doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oana, marti e bine, dar dupa 14, ca io nush la cat naibii ajung acasa de la scoala.

ardeiash si oana: cinema arenberg, in gallerie du roi la bruxelles, dar trebe vazut programu. io tocma ce l-am aruncat fara s avad ce-ati scris:)

ultimele stiri: bruno poseda una bucata angina. cu sirop si analiza de gat sa vedem daca n-are si uns treptococ. maica-mea tuseste ca o masinarie stricata deci se pare ca s-au captusit intre ei.

roruts, tu cum esti cu sanataturile?

ma duc sa ma clatesc pe fata ca-mi face nervi maica-mea! mor!
papa

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, vedeti ca v-am trimis pe messenger adresa si parola de pe webshots unde puteti descarca pozele de la karaoke. Va rod ca sa le puneti la un loc cu ale mele in asa fel incat sa avem un album intreg. Eu deja le-am descarcat si sunt f frumoase dat cam putine ca de, nu prea am avut timp de facut fotografii ca ma mancau talpile sa dansez!!!
Miri si Ardeiash, sper ca ai vostri copilasi se simt mai bine
Ana, nu mai stim nimic de tine din seara aceea, esti bine? Da-ne un semn de viata.
Hai ca va pup si va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Haideti ca eu iar am tras chiulu` fetelor motatelor

Vreau sa va spun ca m-am simtit super cu voi, ca de obicei de altfel.
Cred ca la un moment dat cand s-a incins Taniuca si cu miscari seducatoare si-a dat jos camasa, am facut o fataaaaaaaaaaaa super Tania ce mai, tu esti sufletul petrecerilor! Toata lumea a dansat si s-a simtit bine Super de super! Nina multumesc ca ai reusit sa ne strangi impreuna din nou
Lucica vreau sa iti zic ca tu esti ca balsamul pentru sufletul omului. Esti o companie minunata si ma bucur tare ca nu am organizat intalnirea fara tine
Ana ma bucur tare ca ne-am cunoscut si sper ca si voi v-ati simtit bine cu noi Pupici si tie si la bebita
Mady eu sunt bine, sanatoasa, voinica cand planuiesti sa ne vedem aici in Antwerpen? Ar fi cel mai super intr-o luni, miercuri sau vineri ca asa poate veni si Daniela. Daca nu se poate asta e, ne putem vedea si joi. Marti eu am scoala
Ardeiasule cum sa ma super ma ca ai pus linkul pe forum? Nu e asa ca e super cantecul? Eu il am deja in masina sa ma zbantui pe el cand conduc hehehehe By the way cum se mai simte baietelul tau? E mai bine?
Oana ma gandeam eu ca paltonul ala e tot al cuiva din gasca noastra. Sper sa iti recuperezi si tu paltonul...
Mikule si eu vreau sa vad filmul ala, imi zisese acum ceva vreme o prietena de el si cred ca o sa ne ducem impreuna sa il vedem. Am sa iti spun daca mi-a placut.

Fetelor vreau si eu pozele, va rog muuuuuuuuuuuuuult!

Va pupicesc

Mello motanelul iubit

Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Tania,vreau si eu adresa....nu am primit nik!Azi incerc sa descarc si eu pozele...abia astept sa le vad.
Mai,Ana e bine,va saluta pe toate si e fericita ca ne-a cunoscut,dar momentan are probleme cu netul,asa ca m-a rugat pe mine sa va salut...
Ana,sanatate si sa ne ti la curent cu evenimentele legate de bebita...
Miri,Ardeiash...ce va fac baietii?Sper ca mai bine...sanatate multa la bolnaviori!
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

ziua buna pralinettes,
vad ca v-ati facut de petrecanie de numa'!
in ideea ca v-ar mai incinta una,cu specific romanesc (da' si bulgaresc), va postez aici anuntul asta primit pe mail:

ROMBUL
Romania & Bulgaria

The Energy drink for Europe

After EU Enlargement now comes

THE ENLARGEMENT CELEBRATION PARTY 2(00)7

Next Friday
26th of January

Jeux d'Hiver, Brussels
From 21.30h!
Free traditional food and drinks
until 23.00h!

Win a trip for 2 to Sibiu ,

European cultural capital 2007

and many other prizes!

Live concert and traditional dances

TICKETS on SALE

Selling points:

Place Luxembourg (Ralph's bar) - Thursday and Friday, from 18h to 20h

more info at

www.enlargement- party.com

enlargement. party@gmail. co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete: multam pentru intrebari..
toate m-ati inrebat ce-mi fac baietii!! mi-e si frica sa spun! intr-o zi e unul mai bine.. a 2-a zi e celalalt mai bine.. si bolesc de toate incepand de la tuse ... conjunctivite. diareee , ficat si nu mai stiu ce!!!intr-una! zilnic! sunt necajita!.... acum i-am trimis care la serviciu. care la scoala.. sa ma lase si pe mine sa bolesc: caci am intrat cu piciorul intr-un fotoliu.. si mi--am invinetit un deget, pe bune! nu mai puteam calca: si-mi ziceam: nene, gata, l-am rupt!! e cumplit! m-a durut!!!!!!!!!!. si daca nu era ala micu as fi plans.. dar deja se impacientase la racnetele mele,, ca nu suporta suferinta ! a trebuit sa fac stiti voi. ca la tom si jerry.. urla ala in sticla si se ducea ma dincolo si scotea racnetul din ea!! of is iar of.. vad ca a devenit slogan la mine!

zizee: link-ul asta cu enlargementu' nu merge niciodata.. nnu stiu de ce!?

bepii: nici io n-am primit link-ul de la tine. . vreau sa va vad si eu , pliz! i inca ceva: imi cer scuze.. ca de cand ma tot tin sa-ti spun.. te-a mrugat cand am fost de-am mancat wings.. stii , nu? te-am rugat sa imi iei o cafea.. ca ti-o platesc la masa.. si-am uitat, ca mi-era o foame!! cam cat a ta! hi hi.. scuze.. deci am sa-ti dau o cafeluta, ok??? a fost neintentionat!!

ieri au fost 4 grade in brussel.. spre seara erau 2,,,,, a inceput iarna .. la voi cum e?

ps" gata, am terminat un test.. a fost al naibii de greu! dar l-am dat gata!!la teste nimeni nu ma-ntrece.. dar cand e sa vorbesc... nashpa!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

'neata buna dragutele mele,

Haideti ca nu am mai scris de cam multisor, dar "egzista o egzplicatie": tot weekend-ul am motait, mai, dar am fost rupta, ma dor pana si muschii gatului( noroc cu Carmita care aseara m-a tratat cu un masaj zaliiig) asta-i semn ca tre sa ne intalnim mai des la dantuit sa-mi intre in sistem.
V-am spus ca va iubesc motatelor? Daca nu, va zic acu , m-am simtit super, extra magnifique cu voi ca de obicei, mai da stim sa ne distram, nu gluma.
Ana, imi pare bine ca ne-am cunoscut, esti super dulce, pupici dulci bebelinei.
Ardeiash data viitoare sper sa nu mai fie nimeni bolnavior ca sa ne fii alaturi, ca tare-i frumos cand suntem cu toatele. Sanatate multa.
Miri ce face Brunotje? Sper sa-i treaca cat mai repede angina, bat-o vina. Pupici
Ror, cum e cu rinichii? Te simti deja mai bine dupa medicamente?
Oana bafta multa la recuperat paltonul.
Va las acu fete dragi ca tre sa mai bag un ochi in carte ca pe 31 ian. am iarasi test la scoala.

Va pup dulce si va doresc o saptamana minunata

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

fetele.. pentru cine intereseaza: am pus pe prima pagina lik-ul cu ghidul romanuului in UE.. detalii si informatii..

fete: gata. v-am vazut ce-ati comis vineri.. mi-a dat bepii link-ul.. sunteti frumoase!!! si v-ati distrat:: .. numa io am stat acas'///

qoq ce frig e la brussel!! am inghetat! ceea ce nu prea s-a-ntamplat in iarna asta tomnatica!!!

Mergi la inceput

o grade mai precis la noi.. la voi cum e ?? credf ca maine va ninge..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

'neatza,bombonele dragi,
am pus si eu niste poze si cateva filmulete, din pacate lumina nu e buna deloc pt videos,dar tot se intelege ,o sa vedeti voi,hora frumoaselor romance .

Ardeiash,scuze pt aseara,sa stii ca nu mi s-a nazarit mie asa sa plec ,m-a lasat Internetul in pana,si eu lucram pe site-urile de gramatica .

Va pupic pe toate ,o zi faina!

Mergi la inceput