Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 14
Iyoana spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri!
Acum am alta nedumerire si teama: dna dr. Matei mi-a spus sa mergem maine la ea la Sabyc. Adica sa o sunam de dimineata si sa ne spuna cum sa facem sa ne vedem. Dar am cam inteles pe aici ca nu ar fi la Sabyc decat joia?....mi-e teama ca facem drumul degeaba pana la bucuresti...
Copilutzu, si iesi repede din butoi ca sotii nostri au nevoie de noi!
Nucutza, din cate am inteles eu, maine seara il va pune pe sotul meu sa refaca spermograma. Ai fost haioasa cu laboratoarele si spermograma..
pup fetele si ramenti optimiste!
iyoana
Marush spune:
M-am bosumflat rau....sunt foarte pesimista. ...Nu de mult timp am aflat ca voi fi matusa...of, trebuia sa fiu mamica pana acum.
M-am suparat tare pe sotul meu, saracu, parca ar fi el de vina?!
Dar m-a cuprins asa o stare de nu-mi mai vine sa vorbesc cu nimeni , nici macar cu el.Ma simt la capatul puterilor, lipsita de orice speranta...Nu stiu daca voi avea puterea sa lupt pana la capat, pentru ca practic nu am inceput inca sa luam atitudine impotriva azoo, suntem la etapa adunarii rezultatelor!
Ma doare faptul ca nu am si eu BURTA.
IMI VINE SA URLU DE FURIE...Dar sotul meu e asa de pasnic si bland ca mi-e teama sa nu-l sperii mai tare decat cu tacerea mea.
andrabirni spune:
Drage azoogirls, imi pare tare rau ca ne inmultim!!!!!
IYOANA, si noi avem tot 0 . Doar biopsia testiculara ne poate spune daca sunt ceva gigei acolo,in testicule.Sper sa fii mai norocoasa si sa iti gaseasca dr Matei ceva gigei totusi in sperma.
Copilutzu, poate o avansa tehnica asta mai repede si se va descoperi si pentru noi vreo MINUNE...si o sa fim .
Nucutza, sigur o sa vina BARZA si la noi!!!
Nusy, Miki, Nucutza, Copilutzu, Iyoana, Pisix, Aurelia si toate azoogirls
Iyoana spune:
Buna fetele!
Andrabirni, din pacate vineri nu a gasit mare lucru dr. Matei...doar niste "forme tinere" care nu ar fi in stare de mare lucru...
la noi se pare ca vrea mai intai sa se asigure (dupa niste analize) daca ne mai face sau nu biopsie...deci e posibil nici asta sa nu fie o solutie..nu stiu ce sa mai zic
iyoana
andrabirni spune:
Iyoana, nu dezarma! Poate se vor gasi cativa gigei in testicole!Trebuie sa credem pana in ultima clipa in sansa noastra!Capul sus si sa avem forta sa luptam mai departe.Te pupi si sper sa gasiti solutia cea mai buna .
andrabirni spune:
Drage azoogirls, observ ca pentru moment am cam abandonat toate lupta impotriva azoo.Noi, in ultimele doua luni, nu am mai luat niciun fel de tratament.Vreau sa vedem cum stam acum, poate ca dupa aproape 9 luni de tratament, o fi aparut vreun jucaus.Sapatmana viitoare vreau sa repetam spermograma, spermocultura si tot ce tine de sperma.
Imi este dor de voi si sper sa reusim in lupta noasta.
va pup pe toate.
Iyoana spune:
Draga Andrabirni, o pentru perseverenta ta in lupta cu azoo.
Sa inteleg ca timp de 9 luni voi ati luat ceva tratament impotriva azoo? Dar ca l-ati intrerupt acum 2 luni?
Imi poti spune despre ce este vorba? Multumesc mult!
Nu stiu daca v-am spus dar noua ni s-a recomandat de catre medic sa facem si analiza "microdeletia cromozomului y". A mai facut cineva, cum ar trebui sa sune un rezultat?
Va pup si o zi minunata va doresc!
iyoana
ella_72 spune:
Andrabirni nu a abandonat nimeni lupta....
Stii ca aceasta lupta e una de durata, din pacate....Sotul meu a fost operat de varicocel saptamana trecuta.Acum vom incepe un alt tratament....si dupa operatia de varicocel refacerea spermatogenezei dureaza minim 3 luni....asa ca ...luptam in continuare.....
Iyoana a facut si sotul meu aceasta analiza....ii ia sange....nu trebuie sa scrie nimic special in rezultat,adica nu e un standard....nu stiu daca m-ai inteles....doar daca sunt modificari genetice.El a facut la Genetic Lab si a costat 300 ron.
Cam atat pentru moment .....cand o sa mai am noutati vi le spun cu cea mai mare placere...dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi .
Ella
Iyoana spune:
Ella, si sotul meu tot la Gentic Lab va face analiza. Dar eu am sunat si mi-a spus ca va costa 100 RON si nu 300 RON. Sotul tau a mai facut si alta analiza in afara de asta, de a costat asa mult?
iyoana