & androlog din tara (asa cred), mi-am facut Pappa si testele de secretie, deci ...ne pregatim.
Intre timp am emis o noua teorie (chiar vreau sa ma intalnesc cu dr Matei sa vad ce zice); ea ne-a spus ca verucile genitale pe care le are sotul meu ar putea fi de origine HPV. Din ce am citit pe net si descrierea lor, sansele sa fie asta sunt de 90%.
Am cautat astfel mai multe info ...si am aflat ca aceste veruci (ca un fel de negi) pot aparea si intern, pe uretra de exemplu.
Eu atunci ma intreb : daca i-ar fi aparut acolo, e posibil ca aceasta sa blocheze uretra si astfel sa dea azoo ?
Voi stiti ceva ?
Astept vesti de la voi !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sal'tareeeeeeeee!!!
Noroc cu Pisoc ca a mai scos sobectul la lumina !!!
Ce mai faci fatooooooo ???? Ma bucur ca v-ati hotarat!! Muuulta Baftaaa!!!
Pupacesc si Avaloneluuuu' te urmareeesc!!! Am inteles ca in toamna esti in focuri?!? Tin pumnishorii si Multa Bafta !!
Si imi este doruleshca si de Mikilinaaaaaaa , de vrembebe, de andrutzabirni, si de toata gasca...

Eu am primit listoaia de analize ptr. FIV ,pe care o sa incep sa le fac in iunie . Sper ca in toamna cand s'o numarara bobocii sa numar si io embrionashii ,..si respectiv "copilutzi" ...Ca am vise indraznetze..Vreau foo 3 deodata...sa ma satur!!! .
Pana atunci ...ma cultiv pe la FIV. Sincer inteleg cam greu , dar macar sa ma familiarizez...

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

pe toate fetele mele curajoase!!!
noi, nimic nou, luam pastilute... FSH-ul a mai scazut un pic, dar tot peste limita maxima e, testosteronul a mai crescut un pic, dar tot sub limita minima......... luam pastile in continuare si speram sa se mai amelioreze situatia..
pana una alta ne pregatim de minivacanta de 1 mai pe care sper sa o aveti si voi si sa va bucurati si voi de el.....
iar toata gasca.....

Mergi la inceput

Buna fetele!
Vin si eu cu vesti noi si bune: analizele genetice ale sotului au iesit bine: fara microdeletii, cariotip ok.
Duminica mergem la dr. Matei, sa vedem ce mai facem in continuare.

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!

iyoana

Mergi la inceput

Pana sa mai scriu noutatile mele, vreau sa o felicit pe Nusy a carei zi de nastere este astazi !

La multi ani, draga mea si mult succes in operatiunea BEBE !

Te pupam cu drag si iti daruim, simbolic
Restul urarilor cred ca le intuiesti : , , , ,

PisiX

Mergi la inceput