doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit fetelor
Hai ca am ajuns si noi cu bine acasa ieri dupa amiaza. Ne-am plimbat ceva prin Austria si Germania, am vazut locuri frumoase dar am fost si cam bolnavioara cu mijlocul si din aceasta cauza a trebuit sa scurtez plimbarile. Dar scopul a fost atins adica calatoria a fost de fapt de afaceri si intalnirile sotului meu au fost rodnice si asta a contat cel mai mult.
Dar sa stiti ca mi-a fost dor de voi, am incercat sa va scriu de pe calculatorul din hotel dar foarte ciudat cand intram pe DC pagina se stingea imediat. Am tot incercat dar de fiecare data aceasi chestie adica se oprea PC-ul si trebuia s-o iau de la capat. Asa ca am renuntat si mi-am citit doar mesajele de pe yahoo.
Vad ca multe lucruri s-au intamplat in lipsa mea; examene, lume bolnava apoi vindecata, linkuri cu poze superbe......
Oana multumesc pt superbul colaj de poze si fondul muzical care este si pe placul inimii mele
Ma bucur pt tine ca in sfarsit scapi de acel loc. Iti vei gasi sigur un alt servici mai pe masura ta.
Fetele care au avut examene si l-au si luat: Miri, Scumpi, Mady si Daniela va felicit din inima si ma bucur pt voi. Sunteti tari de tari!!!
Morgane, eu nu reusesc sa mut broastele alea si pace!!! Pupici Biancai si sanatate lui Jan.
Carmen, deci v-ati pus pe treaba deja pt cadoul de Craciun. Va doresc sa fiti sanatosi si sa va iubiti cu aceeasi patima ca va veni el "cadoul" intr-o buna zi
Ardeiash, vad ca tu ai fost cea care a "bantuit" cel mai mult pe aici pe forum si unele linkuri sunt chiar interesante. L-am retinut pe cel cu Dutch tongue twisters, e interesant iar cel in romaneste chiar lasa de dorit dar e haios.
Nina, ma bucur ca te-ai vindecat. Se pare ca ai fost foarte rau daca te-au luat cu salvarea....... Ai grija de tine ca in curand va trebui sa rupem iar scena aia de la karaoke. Apropo, cand vine soacra ta? Sper ca pe 16 feb va fi deja aici sa poti veni si tu cu sotul tau la dantuiala.
Ror, tu esti bine? As vrea sa vin in Antwerpen poate saptamana asta dar mai astept putin sa vad cum evalueaza durerea mea de mijloc. Poate ar trebui sa merg si eu la dr dar mereu imi spun ca o sa-mi treaca desi dupa cam o ora de mers deja incep durerile si trebuie sa ma intind. Mai vedem.
Cred ca mai aveam de scris ceva dar trebuie sa ma opresc aici ca se apopie ora pranzului si eu n-am facut nimic prin casa si trebuie sa merg la servici. Asa ca va pup pe toate si va doresc o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: bine ai revenit! ..sper ca te simti mai bine!
da.. eu batuiesc pe-aici la modul cel mai propriu.. rar cand mai intra cineva.. asta pentru ca eu simt nevoia sa va vorbesc in fiecare zi... sa va spun ce am pe suflet, ce frumuseti mai vad pe net.. etc.. preocuparile mele in general si voi .nu/ asta e! intr-o zi.. iar incep cu amenintarile.. o sa ma satur si eu ... ce sa-i faci?!

miri: ia-uite .. ca stiu ca esti pasionata: sunt din legume si fructe.. poti sa crezi? e un subiect acum pe generale...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

io iar bantui!

ma: ati vazut ce frumos cresc baieteii in ultima vreme? ia uitati la harry potter:http://www.mugglenet.com/gallery/displayimage.php?album=2073&pos=1 e? cans e face si al meu asa ? ( barbatul meu )))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinute,

Dupa un week-end asa de frumos ca ziceai ca a venit deja primavara, azi mi-au inghetat urechile cand am venit de la scoala. La noi e o vreme tare aiurea, ceata si frig.

Oana, pot sa primesc si eu link-ul cu pozele? Merci mult.

Merci pt felicitari la fete si adresez aceleasi felicitari la toate care au avut exam si au reusit.

Pupici la pralinute.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, bine ai venit! A fost benefica vacanta? Iar e nevoie de un karaoke ca ati inceput sa va imbolnaviti.
Despe, cum reusesti tu cu broscutele alea, ca mie mai imi ramane una. Nu sunt asa precoce.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna !!
Lucik, da-mi te rog adresa de mess ca n-o mai gasesc printre hartoagele mele.
Danyela pe a ta sigur nu o aveam asa ca treimite un porumbel privat cu adresa de messenger
pupici

Mergi la inceput

vreau sa vad si eu filmul ala cu babe... babel.. nu mai stiu cum se numeste,, cine vine cu mine?? da cineva sa ma suporte cum plang.. ca io sunt tare romantioasa!

Mergi la inceput

astazi mi-am acut si eu cadou niste fuste,, ca stateam rau la capitolul asta! am probat de era sa mi se faca rau! in cabina alaturata era o familie! varsta asa// a 2-a spre a 3-a .. ea arata bien de tot.. el burtos, cu chelie.. si tot se conversau in cabina! el iesea, ii mai aducea altceva.. si ma gandeam? ma ce fel de barbat are asta!!! era de-a dreptul penibil in fundul lu ' aia! dupa ce-am iesit .. ii gasesc la raionul de lenjerie intima. ca era chiar in fata... ea intindea la vreo 5 chiloti din-aia cu ata-n c.. sau fluturasi pe linia anusului si el statea si o privea de care sa-si ia , nene! am ramas tampita! erau numai tanga revoltatori.. nu orice fel! si stateau acolo de nu mai aveau alta treaba!! au maibelgienii astia atata timp! de ma sperie!!

va doresc fete ca la batranete sa va cumparti si voi tanga deshuchiate alaturi de sotii vostri!! hi hi !!

morgane: acum am intrat iar la broaste ca sa-ti egzplic.. da nu -mi mai iesie.. ahai camai incerc! bine?? insa ce-AM retinut era sa te feresti sa lasi 2 broaste pe acelasi fel pe drum impreuna.. si ca tre sa faci ma imulte salturi de pe o piatra pe alta.. nu peste lata broasca.. da nu stu de ce, nu-mi mai reuseste si am facut-o de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga madam pikant, eu ii admir pe astia de varsta 2-3 care se mai amuza sa se imbrace in cabina impreuna. daca crezi sau nu, si silvian sta in fundul meu cand am ceva de probat, merge si-mi aduce haine mai mari mai mici. si imi place! ochi mai critic ca al lui nu exista pentru mine, asa ca daca lui ii plac, e tot ce conteaza - dupa c ema plac eu pe mine.

cu broastele... nush ce e ce nu e, da sa ma impusti nu poci sa le fac sa sara cum trebuie:) descopera secretu' si zi-ni-l si noua ca s anu ne mai broscarim in vant:)

mai nu mai stie nimeni nik de anamana? a nascut au ba?
pusici si astept sa vad vesti bune scrise de voi:))
muuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele ,
sa stiti ca desi nu am scris in ultimele zile,ati fost mereu prezente in gandurile mele si in inimioara mea!
Dupa cum stiti,Miri si cu mine am luptat pe baricadele gramaticilor ,am fost colege de suferinta si am invins;eu am trecut acum la niv.9 ,cu un nici prea-prea nici foarte foarte 87 % ,in sensul ca I could have done better.Bravo Mirika mea, sarbatorirea evenimentelor se apropie!

Taniutza,bine ai venit inapoi,mi-a fost dor de tine!

Fetelor, vineri zburdam ca mieii pe campii,zicandu-mi ca a venit binecuvantata primavara,iar acuma ma vad nevoita sa-mi scot artileria grea, sumanul de iarna.

Carmita,te astept cu mult drag pe la mine,cu mami tau,si apoi va intorc vizita,ok?

Scumpi,ce nevoie as avea de un masaj,nu ca as fi batrana,Doamne fereste...dar vremea asta nu e favorabila oaselor mele greu incercate in iernile din tara,cand predam in scoala mea neincalzita.

Oana,te rog eu frumos,fetita,mai trimite-mi o data linkul de la filmulet,ca nu mi-a mers netul cateva zile si din greseala am sters mesajul tau,am apucat sa vad doar ca e de la tine.

Nina,cum te simti?Sper ca esti bine!

Ana, ce faceti? Da-ne un semn daca ai nevoie de ajutor cu mutatul.

Ardeiash,Morgane,

Felicitari tuturor fetelor care au avut examene si un pupic mare de la mine!

Va pup pe toate cu drag si dor,aveti grija de voi!

Mergi la inceput