doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pentru fetele pasionate de croitorie: ia uitati ce-am gasit: http://jamoroni.club.fr/Liens/CoutureCours.htm

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la noi febra si stres. suntem parinti nedemni, am suna, da n-am suna la medic:) saraca femeie, iar o bazaim in weekend. acu suntem la 38,6, azi noapte la 12 eram la 39,4 si radeam nevoie mare:) in plus nu are chef sa doarma acu, da nici s amanance. ii trece da ne tine pe noi in stres.
am fost azi sa vizitam o sala de fitness acilea in vilvoorde. durere. da-o-ar faliment toate, bata-le vina! asta asa, parerea mea.

oana ai promis cafea saptamana asta, a nu se uita.

nu zice nimeni nik de 12:08 east of bucharest? merita sa vedeti filmul si numai ca sa-mi dati dreptate ca ala nu si-a luat premiul degeaba.
pupic

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

miri : eu as fi vrut sa vad filmul.. insa l-am ratat... poate ai o reluare ceva....

cat despre febra cred c-o stii p-aia cu sosetute in otet, nu? sau o carpita pe burtica cu otet? la al meu functioneaza bine.. si la adulti merge... cred ca-i ies dintisorii nu??
asta pe langa supozitoare cu paracetamol sau novocalmin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit dragele mele
Iata ca dau si eu cu parera despre ultimul eveniment, e drept cam cu intarziere dar ieri n-am avut timp, am dormit pana tarziu, dupa amiaza aveam de gand sa stam linistiti acasa, sa mai scriu pe forum, sa luam o cina romantica cu lumanari dar planurile s-au naruit cand ne suna un prieten sa ne invite la o sindrofie si cum noi nu putem refuza asa ceva, iata ca pe la ora 7 eram gatita si s-o iau de la capt. Spre norocul meu n-am avut nici un fel de probleme cu febra sau alte neajunsuri in urma destrabalarii de vineri seara, forma mi-a revenit subit asa ca iar ne-am destrabalat pana pe la 2 noaptea. Dar azi chiar am de gand sa stau acasa si drept dovada, iata va scriu:
Ardeiash, sa sti ca tare ai mai fost pomenita vineri seara! Ne-a parut rau de tine si de copilas mai ales ca tu ai fost cea care ne-ai "aratat calea" spre acel loc de dezmat unde ne-am ragasit pasiunea de-a dansa pana la epuizare. Sper ca la aceasta ora Vladut este mult mai bine iar cat despre tine, stai linistita ca vor urma si alte seri.
Miri, asa cum spuneau si fetele, probabil lui Bruno ii apar dintisorii, este intr-adevar tare trist sa-l ai bolnavior dar partea buna e ca el rade. Sper sa-i treaca cat de repede ca sa puteti si voi zambi. Ce ziceai de sala aia de fitnes, ca n-am inteles aluzia?
Si te-am mai intrebat cum pot si eu vedea acel film?
Mah fetelor, eu m-am simtit tare bine vineri seara sa stiti! Si culmea e ca n-am avut nici un fel de febra, dureri de cap, ameteli....nimica! Cred ca am ceva antrenament..... Ma si ce de-a victime facuram iarasi....
Imi amintesc ca vineri dimineata m-a luat o durere de mijloc de-mi faceam deja planuri ca voi sta seara cumintica pe scaun si va voi privi cum dansati. Si durerea nu m-a lasat pana in momentul in care am plecat de-acasa. Odata ajunsa la destinatie, am uitat de toate necazurile si va spun cu mana pe inima ca n-am avut nici cea mai vaga durere! Swa ma intreba uneori cum e cu durerea de mijloc si eu ii raspundeam:"ce, care durere?"
Ana, ma bucur ca v-am cunoscut, esti o fata pe cinste, esti frumoasa si mi-a placut ca nici tu nu te-ai lasat mai prejos si ai dansat-o un pic si pe bebelusha din burtica. Ai rezistat eroic in galagie, fum si toate alea pana tarziu dar cred ca ti-a si placut, nu-i asa? Sper ca acum esti bine si ca acea seara nu ti-a creat neplaceri
Si pacat ca Ror nu a fost printre noi dar lasa ca o s-o prindem noi data viitoare, nu-i asa Ror? Apropo, cum te simti, esti mai bine? Iti doresc insanatosire grabnica
Nina, tu nu mai spui nimic? Cum te simti?
Mai ce de-a poze am mai facut, in special la sfarsit....
Cum facem sa reunim toate pozele din acea seara intr-un singur album?
Hai veniti cu idei!
Hai ca acum ma duc sa lenevesc pe canapea, sa mai motai alaturi de pisici si sa mai trag un ochi la Australian open.
Va doresc o seara placuta si o saptamana ce vine pe placul inimii voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele!Uite ca incerc si eu repejor sa scriu cite ceva,pina nu ma asalteaza terorista...
Deci,ca de fiecare data cind sunt cu voi,m-am simtit super bine si am dansat iarasi pina la epuizare...Mai fete,noi chiar stim sa ne distram...si ne-am ales toate una mai nebunatica ca alta...cum spune al meu sot,trupa de soc...unde sunteti voi, faceti prapad...
Si cam are dreptate,caci iar am facut citeva victime...
Ana,ma bucur mult ca te-am cunoscut si-ti multumesc pt floricica...e superba.Chiar imi doream una...Sper ca te-ai simtit bine si tu si bebelina,mai ales ca ai si dansat-o...Te mai asteptam si la o data viitoare!
Miri,te inteleg perfect...stiu ca e greu si va faceti griji pt Bruno,dar o sa treaca...asa sunt bebeii.Daca el ride si starea lui e buna,nu cred sa fie ceva grav...la virsta asta dintisorii sunt problematici rau...Sanatate multa si sa-i dai multe lichide sa bea in perioada asta,cind are febra mare.
Bepii,merci mult ca m-ati condus acasa...Ai raman datoare lui Swa cu o berePozele promit ca am sa le pun intr-un album si am sa le trimit fiecareia,dar cred ca sapt viitoare,ca azi chiar nu am cum...
Carmen,Oana,Daniela,Luci,Madi,va pup si pe voi si abia astept data viitoare sa o facem iar lata...
In concluzie,dragele mele prietene,m-ati facut sa ma simt ca si cind vineri a fost ziua mea,si nu cu o luna in urma...Va multumesc din suflet la toate!Multumesc si lui Ian si lui Swa,care m-au pupat de m-au albitcica nu ieseam bine in poza...
Ardeiash,cum se mai simte Vladut?Sper ca totul a trecut si sunteti bine cu totii...Ne-ai lipsit vineri si tu si Ror,dar ne revansam data viitoare!
Gata,acum inchei si va doresc o saptamina frumoasa si linistita!
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

hai ma .. ce face booboo? si-a revenit? ca pe-al meu l-am scos la plimbare.. si cred ca iar are probleme... tocmai acum cand am de invatat!!

fete sa-mi tineti pumnishorii ca maine am examen scris la franceza.... of si iarasi of...

tre sa-l tin pe-al meu copil sub observatie.. deci nu se duce la scoala.. asta o sa-nsemne beaucoup de invatatura maine!! halal11

ror: t uce faci?? esti mai ine>??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,fete dragi !
Vreau sa va spun ca va multumesc pt seara minunata pe care am petrecut-o,va pup pe toate in parte de o suta de ori.George a zis ca asa un grup fain de prietene nu credea ca pot avea aici ,departe de Romania, va da nota zece pt cum stiti sa faceti atmosfera !

Ardeiash,draga de tine,ce face Vladut ?Ii doresc multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede ! Ce pacat ca nu ai fost cu noi ,dar lasa ca data viitoare recuperezi !

Bubulinul scump si dulce ce face ?Cum e cu febra,sper ca mai bine !Abia astept sa-l smotocesc un pic !

Fetele dantzaushe ce fac ?Ana,sunt foarte bucuroasa ca te-am cunsocut,esti o gravidutza frumoasa si scumpa,sunt sigura ca si bebelina va fi la fel,plus ca va fi o dansatoare innascuta !Te astept pe la mine,ca stam la doi pasi una de alta.

Oana,vezi ca ai de lucru cu mine daca te mai prind cu tigara in manutza ,ca aia iti mananca tie calciul!Idem,Miri.Da’ sa stiti de la mine ca ar trebui sa va apucati de teatru (cu accent pe music hall );io i-am mai zis lu’ Mirika ca are talent ,da’ nu ma intelege.Sa faceti bine sa va faceti celebre,sa am si eu cu cine sa ma dau mare.
Taniutza,sa stii ca fac cercetari in locurile indicate de tine,azi parca gasisem mai multe,i-am zis lui George ca poate or fi vreo trei.
Carmencita,ce faci,papusa ?
Scumpica,dar tu ?Abia astept sa vin pe la voi !

Nina,multumim mult,pt cinste si pt sampania delicioasa,sa traiesti multi ani fericiti si la cat mai multe seri din astea !
Morgane,superbeton redata seara ,bravo tie,reporteru’ special al lu’ mama!

Auziti,da’ cum vreti sa nu moara oamenii aia pe langa voi, saracii,ca asa fete una si una,care mai si danseaza ca niste zanutze,nu vad ei prea des…

Mai,scumpele mele, trebuie sa ma inscriu la dansuri cu al meu,ca eu nu mai am rezistenta nici cat o femeie de 75 de ani,de abia ma misc pe-aici,vai si amar. Totusi ieri m-a apucat harnicia,din cauza ca ca am citit ca frigiderul trebuie spalat si sapunit bine saptamanal,ca e de rau cu nu stiu ce bacterius periculosus frigiderensis,care se hraneste in conditii de frig ;asa ca am zis :aoilio,toata bucataria e infectata !Deci ,totul la gunoi ,dezinfectie !

Acuma ma duc sa invat,urmeaza doua saptamani de examene,am si de citit o carte pe care trebuie sa i-o povestesc profei intr-un frumos ultim examen,citesc cu viteza melcului,ca nu pot sa trec peste o pagina daca nu inteleg un cuvant.Asta-s eu,alta mama nu mai face…

I love you,I kiss you (ca sa-l citam pe marele intelept al zilelor noastre, Borat)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai Pralinute,

Deci asa, v-ati distrat, foarte bine. Nu pot sa va spun cat de rau imi pare ca nu am fost cu voi. Dar asta e, n-au intrat zilele in sac si am inteles ca deja planuiti o noua intalnire in februarie.
Am ajuns vineri dim la doctor, nu prea merg cu placere la el, mi se pare ca-i cam superficial si chiar ma gandesc de ceva timp sa-l schimb. Ideea e ca iau antibiotic ptr urmatoarele 2 saptamani si trebuie sa beau mult lichid. Lichidul e problema, ca nu prea aluneca pe gat mai mult de 1 l pe zi, asa ca fac eforturi sa ajung macar la 2 l. Vineri si sambata am stat acasa, m-am odihnit si deja ma simt mai bine.

Miricel si Ardeias ce fac copilasii? Au scapat de probleme? Insanatosire grabnica si lui Bubu si lui Vladut.

Madisor, multumesc. Sa zicem ca am rezolvat problema. Oricum, daca ajungi in Antwerp pe la fete da-mi si mie de stire.

Bepii, te astept,cand ai dispozitie si timp ptr Antw.

Oana, draga mea, valorile normale ptr o tensiune buna sunt 12 cu 6 sau 14 cu 7. Incearca sa eviti stresul si statul prea mult in picioare. O alimentatie corespunzatoare, bogata in vitamine, saruri si minerale, respectand cele 3 mese obligatorii (dejun, pranz si cina), sport, reducerea fumatului si cafelei pana la min. te va ajuta sa fii din nou in forma. Clasic nu?

Pup la toata lumea, sa ne auzim si sa ne vedem cu bine
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mei,
cum de v-ati revenit voi asa de repede (ca eu ieri m-am dus sa imi cumpar aparat de indreptat parul si era sa adorm la casa, ma sprijineam de carutzu ala si mi se inchideau ochii)?....Tania m-ai lasat fara replica in momentul in care am citit ca v-ati dansat si ieri, proficiat ce sa mai!!!!
Lucica, ti-am trimis mail!!!!Nu mi-am recuperat paltonul ieri, am sa sun sa vad daca mai e acolo si cand ma pot duce sa-l recuperez!
Miri, martzi e ok? Dupa ora 13 si un pic???Abeeeaaaa asteeept:)Vreau sa vad Brunotje sanatos!!!
Maddy, tu vorbesti fetitza de dans, ca ti-ai unduit la un moment dat soldurile ca ma uitam la tine ca la bomboane americane!!!!!
Ror tu cum te sitzi? Trecura rinickii aia pacatosi?
Ardeiash, zi de Vladutz!
Auziti, pozele alea s-au prelucrat ca tare mi-as dori sa le vizionez:)
Va pup acu din singuratatea turei de noapte
zmuahhh

Mergi la inceput

fete .. daca aveti timp si chef.. intrati pe la generale la subiectul uciderea lui eminescu.. sa vedeti atitudine!

Mergi la inceput