Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 19
miki-miki spune:
Iyoana multumesc pt informatii. Incerc sa vad dc le pot face la mine in localitate pt este un laborator care colaboreaza cu Genetic Lab din Buc. Banuiesc ca sunt mai scumpe aici decat la Buc.
Inutza eu stiu ca la 10 zile de la terminarea antibioticului se repeta analiza. Sotului meu si mie ni s-a dat la amandoi tratam pt stafilococul auriu si numai lui i-a iesit la urocultura. Deci parerea mea este ca ar fi tb sa faceti amandoi. Dar repetati analiza si vedeti dc mai iasa ceva. Unde i-a iesit lui infectia?
Miki
miki-miki spune:
Articol nou aparut pe DC despre www.desprecopii.com/info.asp?id=1114" target="_blank">AZOOSPERMIE
Miki
inuta12 spune:
Miki...i-au depistat-o cand a facut spermocultura..
eu nu am facut intr-adevar tratamentul..pentru ca mie medicul nu mi-a zis sa iau (fusesem la calomfirescu)..
asa ca a luat numai el..innebunesc daca mai are sau mi-a aparut si mie ...doamne fereste..asta ne mai lipsea..
o sa faca analiza dupa pasti atunci...multumesc de informatie..
acum ce sa fac ? sa-i dau urovalom? conteaza cate pe zi? imi trebuie reteta?
eu trebuie sa repet secretia nu?
miki-miki spune:
Inutza Urovaxom se ia la o luna dupa terminatea antibioticelor cate 1/zi timp de 10 zile se repeta administrarea lui peste alta luna si apoi iar o luna. In total 3 luni de Urovaxom . Sunt niste pastilutze care au rolul de vaccin (asa a spus dr S). Pana ajungeti sa luati prima transa de Urovaxom repetati analiza si dc nu iasa nimic treceti la administrarea lui. Dc iasa "dinozaurul" tb iar sa luati antibiotic conform antibiogramei. Atentie! Antibiograma poate sa arate altcumva , cu alte antibiotice deoarece el e posibil sa nu mai fie sensibil la antibioticul care l-a luat deja
Andra
Miki
pisix spune:
Buna fetelor,
Iata noutatile mele: in urma testelor biochimice rezulta ca sotul meu nu are nici o problema de obstructie...
Problema reala este ca dr Matei spune ca dupa toate testele facute cauza azoospermiei este ...inexplicabila. Insa dupa spusele dumneai la biopsie sigur vom gasi gigei.
Asa ca singurul drum pe care am putea merge acum este ICSI.
Deci ... dupa paste incercam sa ne rezolvam fiecare problemele pe care le mai avem (infectii pe ici-pe-colo, heliobacter,etc) iar cand toate acestea vor fi puse la punct ...ICSI.
Daca e sa va spun insa unde si cu cine ...iar am dileme...
Pt ca eu cred orbeste in dr Matei,si pt ca ea a inceput sa faca FIV cu Tutu ...ma gandesc si la varianta asta...
Dar stiti cum sunt eu. Azi am o idee, maine alta ...
Trebuie sa mai vorbesc o data cu dr M dupa ce rezolv cu infectiile sa vad ce propuneri ar avea dumneai.
Pana una-alta, va doresc un Paste Fericit si un iepuras ...nastrusnic !
PisiX
vrembebe spune:
sarbatori fericite pentru toate azoogirls si sa ne aduca iepurasul cat mai multi !!!
miki-miki spune:
Pisix bine ai revenit! Iti raspund la PM aici. Nu am mai facut nimic dar mi-am facut un plan : analize genetice la sot si dc ies bune mergem mai departe direct la ICSI sau face o bio inainte (inca nu stiu sigur dar eu optez pt prima varianta). ICSI in toamna facem si cred ca la Giuly pt ca acolo e si Damian. Pana in toamna eu vreau sa fac o histeroscopie si poate si o laparoscopie ca sa fiu sigura ca e totul OK la mine.
Nu am inteles cum pot arata niste teste biochimice ca nu e vb de obstructie. Obstructia se vede la eco dc s-ar vedea dar testele .... ar putea sa arate ca nu exista pb in crearea gigeiilor .
Eu va pup pe toate azoogirls si va urez "PASTE FERICIT !" de acum pt ca o sa plec din localitate.
Miki
Iyoana spune:
PASTE FERICIT si din partea mea, multa sanatate si fericire, si cat mai multe vesti bune!
iyoana