doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 20
carmita_baby spune:
Ardeiashule nu pot schimba asa tam nesam data, am cumparat si noi biletele de avion. Dar va puteti intalni si fara mine, asta e, poate data viitoare voi putea veni si eu.
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
Bepii spune:
Ardeiash, e vorba de GEEL!!!
Pacat ca-i cam departe.....dar nu foarte....cam aceeasi distanta dintre Antwerpen si Brussel dar Geel e spre est de Antwerpen.
Asa ca draga Krista bine ai venit printre noi
Te inteleg ca esti cam speriata, vi intr-o tara necunoscuta unde lucrurile sunt diferite decat in Germania, o sa dai de multe dificultati dar o sa fie bine pana la urma pt ca mai avem exemple de fete venite aici de pa alte meleaguri si incet, incet au intrat pe fagasul normal. Fruntea sus ca nu esti singura. Ai internetul la dispozitie unde poti afla cam tot ce-ti doresti si cand ai intrebari nu ezita sa ne intrebi. Din pacate nici una dintre noi nu locuieste in zona Geel dar cine stie poate ca mai sunt fete de acolo care ne citesc dar n-au dat nici un salut pe aici. De asta sunt sigura adica stiu ca ne citesc persoane din Belgia dar care prefera sa stea in umbra.
Singura problema mai dureroasa este aceea a copilului care va trebui sa se acomodeze cu noua limba adica flamanda dar si asta se rezolva, avem cazul Ninei al carei fiu venit din Japonia nu stia o boaba franceza si iata ca dupa cateva luni copilu' vorbeste si canta de mai mare dragul, nu-i asa Nina?
Iar in ceea ce priveste costul chiriei.....difera de la oras la oras, de zona, conditia si marimea locuintei. Oricum preturile sunt acceptabile.
Limba flamanda e grea dar nu imposibila. Tu ai avantajul ca sti germana si asta te va ajuta f mult si vei invata relativ usor limba.
Se traieste bine aici dar parerea mea este ca nu se compara cu Germania unde standardul de viata e mai ridicat. Deci fi pregatita sufleteste.
La capitolul gradinita or sa te lamureasca fetele care au copii de aceasta varsta.
Eu m-am acomodat f repede aici, ma simt ca acasa dar asta depinde si de felul fiecaruia de a fi. Eu sunt foarte usor adaptabila si in scurt timp ma simt bine oriunde.
Cam atat am avut deocamdata sa-ti spun, daca imi mai amintesc ceva o sa-ti mai scriu. Pana una alta, stai linistita ca toate vor veni de la sine mai ales ca aveti experienta alte sederi in strainatate.
Iar acum pralinele mele dragi: Ma bucur ca s-a schimbat data intalnirii, in felul asta vom petrece un 8; 9 martie pe cinste asa cum ne sade bine. Veniti cu sugestii: facem la karaoke sau altundeva?
Hai ca trebuie sa merg sa-mi ajut sotu la pregatirea cinei.
Va pup si va doresc tot ce-mi doresc si mie.
scumpi spune:
Buna fetele,
Eu sunt cam trista pt. ca bubulina mea e racit rau, ii e asa de frig ca tremura, dar in acelasi timp are febra, stau pe langa el si-l doftoricesc, i-am facut supica, dar saracutul nu a putut lua nici macar o lingurita , sper sa-i treaca cat mai repede ca ma doare sa-l vad asa.
Azi am fost la scoala si am terminat lichaamsmassage, este f. relaxant, imi plac miscarile.
Mady felicitari pt. rezultatul la examen, chapeau . Cand o sa ai vacanta? Ca de data asta nu mai scapi, vii in Antwerpen ca vreau sa te tratez cu un masaj. Si bineinteles toate fetele doritoare, va astept
Tania bine ai revenit ! Ce-ti mai face mijlocelul?
Carmen voi ce ati facut aseara la scoala?
Fetele eu nu mai inteleg nimic, pana la urma ce facem de 9 martie? Vreau sa stiu sa transmit la bubulina ce si cum...
Va pupicesc si va doresc o seara mumoasa
ardeiash spune:
ma, io zic s-o facem pe 9 maartie. . ca daca facem in ferbuarie.. pe-urma ziceti ca pe 9 martie e prea aproape si ce-i rarut e mai dragut.. sa ne simtim si noi femei , ce naiba?! nu sarbatorim si noi? ce-i drept.. eu sunt cea mai doritoare. .stiti voi de ce! dar nu mi-ar placea sa nu ies si eu : "cu ocazia lu' 8 martie" undeva.... nu?
cat depsre oraselul cu pricina ... e la nord est. m-am uitat si la nord est de brusseel,, chiar nu auzisem de el.. si eu cu musafirii mei caut mereu locuri frumoase. in vara o astept pe sora-mea.. deci iar tre sa umblu.. ca abia am convins- o sa vina aici..
hai ca-noaptea asta tre sa dau si de capat la broastele-alea raioase... daca oi mai reusi!? a mai incercat cineva?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Ardeiash, hai ca mi-ai placut! Broaste raioase Nici eu nu pot sa le dau de capat fir-ar ele de broaste sa fie!!!
Carmen, fetita draga, maine nu pot pt ca sti ca-i zi de tenis si plus de-asta la pranz trebuie sa luam masa cu un prieten din Germania cu care Swa are afaceri si la care n-am nici un chef sa merg da il cunosc de ceva timp si nu se cuvine sa lipsesc. Iar vineri iar nu pot ca dimineata vin cei de la canalizare ca avem probleme cu scurgerea iar seara avem musafiri la cina tot familionu in par adica copii, nepoti si nepotei, 11 la numar. Imi pare tare rau ca asa as fi vrut sa fac o vizita prin Brussel..... Hai saptamana viitoaren ce ziceti? Dar daca vrei neaparat saptamana asta poti merge si fara mine si saptamana viitoare repetam, ce ziceti fetele din Brussel?
Scumpi, imi pare rau de Bubulina ta....ai grija sa-l trimiti la doctor ca nu-i de gluma!!! Ii doresc insanatosire grabnica lui Jos si tie, sa fi atenta sa nu te imbolnavesti si tu ca cine o sa va doftoriceasca daca amandoi boliti?
Intr-o zi o sa vin la tine sa-mi faci masajele alea cu care te lauzi. Tu sti ca de la o varsta te doare toate alea mai ales mijlocu.....
Bepii spune:
Hai ca am apasat din greseala pe "trimite un raspuns" si n-am apucat sa-mi iau ramas bun.
Deci va pup pe toate pralinele si va doresc noapte buna
morgane spune:
Fetelor, le-am dat de cap broscutelor, dar nu ma-ntrebati cum, ca nu pot de 2 ori la rand ... Dar, zau ca nu aveam somn.
Si lui Jan i-a reusit si e tare impaunat acum.
Scumpisor, iti dorim sa-l vindeci pe Bubulina, cum numai tu stii.
M-am incurcat de tot cu punctele cardinale in ceea ce priveste GEEL ... sper sa gaseasca fata locatia ...
Va pup apasat, tzoc! tzoc! si merg sa fac nani multumita.
ror spune:
Mai fetelor,
Dupa ce ca nu am timp, mi-ati mai dat si de lucru cu broscutele astea raioase sau nu. Am zis hotarata sa le termin, dar cred ca ma termina ele mai repede. O sa perseverez, poate pana la urma reusesc.
Scumpicel, sanatate lui Bubulina. Pana la urma ce ai mai facut? Ai rezolvat cu ceaiurile? Si scuze ptr promisiuni neonorate. De saptamana viitoare mi se intoarce colega din concediu medical, sper sa am mai mult timp. Pe deasupra am mai intrat si intr-un iures de evenimente, fara cap si fara coada. Sper sa termin si cu astea.
Morgane, mesajul am crezut ca e de la prietena mea din Germania pe care o cheama la fel ca pe tine. Iar ei sunt tot 3, doar ca au un baietel :)
Martie imi suna bine, cu sau fara karaoke.
Fetelor, va rog cotizati cu numerele de telefon pe yahoo. Din pacate am pierdut toate numerele de telefon din memoria telefonului. Acum sunt din nou in etapa de search and reseach.
Pupici multi si sa ne auzim cu bine.
Ror
ardeiash spune:
Scumpioara ai grija de booboolina ta.. da-i ceaiuri cu miere si lamaie.. paracetamol si aspirina.. is cele mai bune! Si romaneste: fa-i o frectie cu spirt .. daca ai d-ala MONA.. albastru.. dupa care arunca-i vreo 2 plapumi pe el si lasa-l sa transpire!
Morgane: ce bine ca v-a iesit si voua.. cu nu puteam ca sa va explic.. acum ma-ntelegi si tu... ca-i tare greu.. muta broasca verzuie din stanga stanga peste o piatra.. rasmuta broasca verde-n dreapta dar sarind peste... alta ... e greu de explicat, nu??
s-auzim numai de bine! si