Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls, dupa o saptamana de asteptari, am facut si ceva analize " de control".Din pacate, nu prea am vesti foarte bune: -Clamydia in urina-pozitiv.Din nou!?Trebuie sa facem un tratament cat mai urgent.
Spermocultura-Numeros- Escherichia Coli-hemolitic.Imi poate spune cineva ce inseamna?
Antibiograma - sensibil - ceftriaxone, gentamicina, nitrofurantoin,acid nalidixic cu factor de rezistenta
- intermediar - amikacina
- rezistent - ampicilina, amoxacilina, colimicina, cotrimoxazol, ciprofloxacin, norfloxacin.
Leucocite- 1000/min/min
Hematii- 0/min
Am mai facut urinei diverse analize, sa vedem daca exista vreo infectie ceva, toate sunt in limite normale, mai putin urobilinogena- 3,4.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti....
In rest, nimic nou, din pacate.Poate ne aduce Iepurasul ceva nou.
Va pupicesc pe toate Nusy, Miki, Copilutzu, Vrembebe, Petit, Elle, Iyoana, Inuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Petit FSH-ul mare arata ca nu se produc gigei. Adica dc faceti un tratament de stimulare pt testicule si repetati ac analiza si iese mai mica at inseamna ca tratam da rezultate si testicolele produc . Odata ce a intrerupt tratam creste iar FSH-ul. Este ca o oglinda. Tratam pt FSH nu exista.
Andra de E-Coli se scapa f greu. Tb sa iei tratament cu ce scrie la sensibile (ceftriaxone, gentamicina, nitrofurantoin,acid nalidixic cu factor de rezistenta), sex protejat si timp de 3 luni UROVAXOM cate 10 zile /luna pt a nu reapare "dinozaurul". Data trecuta ce "dinozaur" ati tratat? Sotul Mirelei1 care scrie la Pushtoaice a tratat si el o infectie cu E-Coli si dupa aceea a reaparul altceva. Dinozaurii astea parca sunt inruditi, tratezi pe unul si apare altul. Vezi ca era un subiect cu infectii urinare dc dai cautare poate il gasesti si postezi acolo..
Fetelor spuneti-mi si mie care sunt analizele genetice care tb sa le faca sotul pt a vedea dc se merita sa mergem mai departe cu proiectul bb. Cred ca o sa faca mai intai ac analize si dc sunt bune mergem mai departe cu biopsia si FIV-ul.

LA MULTI ANI! tuturor Floricelelor.
pt toate azoogirl .

Miki

Mergi la inceput

Miki, multam mult de raspunsuri.Dar sa o iau cu inceputul.Urovaxom am luat asta vara, 3 luni.Sex protejat, 2 luni.O luna pauza...oare ce mai urmeaza?Mi s-a luat...tot "repar" cate ceva, dar de fapt nimic.Sunt dezamagita...Poate totusi, raman cu seranta ca Iepurasul imi va darui ceva frumos.

Mergi la inceput

Andra ati facut sex protejat pe per tratamentului si pana ati repetat analiza si ati vazut ca nu mai apare? Dc nu degeaba v-ati omorat. Si nu am inteles, ati facut amandoi tratament sau numai sotul?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Miki-Miki..testele genetice pe care ni le-a cerut noua Prof Marinescu ptr ICSI au fost cariotipii si microdeletii cromozom y
" Noua " la spermocultura ne-a iesit infectie cu enterococ, stie cineva, e grav ?

Mergi la inceput

Miki, tratament a facut numai sotul.Eu mi-am facut niste analize anul trecut, microbiologicul,secretii vaginale, si acum o saptamana le-am repetat, sunt ok..Dar se pare ca trebuie sa fac niste analize mai complexe, sa vad daca am si eu dinozaurul asta..Sper sa gasesc solutuia la acest "dinozaur" cat mai repede.

Mergi la inceput

Andra succes!
Carry multumesc! Deci sunt numai 2 analize. Voi pe cate microdeletii ati facut? Pe 6 sau pe 20?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Miki-Miki, si pe noi dr. Matei si Tutunaru ne-au pus sa facem aceleasi 2 analize: microdeletiile cromozomului Y si cariotipul genetic. Cat priveste prima analiza, nici nu trebuie sa-ti pui intrebarea, ca la Genetic Lab unde ni s-a spus sa mergem, nu pot sa faca decat 6, asa ca...
Preturi la Genetic Lab:
- microdeletiile cromozomului Y = 100 RON
- cariotipul genetic = 250 RON

MARE ATENTIE: pentru cariotip trebuie sa suni 021/4131423 si sa-l programezi pe sot. Se face numai lunea si vinerea, cu max 3 sapt inainte nu trebuie sa ia antibiotice si nici sa faca radiografii. Si este numai cu programare, de la 08h00 - 11h00!

Succes si rezultate bune!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Andrabirni, imi pare rau de rezultatele nasoale ale sotului! Acum important este sa faca el tratamentul dat de medic, eventual sa aiba o alimentatie adecvata, poate niste naturiste...nu stiu ce sa mai zic...
Si apoi vedeti voi ce mai faceti cu bebe...Ca pana la urma, important este sa fiti voi sanatosi (sincer, este ceea ce ne-a spus si noua dr. Matei, si avea dreptate!) si apoi vedem cum facem si copii! Pentru mine, in momentul asta importanta este sanatatea sotului si apoi revenim la bebe.

Eu am reusit sa-l programez la Gentic Lab pe 20 aprilie pentru microdeletii cr. Y si cariotip. Sunt bucuroasa ca am reusit sa imbin agenda sotului cu disponibilitatea laboratorului (dna de la programari nu prea vroia sa ne programeze pe 20 aprilie pentru ca era full, dar am insistat si a fost foarte draguta si a acceptat sa mearga si sotul meu). Sa ne tineti pumnii sa iasa bine! Daca ies bine analizele vom face biopsie testiculara sa vedem daca gasim ceva!

Pup toate fetele si numai bine va doresc!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna fetelor..
Miki..sotul a luat 3 luni ciprinol...pentru streptococul D...si a terminat saptamana trecuta..
cand trebuie sa repetam analizele?
din greseala am facut saptamana trecuta neprotejat...oare se intampla ceva?
sper sa fie bine..mi-e asa de frica...eu eram ok la analize..dar cred ca o sa le repet si eu...sa-mi fac secretia nu?

Mergi la inceput