doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krysta spune:

Multumesc pentru raspunsuri, e imbucurator sa nu te simti singura!
Frica cea mai mare e cu copilul, care s-a adaptat foarte greu la germana iar acu sa invwete dutsch - parca asa se scrie:)), cred ca e cam mult pentru ea, macar de ne duceam in partea franceza ca o puteam noi ajuta, dar asa...
In plus am descoperit orasul si cica e cea mai mare comunitate de nebuni din europa!!:))
Asa ca totul imi suna cam dificil si eu tot bat in retragere, dar jobul care l-a gasit sotul, e platit la dublu fata de germania si normal ca el de abia asteapta!!

Va pupic si va tin la curent cu mersul lucrurilor si daca e cazul sper sa ma primiti si pe mine pe langa voi!

Krysta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

'Neatza!
A venit iarna pe ulitza!Ninge romaneste!Azi dimineatza cand inca nu ningea ii ziceam unui coleg cat de cool ar fi sa inceapa sa ninga, sa se inchida scolile vro doua saptamani sa avem concediu :), sa nu mai circule autobuzele care aduc copiii la internat....si acu ma gandesc ca sa nu cumva sa fi avut gura aurita ca vad ca la faze din astea mi se indeplineste;))Duoamne cat de cool ar fi sa ma duc azi acasa si sa gasesc in curte un aston martin (nu de jucarie) cu o funditza rosie si un mister univers care sa imi inmaneze cheile si un plic cu plin cu cecuri de 5 mii de euro salariu pe viatza sa nu mai fiu nevoita sa muncesc !A si in plic sa mai fie si cheile de la vila din Ardeni plus un test de sarcina cu doua liniutze Va anuntz diseara daca s-a intamplat:)!
Trecand la lucruri reale, saptamana asta a fost mare scandal la noi la job pe tema rasismului, joi si duminica au fost conflicte pe aici incepand de la trei copii care altceva mai bun nu au gasit decat sa asculte 'wihite power'si sa ne zica colegului Mohamed si mie sa ne ducem inapoi in tzarile noastre (bine nu cu aceste cuvinte). S-a lasat cu referate, eu am zis ca imi dau demisia daca chiar asa astora li se permita sa spuna orice vor si oricum Eu nu stiu daca voi aveti probleme cu discriminarea asta dar mie una mi-a ajuns. E, acum trei sunt 'arestati'chipurile o saptamana nu au voie sa iasa din camera, pe mine m-a rugat seful sa ma mai gandesc si sa nu renuntz ca asta ar insemna sa fug ci sa stau aici sa lupt (ca sa nu mai zic ca desteapta aia de psiholoaga imi zicea la sedintza :lasa oana ca am auzit eu ca in blocul de est(-alta traznaie, auzi blocul de est acum cand romanik e in ue;;;)problema rasismului este mult mai mare ca in Belgique, ar fi trebuit sa fii invatzata!!!Pt o secunda m-am si vazut sarind peste masa zagariind-o pe ochi din frustrare si lipsa de alta replica da am zis ca mai bine mai sorb o gura de ceai prost decat sa ii raspund ceva. Blocul din est, auzi, oi veni eu dintr-un bloc din Militari da-s om si am sentimente si mandrie..;
Hai ca m-am mai usurat scriind:)
Va pupic pe toatili:)multa sanatate celor bolnavioare si ce tot scrieti mai pe acolo cu de broaste ca eu nu am primit nimica (daca tre sa le ucid virtual dati-mi va rog linkul!!!)
v-am lasat
zmuahhh

Mergi la inceput

Krysta, cum adica cea mai mare comunitate de nebuni? te referi la spital psihiatric sau a ce (ca eu stiam ce cel mai mare zin Belgia este in Zuursel)?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Wow, ce frumos ninge!

Am facut poze de nebuna azi dimineata: in gradina, copiii urcandu-se in masina, copiii in curtea scolii, curtea scolii singura, un copac, ambuteiaj de zapada, samd.

Acum ma rog sa mai ninga sa putem face primul om de zapada in gradina noastra! (ca doar din vara suntem propritari)!

Pupici si bateti-va cu bulgari, today is the day.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

zapaaaaaaada! sapaaaaaaaaada!
am iesit cu brunotel la plimbare cu lamborghini. nu era asa de entuziasmat de fulgii aia mari de eu radeam ca talamba in targ, in schimb dadea din picioare cand i se umplea "parbrizu" de zapada:) e mucicos si cu draci pe el, si-acu mai si tusheste ca cu magarush... iar medicamente.
colac peste pupaza mi s-au schimbat zilele de scoala, lu, joi si vineri. eu ma gandeam ca daca fentez azi... am vacanta de weekend mai lunga... ash! maine scoala, ce uraaaaaaaaaat!
kysta, fara panica cu gradinita petrnu bebe. bruno e drept ca are un an - nici macar un an - si e deja aproximativ total - hehe- amletit cu patru limbi care se vorbesc in jurul lui, si nu pare nefericit: romana, franceza, flamanda si maghiara. nu te descuraja, copilul se adapteaza repede, si o sa-i placa, ai sa vezi! sunt convinsa. aici de la 2 ani jumate spunem ca merg "la scoala", un fel de gradi de-a noastra, care suna pretentios.
limba... se invata. trebuie un minim de efort, dar s einvata. si d eobicei flamanzii sunt foarte hotarati sa ti-o vare in cap cu polonicul. sunt exemplu graitor. intru in al treilea modul de scoala (urmatoarea transa de 3 luni) si dupa primele doua vorbesc. nu corect 100%, nu savant, dar vorbesc. curaj, se poate!
in rest, oana, asteptam liniute!!! si mai incolo ai sa afli de ce:) la noi nu sunt, decat rusi, dar in martie ne pregatim d epasul cel mare. pana una alta merg la sala. va imaginati??? eu! pe aparate! pe bici! pe tampenii dintr-alea:) su surpriza, s-a dus jos un kg.hihiihih!
gata, acu va las. chit ca v-as lua personal sa va raspunz, da sincer, ninge prea frumos afara s anu lipesc nasu in geam:)))
pusici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si la mine-i zapada!!! multa! multa! da la ora asta vad ca se topeste povestea!!! nu vreau ! nu!! rugati-va sa fie putintel frig. sa-mi stea si mie zapada -n gradinita ,sa fac si io un omuletz!!!

in curand..adica sper . sa fie si-o alunitza pe-aici !!

incep cu urari de HAIDE OANA! si HAIDE CARMITA! le tin pumnii fetelor sa li se implineasca visele!! poate va asculta inima craiasa zapezilor!
nora: bine-ai revenit! ce-ti fac baieteii? dar tu?

krista: dupa cate vad eu ai intrat pe rombel si ai aflat ca sunt multi romani acolo.. asaa e? ma bucur ca salariul sotului este de 2 ori mai mare.. .dar sa luati in calcul ca viata in belgia este mai scumpulitza o chiculitza.. totul este mai scump..poate sa aveti noroc prn geel ,sau cum se numeste sa fie altfel, dar prin brussel totul e mai scump decat in germania.. inclusiv. .bine ,asta e in toata belgia... impozitul pe masina. chiriile ...

oana: ucide-i,mama lor de rasisti.. ca-nnebunesc cand ii vad! i-ai adus aminte lu' aia ca blocul e la ei in casa??? de est dar le sufla-n nas? mama .. dar ce greu tre' sa-ti mai fie! hai ... tu nu vii niciodata la mine.. nu vrei sa iesim la o cafea >> ?in brussel, bineitels ca mie mi-e mai greu fara de masina

ror" as putea sa-ti spun si tie bine ai revenit , ca tare greu m-ai intri p-aici!? sper ca esti indragostita...si mai tare ... asa ai derogare ! hi hi

fete: nu pot sa ma abtin sa nu va zic.. nu cu rautate .. dar cu parere de rau: nimeni ma, n-a vrut sa ma duca si pe mine la babel>>???

celelate pupici pralinosi!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ardeiash,vin ma da tre sa vii tu sa ma iei:)!si sa-mi treaca raceala ca-s la al patrulea afebryl!Cana ai zis mah de Babel ca eu n-am fost pe frecventza? Eu caut amatori de bioscoop ca al meu lesina pe acolo de miros de pop-corn si nu vrea sa mearga decat o data pe an.Nu ma uita cu broastele alea ca in noaptea asta cica lucrez si n-am ce face dupa ce se culca rasistii astia 'mici'
Mikule te tin la 'altitudine' cu liniutzele. mai nou tintim la tripleti, ca la cat am asteptat poa sa vina si trei deodata daca-s doi de-un sex si una de alt sex:)Cand mai punem de vro intalnire artistica?
Nora bine ai revenit, chiar vazusem ca ai scris a generale si ma gandeam ca pe noi ne-ai uitat!
Despe, nu ma uita cu broastele alea mey!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Salutari tuturor, fireste ca nu v-am uitat, doar ca scriu mai rarut...

Tocmai ce-am dat zapada din fata casei dar...se topeste singura...si parca cade si o lapovita usoara...cred ca n-apucam sa facem bonhomme-ul de neige...

Hai ca si apucasem sa ma cred in Laponia...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna spune:

Vreau si eu Pralinute cu voi!!!
Sinte-ti toate imprastiate care incotro, nu e nimeni prin zona pe-aici linga mine prin Ardeni,sa ne dam cu saniuta?
Am tot lansat SOS-uri prin stinga, dreapta, dar nimeni nu m-aude!!!
Vreau si eu sa "ies"(ca de-aici de unde sint nu cred ca-i posibil!)la o sueta la o plimbarica cu voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: ti-am trimis raioasele.. sper sa reusesti din prima .. ca altfel nu ai liniste! v reau si io la-ntalnirea artistica.. simt ca vine-o "briza " cu multa inspiratie primavaratica!
si-nca ceva.. .uite cum se fac fetele http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81511&whichpage=1

si v-am trimis o chestie la toate.. inregistrata in olanda , cred... am ras de era.... ca sa vezi nene , cum isi pierd unii jobu'.. si-nca ce job!! sa-mi ziceti daca v-a placut , pliz

si chestii mai serioase: fete ... va rog.. ma intereseaza si pe mine despre mutualitee . agigurarile voastre de sanatate.. sunteti multumite de ele? la care sunteti? vreua sa fac un sondaj si eu.. chiar ma intereseaza... imi ziceti?

si mi-am adus aminte..
ana? ce faci? esti ok?
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput