Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nusymulta bafta si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va vedeti visul cu ochii .Stiu ca e foarte greu, dar meriti ...si voi va chinuiti de ceva vreme .
Sa stii ca si noi eram convinsi ca asta era solutia buna pentru noi, eram pregatita psihic si financiar pentru asta (adica pt.FIV)dar nu am mai avut cu ce ...Sa ne mai tii la curent cu noutatile si cu siguranta Doamne-Doamne o sa-ti dea mult dorit !
Andrabirninoi n-am fost mereu cu azoospermie....la inceput sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie severa ...adica foarte putini .Am zis ca macar avem ceva-ceva....a facut tratamente la greu ...si rezultatul 0 (ZERO).
Eu tot am speranta ca vor aparea si la noi ceva....
Pisix...noutati ?
Miky,Copilutzu,Nucutza,Aurelia,Vrembebe,Avalon

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ella, stii ce mai ingrijoreaza la voi? Ca sotul tau a facut multe tratamente si a mers inspre mai rau...ceea ce nu e bine deloc! V-ati gandit sa mergeti la un alt doctor?
poate mai gasiti o alta solutie...Si de ce ai spus ca nu ai fi tu de acord cu biopsia testiculara. Chiar crezi ca e nasol sa se umble pe acolo? Ca, in cazul nostru, asta este singura solutie.
Si te rog frumos nu mai plange si nu mai fii suparata, ca nu rezolvam nimic cu asta.

Andrabirni, tin pumnii sa iasa bine rezultatele din aprilie.

Nusy, cand demarati procedura de FIV p-zisa? Tinem pumnii!

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana ai intuit foarte bine problema mea....tocmai asta ma ingrijoreaza si pe mine...ceva-ceva a existat si daca varicocelul a fost pe testicolul stang..de ce nu a produs dreptul ceva ? Si am fost la inceput la Dr.Bucur,urolog- apoi la Dr.Soare ...iar acum am fost din nou la Dr.Bucur care l-a si operat ....
Acum intelegi durerea mea ? Eu sunt foarte optimista in fata sotului meu,dar cate povesti am citit eu ... cum ca operatia de varicocel nu ar influenta foarte mult spermatogeneza si ca ori cu operatie,ori fara...e tot aia.....iti dai seama....
Bineinteles ca nu ii povestesc sotului meu toate aceste chestii pentru ca el sufera si asa foarte mult, zice ca el e "vinovat" ...
Pe de alta parte, am citit si povesti fericite , Flavia-Ramona si Titelu stiu ca sunt fericiti acum ....
Ce sa-ti spun....am sufletul negru ...nu ma bucura nimic...dar sper , speranta inca o am ,mica....dar exista...
O sa va tin la curent pe toate cu noutatile , atunci cand le voi avea...
Va pup pe toate ....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra: te rog, nu spune ca nimic nu va ajuta.Nu gandi asa...inca n-ati facut biopsia ca sa zici ca chiar nu exista nimic acolo,inauntru...poate acolo e ceva.Asa ca o sansa e...mai ales ca ati vazut un gigel la microscop,nu? Numai ca nu era normal...cu tratament luat dupa schema dr.S poate va apare si unul normal.Macar unul, ca sa-ti dea curaj.

Inuta: da,am scris ,mai ales la subiectul "oligospermie" ,ce tratamente a luat sotul meu. Nu le pot repeta pentru ca nu le mai stiu,au fost foarte multe combinatii in decursul unui an si jumatate de tratament.Multe scheme, in functie de evolutie.Oricum,constante au fost Zn, Vit.C, maca de la FLP, coenzima Q10, panaxginseng fiole,tonotilN. A mai avut uneori vit.E,acid folic,royal jelly(laptisor de matca),potent power, wobenzym, aslavital, apoi pentru varicoceii incipienti detralex,venoruton,tinctura de castan comestibil si tinctura de castan salbatic.Plus homeopate fel de fel-din care,constant a luat testes.Plus tinctura de branca ursului.Si injectii miopeptid.Te-am ametit,nu?

Iyoana: incepem in aprilie,din z 21 a CM,care va pica intre 20-25 aprilie.Mersi pentru pumnii stransi!

Ella:mersi mult, sigur ca o sa va tin la curent.Desi,sincera sa fiu,nu prea cred ca va reusi din prima.Poate din a doua am noroc.Asta,statistic vorbind( asa am observat ,ca reusite din prima incercare mai rar...dar din a doua da!).In ceea ce priveste gigeii sotului tau,eu cred ca se poate sa aveti iar...datorita faptului ca a avut...deci se produceau..asa ca ,indrumati de un dr.bun,sigur veti avea iar productie de si veti putea si voi face FIV.Bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Nusy fii optimista , nu pleca de la ideea ca n-ai sa reusesti de prima data ....nu ai cum sa stii cum reactioneaza organismul tau ...
Stii ca sunt fete care au reusit din prima ...Adhnana , cred ca si Mihuta (nu sunt sigura) ...si multe altele.....intra la FIV si citeste acolo ,ai sa vezi ca se poate ...
Cu ce medic vrei sa faci FIV ?
Eu ma rog pentru tine sa reusesti din prima , sa-ti aduca un organism bine pregatit pentru , si...mult optimism ca asta sigur te va ajuta ....o sa vezi ...
Pup toate fetele si un weekend placut , fara

Ella

Mergi la inceput

Ella: multumesc pentru incurajari.La FIV citesc zilnic,de aceea am spus chestia asta ca am vazut acolo cam cum sunt reusitele.Oricum,optimista sunt...sper sa fie bine! Cu Dracea fac,la Giulesti.Pupici!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisi eu te astept cu vestile de la Matei. Indiferent cum sunt , te astept.
Nusy nu stiu de ce dar am eu o presimtire.O sa reusesti din primaaaaa !
Reteta e: cativa+optimism+progesteroane+maca.
Cate un ic pt fiecare.

Miki

Mergi la inceput

Mikishor: asaaa???? Ce bineeeee!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Surioarele mele
Am intrat sa va spun ca citesc, citesc , citesc...Noi cu Azoo stam ca la inceput....
Nusy MUUULTA BAFTA!!!

Va PUUUP si VA IMBRATISEZ pe T O A T E E E !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

Buna, felele. Nu prea am avut cand sa mai intru, dar v-am urmarit atenta.Noi tocmai am luat rezultatele analizelor si FSH si LH sunt mari, dar nu prea stim ce inseamna.Ne spuneti si noua? Am citit in cap5 ca nu prea e bine.

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
[/quote]

Mergi la inceput