doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Bepii spune:
Dragele mele pralinutze,
Cu regret va anunt ca eu nu pot participa la karaokele de pe 16 feb. Abia azi m-am trezit la realitate si am realizat ca nu pot veni. Motivul este f intemeiat si nu supoarta nici o amanare. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa amanati pe alta data. Oricum distractia e distractie chiar daca lipseste vreuna dintre noi. Ramane pe data viitoare. Ma gandeam ca poate organizam ceva de 8 martie, o intalnire la un local sau la una dintre noi. Daca sunteti de acord ne putem strange la mine acasa. Dar pana atunci mai e si astept parerea voastra.
In rest sa stiti ca mi-e tare dor de voi si abia astept sa ne vedem daca nu cu toatele (ca e cam greu), macar cu o parte dintre voi. Ce ziceti, un shopping prin Brussel, Antwerpen sau de ce nu in Mechelen ca-i la jumate?
Eu oricum am de gand sa ies putin la cumparaturi ca-i cam mult de cand n-am mai bantuit prin magazine.
Acum va pup si va doresc noapte buna la toata suflarea pralineasca.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miri_mik spune:
propun schimbare de data karaoke, pe martie. bepii nu, nina nu... poate ceva intre gagici? pe 9 martie? ce ziceti?
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
ninaM spune:
Buna bombonici!Fetele,nici eu nu vin la karaoke pe 16....din motive de soacra...chiar pe 16 seara ajunge.Ramane pe data viitoare.Cum spune si Tania,poate organizam ceva in martie....
Apropo,Tania,bine ai revenit printre noi...ne-a fost dor de tine!Sper ca te-ai distrat cit de cit si mijlocul nu ti-a dat prea multe batai de cap...Oricum,dupa o intilnire cu gaska,dispar toate durerile...nu?
Mai fete...ati vazut ce frumos a nins?Pacat ca a tinut asa putin...mi-ar fi placut sa tina muuult si sa putem face om de zapada maine...ata ete!
Ok...va pupacesc si va doresc o saptamina frumoasa...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Fete, am fost sa-mi recuperez sotul de prin aeroport, prin vant, prin zapada, prin ploi, precum Ana lui Manole.
Dar ce se petrece? Dati forfait la karaoke?
Se amana pe 9 martie?
Nici eu nu reusesc cu broastele alea si pace.
Despe, zi-ne si noua, ce si cum.
Pupici,
carmita_baby spune:
Mai fetelor, da` cand s-a vorbit de un karaoke pe 16 februarie ca eu nici macar habar nu am avut... pe 16 februarie as fi putut veni, da` pe 9 martie nu am cum veni ca suntem in Italia. Ne ducem in vizita la o prietena de a mea careia i-am promis o vizita anul asta si ne tinem de cuvant si mie nu-mi place delooooooooooc :-p
Mady felicitari pentru reusita, ai trecut cu brio :-) Faci ceva saptamana asta sau te astept pe la mine? Poate o punem de o intalnire si cu Tania ca tot vrea ea sa ajunga prin Antwerpen :-)
By the way nici mie nu mi-a reusit cu broscutele.
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
ardeiash spune:
da, si eu sunt de acord sa schimbam in martie ,, ca sa fie toata lumea... miri: chiar mi-ai luat vorba din gura!
carmita: nu poti merge is tu in italia pe 2 martie ca sa fii pe 9 martie aici>\by the way, cum zici tu: nu-mi mai iese cu broastele.. ce ma fac? nu poci ca sa va egzplic... la un moment dat am crezut si eu ca nu are solutie.... si am aruncat broastele -alea ala-n dala... d-aia nu mai tin minte,, insa va spun: se poate, are solutie.. dar le mut acum la disperare.. si tot nu -mi mai reusehte! uf!cand le vad fata impasibila ... imi vine deja sa le-o sparg.. ca nu-mi mai iese! mi incerc.. daca nu, pe maine..
s-auzim numai de bine! si
MadyG spune:
Salut, bombonele dragi!
E bine daca schimbati data intalnirii,nici eu nu pot veni pe 16 feb ,ieri am aflat ca suntem invitati la un botez .Bine,stiam ca urmeaza sa mergem,dar nu stiam cand exact.
Carmita, haideti voi pe la mine prima data, ca sunteti cu masina,si numa' bine,cand iau vacanta,poate se mai incalzeste un pic afara.
Oana,, e super filmuletul,nu ma mai satur uitandu-ma ,ti-am zis eu ca esti artista.
Va pup,ma duc sa ma culc,grozav ce somn imi e...
krysta spune:
Buna fetelor,
Aterizez si eu tam nesam pe la voi, poate ma ajutati si pe mine cu informatii! Ca am incercat sa parcurg ce ati scris voi pe aici dar e destul de dificil si as vrea informatii de la voi, cum v-ati adaptat si cum va este?
Trebuie sa ne mutam in cateva luni in Belgia si nu stiu nimic despre tara asta! Da nimic! Orasul se cheama Geel
Ajutati-ma si pe mine cu cateva povestioare despre cum se traieste acolo: cat de repede se gasesc case de inchiriat, cam cat costa, cat de repede gasesc un loc la gradi cu program prelungit, cum e cu limba....of sunt atat de multe!!
Macar asa doua vorbe la fiecare! Va rog!
Noi am stat in ultimii trei ani in germania si nu stiu cum o sa fie trecerea, mai ales cu fii-mea care abia se descurca si ea mai binisor la gradi.
Sunt cam speriata de aceasta schimbare si nu stiu cum sa fac sa o usurez.
Imi pare rau ca va intrerup asa brusc!
Va multumesc antincipat,
Krysta
ardeiash spune:
buna ! geet? e la nord est? nu m fost niciodata in el! si nici una din fete nu este de-acolo,, dupa cum vezi pe prima pagina.. poate exista cineva care totusi a fost pe-acolo!
poti afla despre scoli , sanatate ..de pe prima pagina deasemena... insa cel mai bine pune intrebarile care te intereseaza.. un important site cu tot ce vrei.. unde de cate ori pui o intrebare de la retete la juridice,, de la sport la meteo este comunitatea romana din belgia pe www.rombel.com ,
de ce esti asa de speriata?
s-auzim numai de bine! si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Geel, Despe. E un orasel la vest de Brussel, in provincia Limburg, deci tot in Flandra (limba olandeza).
Intr-adevar Ardeiashul nostru a facut atat de mult marketing si PR pt topicul nostru, incat poti gasi tot ce vrei in link-urile de pe prima pagina.
Ce se aude cu karaoke? Dati o data, fete, ca sa trec in agenda.
Pupici,