doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, aici ninge ca-n basme, dar nu stiu daca o sa tina. S-a depus deja cam de 1cm si continua sa ninga. Sper sa aveti si voi parte de fulgisori.

Va pupic si sa aveti parte de un we calduros si pufos

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

yoopi : si la noi a niss!! numa' cativa fulgishori.. dar e un inceput, nu??

danyela: iti tin pumnishorii la ex

morgane: sunt bolnavioara eu acum!! of nu mai am voce ,, am ragusit si ma dor amigdalele si urechile de numa numa! baietii sunt oleaca mai bine, dar mi-e frica s-o spun,, pe buna!! multam de intrebare...

atentie: nu faceti ca mine: puneti-va fular si caciula..

zizee" ce aci? esti ok?

dar "cenlante" ce faceti? pup de pup

ps: va lac arabii?? ca-s tare ...

Arab in US embassy for visa --- Consul : What is your name?
Arab: Abdul Aziz
Consul: Sex?
Arab : Six to ten times a week
Consul: I mean, male or female?
Arab : Both male and female and sometimes even camels.
Consul: Holy cow!
Arab : Yes, cows and dogs too!!!!
Consul: Man,........ isn't it hostile
Arab : Horse style, dog style, any style
Consul: Oh.......... dear!
Arab : Deer? No deer, they run too fast

aruncati cu rosii, na , daca nu va place!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ror : ce-ti fac rinichiutzii mama??

intrebare-ntrebatoare: se uita cineva vreodata la link-urile pe care vi le dau?? sau ma chinui dageaba.. ca n-aud nik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga luci si oana ( ca d enu erati voi nu-mi venea veci ideea) mersi pentru un film "greu". am vazut babel. as ao disperare intr-un scaun de cinema, si asa o nevoie cumplita sa plang n-am simtit niciodata in fata ecranului. e cutremurator de greu, de trist, de moralist, de interpretabil de apreciabil, de... n-am cuvinte. si in sfarsit un brad pitt care isi merita renumele si rolul.
oai! am ce visa la noapte:) sau ce gandi...
pupici, mirik

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

babel? undi l-ai vazut in brussel?n -am mai vazut un film la cinema de nu ma itin minte...

ce-i drept. acum daca-s cat patul nu prea poci.. da ma fac eu bine.. si sa vezi atunci!!

Mergi la inceput

cum adica esti cat patul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Adica-i bolnava, mah!
Despe, sa te faci bine, ca ne asteapta karaoke ala binnenkort.
Si Jan e bolnav de ieri si vai si vai ... Bianca ma-ntreba "mama, papa e bolnav sau vrea putina atentie?". Da' e bolnav de-a binelea, are "buikgriep", sa-i zic un fel de enterocolita pe romaneste.
Oana, sper ca nu s-a molipsit si Piet.

Si eu am ramas profund impresionata de acest film, dar n-as fi putut sa-l descriu mai bine decat ai facut-o tu, Miri.
Mah, ati auzit ca a fost vandut castelul Bran unei persoane juridice .. straine? Mare stire mare la jurnalul de ieri pranz si seara pe één. Nu stiti ce rau imi pare. Pai, cum vine asta? Ne vindem patrimoniul? 100.000.000 euro ce-i drept, dar poti pune valoare pe o asemenea capodopera?

Si azi la "Vlaanderen vakantieland"(één)a fost prezentat un reportaj amplu si foarte obiectiv despre Transilvania si in principal Sibiu, capitala culturala europeana.

Week-end placut la toata cutia de praline!!!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Maine merg si eu la filmu' asta! De fapt voiam de mult sa-l vad inca de cand am vazut reclama la tv cand a venit pe marile ecrane. Si de curand am vazut ca a luat un premiu la Globul de aur si mi-am zis ca trebuie sa-l vad. Si mai vreau sa vad Blood diamants un film abia aparut de care se face mare caz.
Altceva ce mai spuneti voi fetelor? cum va petreceti weekendul? Eu am avut azi zi de shopping, am fost de mi-am luat o draperie comandata inca de la inceputul lu decembrie si abia azi ne-au sunat ca-i gata, am stat fara perdele la geam, m-am enervat cumplit cand am vazut cati bani am dat pe ea si cat a trebuit sa asteptam de parca o aduceau de pe alta planeta, apoi am fost de mi-am luat 2 covorase pt dormitor f dragute si un set de carpete pt baie. Ziceam si eu sa prind acum la sfarsit de luna niste reduceri mai mari dar covoarele au avut doar 20% si cele de la baie nimic!!! Parca s-a rupt ceva in mine, asa m-am ofticat cati bani am dat mai ales pe draperia aia care e frumoasa intr-adevar dar sa dai 920 eur.....e prea de tot. In fine, asta e, o sa-mi treaca....
Martea ce vine, vom fi plecati in Austria toata saptamana asa ca nu ve-ti mai auzi de mine. Abia astept! Sa fiti cuminti! Sper sa pot macar sa va citesc cand (sau daca) voi avea timp.
Acum va pup si va doresc un weekend super fain si o saptamana ce urmeaza plina de lucruri bune si frumoase.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, vad ca am postat cam in acelasi timp si n-am vazut mesajul tau
Am auzit si eu stirea cu castelul Bran la tv de 2 ori si sincer m-am revoltat ca staul roman n-a fost in stare sa-l cumpere. Acum vreo 2 spatamani citisem in presa romaneasca ca primaria de la Bran facuse demersurile sa-l cumpere dar au putut obtine un imprumut de 60 mil eur de la o banca. Se pare ca n-a fost suficient si intre timp a venit altcineva cu bani mai multi si l-a cumparat. Pacat ca apartine unor straini cand de fapt ar fi trebuit sa fie in patrimoniul statului. Eu auzisem ca se pusese in vanzare de cateva luni cand un tip cu care jucam tenis ne-a spus intr-o seara la club. Atunci am fost intrigata si i-am spus ca nu-i adevarat ca sunt doar speculatii de presa, castelul asta apartine romanilor si nu poate sa fie pus la vanzare. Acum o sa-mi fie jena sa dau ochii cu el.....avusese dreptate. Si cand te gandesti ca banii astia se puteau recupera in doar cativa ani..... Scriau in acelasi ziar ca acest castel este una din marile atractii ale tarii noastre si anual vin sute de mii de vizitatori. Deci banii se puteau recupera daca era si putina vointa de a-l cumpara. Dar cine sunt eu sa judec, nu?
Hai ca iar ma enervez! Pana si Swa a fost contrariat de chestia asta. Mi-ajunge pe azi!
Hai ca va pup iar fetele mele dragi si va doresc tot ce-mi doresc si mie.

Mergi la inceput

ha! castelul bran ziceti voi...
pai romanii au oferit 25 de milioane cand proprietarul cerea minimum 60. asa stiu romanii sa-si pretuiasca valorile. nu ma mai enervez:)

bepii, drum bun in "vacanta":) si sa vii repede inapoi sa facem planuri de karaoke:)

luci, moi, je, adica, ik, am hexamen de luni pana joi, dej' pentru care iti imajinezi ce avnt cu vant ma ia pe sira spinarii:)) asta asa, sa sufar ca si jan:))

ana? ce mai zice ana? ce zice burtica? cum e cu pregatirile? cum e cu geamantanu si insomniile?

despe, deslatestete, despatestete, n-ai vreme de pierdut vremea:)ai examene:)))

oana? ce zici de frigul asta cu fulgi? este ca e mai putin depresiv dect "ploaie la bruxel"?:))

madisor... pune osu si munceste:))) si saptamana viitoare, la final, papam praji cu mar d ela mami, ca recompensa:) si de la mine, ceva de emanuel schmitt de citit. mergem luni la avant-premiere... la odette toulemonde. acu o citesc si o ador:))

carmita! unde umbli, de ce nu mai scrii??? examene? si daniela??? toata lumea? repetitiae mater studiorum:)))

si ror! care ia bataie la fundulet pe motiv de neprezentare. da si cand ne vedem, jar mananci si spui tot:))) ca si calul lui fat-frumos!

nina, te vad online, da nu zici veci nik. toate bune? reina? sunt inca socata de ce cuminte s-a facut. a uite, pt problemele de somn, pe carele aveti, citeste www.pampers.com e in engleza si-ti raspunde la niste intrebari. io am citit in franceza:)poate ajuta:)

sperez ca n-am uitat pe nimenea:) pupici si bafta napastuitelor in examene:)))

Mergi la inceput