doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 10
ninaM spune:
Neata fetele.Mai ce e cu frigul asta???Am inghetat....nu mai pot!Am in gradina o galeata cu apa...de ploaie...e beton armat!GHEATA!Oare o ninge?Ar fi mult mai bine decit gerul asta uscat....
Hai ca va las acum,si va doresc o zi cit mai buna.
Bepii spune:
Da mah, a venit iarna, e frig dar lasa ca asa trebuie sa fie! Ca d-aia e iarna! Mai puneti-va si voi un fular, o caciula ceva, un plovaras mai calduros si gata! Mie imi place asa desi niciodata n-am agreat frigul.....Oricum n-o sa dureze mult. Iar caldura de dinainte totusi nu era normala si nici sanatoasa.
Fetelor, s-au strans 111 poze in albumul nostru!!! Va multumesc pt colaborare. Vad ca toate ati descarcat pozele de pe aparatul propriu. Sunt frumoase, nu?
Daca mai e cineva care inca nu are link-ul sa dea de veste si-l va avea
Pupici
ardeiash spune:
ia uitati-va aici .. e super misto! http://www.glumbert.com/media/stars i=
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Tania pe mine m-ati uitat cu pozele Abia astept sa le vad! Va pup.
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
anamana123 spune:
uuuuuuufff! in sfarsit vad ca-mi merge si mie netu' asta! fetelor, voiam sa va multumesc tuturor ca m-ati facut sa ma simt asa de bine cu voi, da parca v-as fi cunoscut de cand lumea! abia astept sa va revad!
noi suntem bine, gagalicea s-a mutat iar cu capu-n sus si daca nu se intoarce curand, pe la inceputul lui martie suntem programate la cezariana...dar pana atunci mai avem analize de facut, caci moasa mea zice ca am bazinul ingust si trebuie masurat sa vada daca ar putea trece tzutzonica prin el(in cazul in care se intoarce cu capul in jos!!!!).
am citit ca ati pus multe poze. vreau si eu linkul, va rog!
eu deja m-am apucat de strans de prin casa, chiar acum am inchis un geamantanoi si cand ma gandesc cate mai sunt!
hai sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi-dimineata! mi-am inceput ziua prost de tot!!! m-am trezit si m-am dus la baie sa ma spal pe dinti si in toiul actiunii aud ceva si constat cu stupoare si furie ca mi s-a dezlipit o lucrare si mi-a cazut in sifon! bine ca m-am prins la timp si am oprit apa! sper sa nu se fi dus de tot ca mor. abia il astept pe vio s-o caute si daca nu o gaseste, o sa stau fara doua masele pana dupa nastere! ce sa mai! sunt distrusa! asa o sa ma cunoasca pe mine fii-mea?! stirba?!!!
poate vad si eu pozele pana diseara si-mi mai trec nervii!
va pupam pe toate,
ana si bebita
dama spune:
Buna fetelor. Si la voi e frig? Aici mori, maxima a fost cica 0°. Macar daca ar ninge un pic, sa simtim si altfel iarna asta tarzie.
Am citit ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine, din pacate eu nu o sa am bucuria (prea curand) sa va cunosc pe viu, dar imi place sa va citesc. Poate imi trimiteti si mie linkul cu pozele sa va vad (daca nu sunt prea impertinenta).
Pupici si numai bine la toate pralinutele
Mami de David (18.11.04)
oanademunck spune:
Seara buna la toata cutia din frigider:)!
S-a lasat frigul in imparatie si am citit in bobii internetului ca maine va fi si mai frig!Asa mi-as dori sa fie macar putina zapada, daca nu suficienta pt un om de nea macar pt o jumatate de kabouter..Bine macar ca pralinele-s mai delicioase atunci cand stau la rece decat vara cand se topesc in ambalaj!
Frumoase 'etichete':) au mai iesit la karaoke, asa frumoase incat am trimis proumbelul cu linkul pana departe, in tzara ciocolatelor cu rom, respectiv la mama si am facut-o si mai aromata acum cand, dupa un an de cand ne citeste, a reusit sa va si 'vada'
Abia astept sa treaca noaptea asta iar maine mi-am programat zi de 'iarna', stat acasa sub plapum la vizionat de filme si degustari de ceai, op mijn gemak cum ar zice surata Godiva:)
Va pupic acum pe toate!!
zmuahhhh
PS. Lucica, sper ca a ajuns bine acasa Jan si paltonul sau:)!!
danyelana spune:
Salutare la toata suflarea pralineasca,
Am facut o mica pauza de la invatat si am intrat fuguta sa va mai citesc sa vad ce mai faceti. Ma bucur ca v-ati distrat la Karaoke (ce as vrea si eu), si daca nu e prea mare deranjul, mi-ar face placere sa va si vad (doar daca se poate).
Maine am exam si simt ca nu mai pot, ca imi explodeaza capul si ca totusi nu am inmagazinat nimic. Sa-mi tineti pumnii si poate voi reusi.
Pupici la toate.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Brr, fete,
Si in Brugge e frigider, dar acum vad ca ploua linisit, īn timp ce in casa arde focul ... Numai iarna nu e asta.
Oana, recuperat, multam. Baietii au mai sta ieri la un pahar de vorba. Tu ti-ai mai gasit paltonul? Imi pare rau ca nu l-am luat, dar nu aveam certitudinea ca e din gasca noastra. Si Bepii a zis ea fata. Alta data o s-o ascult, promit.
Danyelana, succes la examen!!! Maine-l ai? Sambata?
Despe, nu mai auzim nimic de tine? esti suparata pe noi? S-au facut bine baietii?
Ror, ai dat gata rinichii aia cu medicijnen?
Week-end placut!!!
Pupici,