Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 15
andrabirni spune:
Iyoana, timp de 9 luni am luat un tratament bazat pe multe vitamine(B,E,Ca,Zn), homeopate pentru mai multe functii ale aparatului genital masculin, prostata etc, .Deocamdata avem tot 0.Maine ma duc sa imi programez sotul pentru un nou set de analize ale spermei, ultima data era binisor...Deci, saptamana asta aflu unde ne mai situam.
Ella, ai perfecta dreptate....este o lupta de lunga durata sau...toata viata ne vom lupta cu ea....eu sper sa reusim, tehnologia sa avanseze si mai repede, astfel incat sa nu ajungem la 67 de ani...
ella_72 spune:
Iyoana sotul meu a facut analiza in 24.10.2005 -"Buletin de analiza - Y Microdeletii" si a costat 300 ron. Iar pe rezultat scrie :Rezultat negativ - Nu s-au identificat deletii -
Poate ca acum costa mai putin ...nu stiu ce sa zic...ti-am raspuns asa tarziu pentru ca azi eram la birou si nu stiam exact ce scrie pe rezultat.Acum sunt acasa si m-am uitat cu atentie, ca sa nu scriu prostii .Pe bon scrie "Biomolecular 1 x 300 ron" . Deci...
In fine ...sa nu razi de mine dar am pastrat toate chitantele si toate retetele,schemele de tratament si toate prospectele legate de acest subiect .Asta asa....pentru cultura mea....
Sotul tau cand face analiza ? Multa bafta va doresc ...si mai tinem legatura...
Ella
pisix spune:
Buna fetele,
Copilutzu draga mea...am senzatia ca avem efect lacrimogen unaasupra celeilalte... Tu plangi de ce scriu eu, eu de ce scrii tu :-)
andrabirni - bravoooo, aplaud si cu urechile :-) Macar si pentru consecventa meritati un voios, sanatos si cu spor !
ella_72 - he-he, si eu pastrasem tot ...pana la un punct cand fusesem la atatia medici si dosarul crescuse asa tare ca m-am lasat pagubasa si nu am pastrat decat lucrurile care ar fi putut fi importante; ba mai mult, am facut ca o ...carte, cu sumar, pagini numerotate - ca sa poti sa gasesti imediat orice ai avea nevoie, rapid. Ca sa vezi ocupatie ...
Apropos de microdeletii si costuri ...si eu stiu ca a costat mai mult; dar am facut si cariotip. Poate ai facut si tu asta...
Iyoana - suna cam sadic ...dar iti urez bun venit. Important e sa ne gasim ...daca tot ne-a lovit. Voiam sa-ti spun ca azoo poate avea doua cauze genetice majore asa ca daca vrei sa excluzi asta trebuie facut si cariotip. In alta ordine de idei, eu zic sa ai incredere in Dr. Matei pt ca e super-capabila, implicata, umana ... Daca ti-a zis sa te duci la Sabyc inseamna ca trece pe-acolo ...over-time (ca sa zic asa). E foarte dedicata ...si eu ma duc maine la Sabyc sa ma vad cu ea
nucutza- buna urarea asta cu barza :-) Sa ni se-arate !
Marush - heeei, e inerent sa mai avem si stari din-astea dar ...sa stii ca pana la urma tot o atitudine optimista ne va scoate la liman (sunt a naibii de buna la sfaturi ! ) Sper sa-ti fi trecut intre timp starea asta si sa fi trecut la planul de atac. Daca n-ai ... e musai sa-ti faci :-)
miki - m-am speriat rau ca nu am dat de tine ... pe unde esti, pustoaico ?
Fetelor sotul meu a facut testul biochimic si dr Matei a zis ca nu e de discutat la telefon ...ca sa venim sa vorbim... Mi s-a parut ca suna f grav dar era vesela si parea ca ar avea vesti bune ...e ca si cum ar fi vrut sa-mi spuna ceva dar n-a vrut sa-mi dea sperante... A zis sa venim cu hormonalele (ale lui sa verifice ceva). Cica sigur nu e obstructie insa din punctul meu de vedere asta nu e neaparat de bine ... In fine, maine sper sa aiba timp saracuta si ...va spun si voua ce si cum.
PisiX
Iyoana spune:
Buna fetele!
Adrabirni, imi pare rau ca dupa atatea tratamente tot nu ati avut rezultate bune. Dar sa nu-ti pierzi speranta, ca poate iese ceva bun saptamana asta. Vorba lui Pisix , numai pentru cat v-ati stresat si tot meritati unul mic acolo...dar puternic!
Tin pumnii sa iasa bine analizele de sapt asta! Te aspteptam cu detalii!
Pisix, multumesc pentru "urari" . Dr. Matei ne-a vorbit si despre un cariotip, dar sa nu-l facem acum ci mai tarziu, dupa ce isi va reface sotul si analizele lui periodice. Am mare incredere in ea, si mie mi se pmare capabila, in plus raspunde mereu la telefon. O data chiar m-a sunat ea, cand nu mi-a raspuns. Sper sa fie bine!
Ella, nu te-as contrazice, vedem atunci. Sotul nu o sa mearga la bucuresti inainte de 15 aprilie, e bine si atunci, ce sa facem...ca nu poate sa plece de la serviciu. Dar daca tot ati zis voi de cariotip, mai ca ma gandesc sa-l pun sa faca in acelasi timp si cariotipul, ca sa nu mai faca iar un drum la bucuresti pnetru asta, nu?
Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune, ca sa ne mai luminam si noi un pic!
iyoana
ella_72 spune:
Fetelor
va spuneam ca sotul meu a fost operat saptamana trecuta de varicocel .A fost ieri la medic sa-i scoate firele si i-a dat un alt tratament , cu TAMOXIFEN. Voi stiti ceva de acest medicament ? Ce-am citit eu pe net ......parca nu prea vad legatura....dar ,,in fine...nu ma pricep eu la medicamente .
Abia dupa 25 aprilie trebuie sa mearga din nou la control si atunci va face si o spermograma ....speram sa se vada ceva imbunatatiri...
Doamne ajuta !
Pana atunci nu ne ramane decat sa ne rugam sa fie bine pentru noi toate , sa ne aduca ceva bun ....
Andrabirni,Iyoana,Marush,Nucutza
O sa iasa soarele si pe strada noastra ......o sa vedeti ....
Ella
Iyoana spune:
Ella, ii doresc sotului tau insanatosire grabnica si numai bine! Si sa dea Dumnezeu ca in aprilie sa aveti o surpriza placuta!
la toate fetele!
iyoana
ella_72 spune:
Iyoana multumesc mult , esti o draguta ...
Doamne ajuta sa fie bine si pentru noi si pentru voi toate , ca prea mult ne chinuim....
Nusy ...noutati ...ceva ? ati mai fost la Dr.Soare ?
Ella
andrabirni spune:
Pisix, sincer imi era tare dor de tine.
Iyoana, Ella,Nusy, Miki,Copilutzu,Nucutza,Aurelia
Drage azoogirls, m-am tot gandit ce sa fac si cu varicocelul asta...unii dr spun ca e bine sa il operam, altii spun ca nu are nicio relevanta.Stiu ca acum cateva luni se operase sotul unei azoogirl, dar vad ca nu ne-a mai scris daca au obtinut ceva rezultate ...
vrembebe spune:
pe toate fetele si le urez cat mai multi gigei.... stie cumva cum pot da de dr. cocei de la giulesti? multumesc mult in avans si sper sa aud vesti bune de la toate cat mai curand...