doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 17
carmita_baby spune:
Salutari motatelor,
Morgane si in Antwerpen a fost o zi superba, pacat ca de maine va ploua din nou. Ei da macar am mai vazut si noi ce inseamna aia o zi cu soare hehehehe si un cer senin plin de stele :-)
Oana multumesc pentru link, mi-a placut clipul, cat despre cantec stiu ca este unul din favoritele tale :-) a iesit marfa, cum ai gasit siteul asta?
Sunt curioasa ti-ai recuperat paltonul? Ma gandeam eu ca s-ar putea sa fie tot al unuia din gasca noastra... Si zici ca din august numai lucrezi acolo? Ma bucur pentru tine. Ceva alte planuri?
Nina sunt curioasa cum o sa fiu eu ca mama, caci dupa cum stiti deja planuim sa avem la sfarsitul anului un bebe. Vrem sa ne aduca Mosu anu` asta un bebe sub brad :-) Doamne ajuta! Sa ne tineti pumnii :-)
Ardeiasule ce-ti mai face baietelul?
Dar Brunotje a inceput deja sa mearga?
Robertina tu te simti mai bine?
Fetelor felicitari pentru examene, sunteti si frumoase si destepte si devreme acasa :-) ma da` eu nu am avut nici un examen asa ca m-ati felicitat dejeaba :-P
By the way azi am vazut si eu cu Daniela si cu inca o prietena Babel, este impresionant, desi mie imi plac mai mult comediile(daca se poate romantice :-D), ma bucur tare ca nu l-am ratat.
Duminica viitoare vine mama la mine si peste inca o saptamana si sora ei cu copilul si am de gand sa ne ducem si noi sa vedem filmul ala romanesc care ruleaza in Bruxel 'A fost sau n-a fost (12:08 East of Bucharest). Ia uitati ce comenteaza un tip: "12:08 East of Bucharest" is many things. First of all it is one of the best Romanian movies I have ever seen. It is also one of the best films I've seen in 2006. It is one of the funniest movies I've seen this year and was the best movie I saw at the Chicago International Film Festival this year. But the one thing it is not is a controversial film. http://www.imdb.com/title/tt0809407/
Hai va pup si nu va suparati pe mine ca scriu asa de rar ca nu v-am uitat ;;-)
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
carmita_baby spune:
Da da Morgane, mi-o si inchipui pe Bianca asa mititica si cu personalitate cerandu-l pe Ian, ca altfel ii vai si amar de copilarimea belgiana :-)))) hehehehe
Pup-o pe draga de bianca din partea mea si zi-i sa imi pregatesca un inel frumos pentru data viitoare cand ne mai intalnim :-)
Mello motanelul iubit
Trei culori si-o singura iubire
Romaneasca,
Trei culori si-o singura vorbire
Romaneasca!
Trei culori si-o singura credinta
Romaneasca,
Trei culori si-o singura fiinta
Romaneasca!
ardeiash spune:
morgane: si cine l-a salvat pe jan? tu?
oana: ma eu tot iti las offline-uri.. si tu nu zici nik...sa inteleg ca iar sunt istorie??? sau nu ai timp sa-mi raspunzi? mai imi trimiti si mie o dat ' link-ul ? cand am vrut sa-l salvez.. nu stiu ce naiba s-a-ntamplat si n-am reusit sa-l prind. mi-a scapat!
nina: cred ca tot ce-ti trebuia dupa criza avuta era sa stai in 4 labe si sa fi "incalecata" si " calarita"" da-i inainte .. ca iar vin sa-ti fac ciorba!!
carmita mama: tu di ce n-ai avut examen si scumpi da??? intreb si eu ca o baba curioasa, nu .. sa moara capra vecinului!!!
ror: ce-mi place cand mai scoti si tu capul din ale tale si ciripeshti!! hi hi
zizee: mai traiesti???
bepii: te*-ai intors din strainataturi?
miri: ce mai trebaluieste bruno?? dar mamana ta??? eesti ok?
ma pe cine-am uitat???
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Nu l-am salvat ... inca mai e acolo
Carmita, tinem si noi pumnii pt bebe sub brad. Vei fi o mamica tare buna, calma si rabdatoare, iar bebelul vostru va fi frumos si destept ca voi. Daca vine mami a ta, salut-o si din partea noastra. Poate vine si la karaoke, ca doar ne cunoaste si n-o mai shocam.
Oana, da-ne si noua link-ul acela renumit (intre timp) si misterios!
Acum merg sa-l duc pe Jan la aeroport, pleaca in Germania :-( Daca si-a revenit, umbla prin cele strainataturi.
Pupici,
ardeiash spune:
carmita: daca ai nevoie de ajutor!! hi hi .. cu darul sub brad.. stii .... cautam.. aflam si te ajutam.. numa' sa iasa!! succes si-ti tin si io pumnii... ai citit aici ?http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1064
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=618
la asta-mi place titlul: cica noi abordari: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=154 samd.. vezi? nu stau.. te ajut!
miri si cine mai invata dutch: si daca vreti sa invatati mai bine sa vorbiti : http://www.uebersetzung.at/twister/nl.htm
ardeiash spune:
mama ce misto traduceri la scrantelile din romana: http://www.uebersetzung.at/twister/ro.htm .. ia uitati-va la nr 16 cu baba balana ce mananca banana ... si apasati pe 16 sa vedeti traducerea in english ... hi hi.. io ma distrez acum cu toate limbile ?! hi hi
oanademunck spune:
Salut!
repede ca ma duc la film!
Ardeiash ma am vazut un mesaj de al tau da eram pe fuga si n-am apucat sa raspund, scuze!
Carmen linkul l-am gasit tot aici pe dpc. Din vara ce-oi face nu stiu, gasesc eu sper ceva mai sunt luni bune pana atunci dar asa nu se mai poate sa ajung sa tremur de frica ca merg la serviciu....sa ramana aia carora le place meseria asta, eu una aleg altceva
Nu mai stiu cui mai am de raspuns, va pup pe toate acus sunt pe fuga!!
zmuahhh
ardeiash spune:
morgane: vroiam sa-ti zic ca m-am broscait de numa numa... dar am reusit... he he ce zici??? vrei sa-ti arat???
morgane spune:
Despe, te-ai broscait? Cum adica?
Arata-mi!
Oana, iti doresc sa gasesti ceva pe masura capacitatilor tale. Intr-adevar nu merita sa-ti tocesti nervii la un asemenea servici.
Nu ne uita cu link-ul ala.
La toate fetele multe pupicuri.
Pupici,
ardeiash spune:
adica m-am jucat cu broscutele de la tine ma... ca ma-nervau canu reuseam sa le mut de ici .. colo!! si-a reusit de 2 ori.. insa de fiecare data n-am retinut cum am facut , mai ncerc maine ca acum e tarziu!
pup