Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pisix, vezi... fetele ti-au simtit lipsa si eu la fel! Ce mai faci tu? Ai reusit sa te mai eliberezi putin? Stiu ca muncesti foarte mult... Ce se mai aude cu fundatia? Cu FIV-ul? Astept vesti bune de la tine si de la toate fetele curajoase de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Andrabirni sa stii ca si eu am avut aceeasi problema ..nu stiam cum e mai bine sa procedez...dar tinand cont de faptul ca sotul meu a tot facut tratamente inca din oct.2005 , si homeopate,si alopate ....orice am crezut ca e bun , numai sa nu ajunga la operatie...cred si sper ca asta a fost solutia cea mai buna pentru noi ...Doamne ajuta ! Bineinteles....tratamente prescrise de medici, nu asa...dupa ureche.
Eu mi-am tot facut controale si sunt ok , deci...singura problema e la sotul meu ...din pacate ...
Ne hotarasem pantru FIV , acum in primavara...dar si-a facut o spermograma in februarie care a iesit 0 (ZERO).
Iti dai seama prin ce am trecut ....si am zis sa incercam si aceasta varianta , adica operatia.
Nici nu stiu ce sa-ti spun , cum e mai bine...cum credeti voi ...
Poate ca voi macar aveti cu ce sa faceti FIV,in eventualitatea in care asta e singura solutie ...dar noi nici macar pentru asta nu aveam ...ce sa-ti spun ..e foarte greu sa accepti realitatea.Poate de aceea eu ma agat cu toata puterea fiintei mele de rezultatul acestei operatii ..peste cateva luni...
Mi-e greu si nici nu pot sa accept ca nu vom avea rezultate pozitive .Poate ca sunt absurda,nu stiu ...dar simt ca nu mai pot,ca tot ce fac e degeaba ,ca lupt cu un inamic invizibil...TREBUIE sa reusim....e prea mult ....
Hai ca m-am intins prea mult ....dar am simtit nevoia sa ma descarc...

Va pup pe toate

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Andrabirni, ati fost la Dr. Soare?
Noi da, si am vazut spermatozoizi chiar daca rezultatul dat de clinica a fost zero. D-nul Dr Soare se uita impreuna cu pacientii la proba. Noi am prins vre-o 5 pe o lama doar in cateva campuri si a fost suficient ca sa vedem ca exista , misca, etc.
Si noi avem varicocel, nu l-am operat insa, caci ne ocupam de prolactina marita.
Daca ai intrebari nu ezita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ella, felicitari pt operatie, poate aveti noroc si apar noutati () pe acolo.
Andra, eu as vrea sa avem varicocel, macar am incerca sa-l operam in speranta ca e singura problema.
Pisix, uite ce ai animat subiectul. Doar scoti capul si ies toate fetele din ascunzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ella, eu zic ca e bine ca si-a facut operatia, nu are ce sa fie rau! Din contra!! Dar medicii nu v-au spus nimic de o biopsie testiculara? Poate este solutia...

Andrabirni, pana la urma acest varicocel nu este ceva in regula in organismul sotului tau, nu? Eu zic ca operatia poate fi o cale buna, nu stiu ce sa mai zic...Cred ca ar fi bine sa mergeti la un singur medic in care aveti incredere si sa-i urmaati prescriptiile. E cam complicata problema noastra...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Iyoana stim de biopsia testiculara,dar am zis ca asta ar fi ultima solutie...stiu ca nu prea e bine sa se "umble" acolo, intelegi tu...
Inca mai speram sa obtinem pe cale naturala ...nu avem decat de asteptat,acum dupa operatie...
Cum o vrea Bunul Dumnezeu....
Nici nu stiu ce sa mai zic....am o stare..
Poate e de la vremea de afara...imi vine sa plang incontinuu..fara motiv...

Pup toate fetele...

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella: facem bine,am inceput dosarul de FIV...caci luam tratament de un an jumate si degeaba...doar 300.000 gigei/ml.Asa ca am luat problema " in mana" si am demarat operatiunea FIV.La dr.S nu am mai fost,dar sotul ia inca tratamentul dat de dumnealui in ianuarie(cand am fost ultima data).Si..te rog eu,nu mai plange..n-are sens..mai bine fii optimista si gandeste-te ca trebuie sa se rezolve cumva!

Andra: chiar nu stiu daca rezolvi ceva cu operatia..parerea mea! Da,daca gigeii erau intr-un numar mai marisor ziceai ca ii poate afecta varicocelul,dar nefiind deloc,nu cred ca asta e problema...Dar tu faci cum simti,cum crezi!

Pisix: vrem vesti,vrem vesti! Si bune,neaparat!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Aurelia 77,
am citit intamplator mesajul postat de tine (eu activez la aspirante optimiste si nu prea am timp sa intru si la alte subiecte) si am vazut ca te interesa de la ce firma este Tribulus Terestris. Noi luam de la PRO NATURA, o data am luat de langa casa si o data chiar de la plafarul din spatele Hanului lui Manuc, dar cred ca se gaseste cam in toate magazinele specializate pe produse naturiste. Oricum, cred ca se poate comanda si online, trebuie doar sa cauti site-ul Pro Natura.
Succes in continuare!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, Ella, Nusy, Iyoana, Vrembebe, Avalon, Miki, Nucutza, multumesc mult pentru sfaturi si sustinere.
Ella, noi tot 0 pe linie avem....asa ca, citind ce ai scris tu, mi-am revazut situatia noastra....suntem in aceeasi disperata neputinta de a avea un bb.Dar poate vom reusi....cine stie.
Nusy, eu imi fac acum in cap fel si fel de scenarii...ce-as putea rezolva,cat si cum incerc sa fac un bb.Imi vin in minte numai "daca"...si atunci ma stresez degeaba....stiu ca nimic nu ne ajuta.Sa fiu sincera, cred numai intr-o minune.
Iyoana, optimista am fost de cele mai multe ori, dar cred ca mai mult ma mint pe mine insumi cu o asa exagerare a optimismului...asa ca...a venit primavara, sa ne bucuram de ea si...sa visam in continuare ca poate ne vom plimba vreodata si noi cu prin parc..
Gata cu plansul si vaicareala....trebuie sa luptam pana la capat cu orice mijloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Nusy,...scuze..poate ca ai scris in paginile anterioare..dar nu am vazut..
ce tratament i-a dat Dr Soare sotului ?

Mergi la inceput