doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

madam pikant, noi suntem super multumiti de euromut. s-au achitat de toata sin intreaga mea cezariana, respectiv 3850 de euro, din 4000. drept ca aveam si supliment hospitalia+ da o meritat:) apropos de babel... cam furam cu toatele, car enu fura merg in pereche - e film de vazut cu "abitu" si nus e vede de doua ori. prea dureros.
oana, cand vrei, d amie imi schimbara ziulicele... eu marti, joi, vineri, scoala, mama ei de scoala! cat despre liniute... ajtept anunt. se dau compensati luna asta? ca suntem inca la inceput de luna:))) da io gata, am ratat coada:)
kiki, pusici.
p.s buni i-a facut lui bruno un omulet. l-a scarmanat deja:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri,multam de raspuns.. ai idee cat platiti pe an? asvrea si eu o asigurare mai buna... si d-aia va tot intreb.. ca nu ni le permitem pe toate.. hospitalia inseamna ca platesti in plus sau 2 asigurari.?. ca nu prea am inteles bine..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mah praline da' ce-ati mai scris !!! Se vede ca ninsoarea v-a dat un impuls si ce e frumos e ca atunci cand va bucurati de ceva, hop pe forum! asta da prietenie!
Nora, ma bucur ca ai revenit printre noi si sper ca nu vei mai absenta pe viitor. Va felicit pt noua casa, s-o stapaniti sanatosi si fericiti. Am banuit eu ca asta a fost motivul absentei tale, ai fost ocupata cu mutatul si la casa noua sunt asa de multe de facut.....
Ce-ti mai fac baietii cei nazdravani? Cred ca sunt incantati in noua lor casa.
Aluna, nu stiu sigur daca ai mai postat aici, daca ai fact-o probabil e cu ceva timp in urma cand grupul era altul dar as vrea sa-ti urez bun venit printre noi si ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa intri aici. Noi doua am mai avut o corespondenta scurta in afara forumului dar nu stiu din ce motive s-a intrerupt.
Mare pacat ca esti asa de departe si ca nu poti participa la intalnirile noastre dar poate la vara cand ziua e luuuunga poti veni cu trenul la Brussel ca noi oricum ne intalnim la gara pt ca nu toate suntem din capitala.
Oana, si tu esti bolnavioara? Da-aia probabil visai tu masina la scara, mr.unives si plicuri cu eur.....se trage de la febra presupun...
Dar lasand gluma la o parte, ai grija de tine draguta! Iti doresc insanatosire grabnica. Iar in ceea ce priveste incidentele de la munca sa sti ca am fosr pur si simplu indignata de atitudinea psiholoagei daca isi merita numele! Eu cred ca as fi rabufnit si i-as fi zis vreo doua in legatura cu cultura ei generala. Blocul de est se numea de pe vremea cortinei de fier! Dar te admir ca ai putut sa-ti ti cumpatul. Iar copilasii aia rasisti lasa-i in plata Domnului ca nu-s normali ca altfel nu ajungeau acolo. Bine ca la vara scapi de balamulcul ala!
Ardeiash, imi pare rau ca eu nu pot sa te lamuresc in legatura cu mutualitatea. La noi Swa se ocupa de toate, eu habar n-am cat il costa, ce asigurari avem, cand le plateste....nimic, spre rusinea mea.
Krista, repet si eu intrebarea Oanei: ce-ai vrut sa zici cu cea mai mare comunitate de nebuni? Eu una n-am auzit de asa ceva, nu te lua dupa zvonuri ca doar no fi Geel pe alta planeta, e aici la doi pasi de noi ca Belgia e o tara mica.
Si cum zicea Miri, fetita se va acomoda usor la scoala. Apropo, cati ani are fetita?
Fetele, si aici ningea dimineata de mai mare dragul, daca nu mi-era lene as fi iesit sa fac poze si iar poze. Da' lasa ca a facut Nora si pt mine
Acum s-a topit apropate totul....
Fetele care sunt pe ochii pe liniute, va doresc din toata inima sa fiti sanatoase si sa va ajute Cel de sus ca dupa sufletul vostru meritati.
Hai ca acu trebuie sa plec ca-s la servici si mai am treaba dar nu m-a lasat inima sa nu scriu cand am vazut cat sunteti de vorbarete.
Va pup pe amandoi obrajii

Mergi la inceput

miri: uite .. am intrat pe euromut.. http://www.euromut.be/jsp/simul.jsp si am gasit chestia asta.. prin care la cotizatia anuala conteaza.. numai daca esti salariat sau independet si ce varsta ai?! http://www.euromut.be/jsp/simul.jsp eu mi-am introdus varsta.. si mi-a iesit ca tre sa platesc 9.45+3 euro/luna.. ceea ce mi se pare putin.. asa e ? sau nu?

Mergi la inceput

pikant, sotu ma suporta pe mutualitate. hospitalia+ inseamna ca platesti un suplimet pt eventuale costuri suplimentare in caz de spitalizare (medic privat, camera singura blah blah). mutuela plateste petits risques, inasti - ca e independent, acopera gros risques. cat platim habar n-am, dar undeva in jur de 220 pe trimestru pentru amandoi.

aloooooooooo! liniutele?

Mergi la inceput

miri: multumesc pentru informatii... deci cam asa e.... cum am banuit..

ma" tie chiar iti place sa-mi zici piknt? nu vezi cum suna? ardeiash e asa de dulce!!! de ce nu-ti place??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mama, ce de-ati mai scris. Abia tin pasul cu voi.
Bine ati venit in cutia noastra, fetelor noi.
Aluno, da' unde stai, mama, asa de departe?! ca Belgia asta nu-i nici lunga si nici lata. Daca ne vezi o data nu mai vrei sa te desparti de noi si relativezi imediat suta de km. Iti spun, ca am patit-o.
Despe (Ardeiash), noi suntem la "christelijke mutualiteit" si platim 12.42€/persoana/luna pt o asigurare generala si inca 1.68€ pt "hospitalia +", asigurare asa ca pt noi, nici de liniute, dar nici babe-babe.
Oana, am plans la "Gladiator" si apoi si la vederea pozelor. Merci. Nu mai zic ca ai stofa si de scenarist/regizor, pe langa artist plastic. Mama lor de rasisti! Nu te cobora pana la ei, ca nu se merita. Fruntea sus, stii ce valoare ai, cei care nu pricep au o mare problema: IGNORANTA - stapana pe belgianul notoriu.
Si cei cu Desperado astia? Ca daca ceri sa votam, da, sa traiti! Da' cine e ei?
Care a mai mutat broaste? Ca mie iar nu-mi iese.
Ror, tot asa de ocupata esti? Eu intru de frica lui Despe si ca imi plac pralinele.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Oana, ai avut gura aurita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nu stiu ma, ca am uitat ca am nacht ca e joi, e ora unu juma si stau de bezmetica pe net (m-am dat si ca tampita mihaela radulescu pe un site ca se tot logau astia cu nume de vedete, intrase si Columbeanu, si andreea marin zic sa intru si eu
N-am luat testu cu mine sa iasa doua liniutze la astia in weceu (iertati-mi exprimarea tarzie)vb aia eu care azi dimineatza visam Aston Martine cu funditza si doua saptamani concediu...
Io n-am plans ma la Gladiatoru las, bine ca a scapat Imperiu de un tiran!
Desperado participa anul asta la finala pt Eurovision, mie imi place de mor 'European a beautiful sin' si voiam sa va sugestionez in mod direct scriindu-va pa sleau -transmiteti la romanik sa o voteze si pt mine ca noi de aici din afara nu avem cum
Hai ca ma duc la culcare, ca cine stie ce tampenii mai fac!

Mergi la inceput

buna dimineata robelgie!
la mine e dimineata, la voi e noapte:) ce sa-i faci daca ma trezesc ca popandaul sa merg constiincios la scoala. ieri am tras chiulu' artistic, azi merg sa-mi spal pacatele. facut cafea, privesc pisica isterizandu-se pe geam, si-mi zic, "ce bine e frate sa te trezesti la 5." asta asa sa ma motivez, ca deh... ca bula, mi-am pus ceasul sa sune la 5 - de lene, asa a ramas din saptamana de examene - si-am zis, lasa-l, a suna el la vreo ora. da fix la 5 , mah?

draga oana, drept, nu se face sa dai cu ochii de liniute intr-o buda infecta - poa ca o fi ea igienica da' infecta e din alte motive - intr-un mediu ostil. nu vrem sa se sperie liniutele! cu atat mai mult cu cat asteptam cu toatele sa vii "la balcon " si sa strigi pe taste "habemus lignae". dpret pentru care, vreau vesti pe cand constati constatarea:d

acu, sa ma scuze Aluna, ca n-am dat buna ziua. eu, asa, mai salbatica din fire. dar bine ai venit si sa-ti placa intre noi! nora, poate ramai totusi mai mult de data asta, ca uite ce frumos se umplu paginile, de ti se "topesc in gura" de fete dulci ce suntem:))

ei si-acu sa rezolvam problema cu madam pikant.
deci carelevasazica, madam pikant, eu am o teorie, ii numa una, da-i fixa, si mi se trage de la nopti lungi de chat si slalom pe net, respectiv si anume: numele care ni-l da mama si tata este arbitrar, n-avem ce face decat sa-l ducem in spate, fie ca ne place, fie ca nu, nickul de pe net ni-l alegem cu buna stiinta si reflecta personalitatea sau experiente din viata utilizatorului. respectiv, eu, cand mi-am inceput ucenicia intr-ale virtualului eream...ugandeza bushu. odata obisnuita cu noua mea identitate, m-am simtit grozav de stapana pe "destinul meu" virtual si deci am hotarat ca trebuie sa schimb. am devenit pogobogo. in decursul primului an de zburdalnicie am schimbat aproape 30 de nickuri, pana cand mi-am intrat in matca si au inceput sa ma boteze altii (vezi miri_mik). toate denumirile-mi exotice ereau identificabile pentru ca ma reflectam in ele. (in anumite perioade din existenta erau chiar dureros de reale) dar le si iubeam pe toate si tineam mortis sa-mi fie parolate ca nimeni sa nu se foloseasca de "armura" mea... acu, povestea cu pikant suna cam asa: te-ai botezat intr-un fel aici. ti-am luat numele asa cum era. te-am cunoscut real... aici tot cu nickul te-am pastrat, tocma pentru ca tineam la intimitate. dar ca toata lumea, te-am rebotezat in viata de zi cu zi, fara vreo conotatie negativa. nu ti-a mai placut, ai schimbat. foarte bine, doar ca ava nu pre a avut succes la noi. p-orma te-ai facut ardei(ash, iute), ai schimbat explicatie sclipicioasa, si mai bine! ei, dar eu mi-am luat una peste bot, ca din obisnuinta. mi-ai zis sa schimb una din variante de nume din mesaj... si dac' bine am vazut eu, nu am fost doar eu cea care a avut "scapari de degete", te-au mai numit si altele cum iti spuneam eu. drept pentru care, si fin'ca ma enervase la culme reactia ta, te-am rebotezat "pikant", care daca-l pronunti frantuzeste, suna chiar sexi! in plus, ti-am mai zis, un "pikant" da gust unor mancaruri fade, si arde un pic pe limba atunci cand simti nevoia de chestiuni mai serioase. asa ca... asa cum pe mine m-au botezat altii - am fost "tsunami" multa vreme = val de energie ucigator care te striveste daca nu calaresti cu el pe culmi... (nu-s de acord dar asta a fost explicatia persoanei care m-a botezat - o femeie de altfel) - asa ti-am zis si eu cum te-am vazut intr-un anume moment al vietii. si-mi place, si nu-l mai schimb, si nu te mai bosumfla pe mine, ca sunt ataia altii care iti spun ardeiash! eu trebe musai sa inot impotriva curentului. muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! asta asa, ca sa fiu io sigura ca ti-a trecut supararea:)

si se facu si ora 6, si nu mi-am terminat cafeaua:)))

pupici pralinute, si s-avem un weekend frumos si dezmatat:)))

Mergi la inceput