doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Despe, multumesc. E deja mai bine, merge la serviciu sau mai bine zis a fost.
Oana, nu pot deschide montajul. L-ai mutat deja?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
morgane spune:
Buna, fetelor,
Soare stralucitor in Brugge.
Am comandat un scaun de birou, acum cateva saptamani (cum se obisnuieste in B) si azi abia pot merge sa-l iau.
Cred ca fac o tura (cu copil si catel) si pe plaja surogat cu mare gri, ca mi-e dor de cea naturala de acasa...
Pupici,
![](images/user_woman.png)
ardeiash spune:
a venit primavara la brussel! o zi frumoasa ca-n povesti dupa zilele-astea ploioase si negre...
un banc ! sa nu fiti asa pisaloage ca doamna:
Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca
sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire
greseste prima treapta, si, incercand sa se agate de balustrada, se
rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele
de la spate se fac tandari. Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de
durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul
lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca
o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate
un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa
ajunga in pat.
Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice
-Iar ai venit beat azi noapte...
-De ce spui asta?", intreba el cu o privire ingenua.
-Poate din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, Poate din
cauza cioburilor de pe trepte, Poate din cauza darelor de sange de prin
casa, Poate din cauza ochilor tai injectati.
Dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda!"
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
:)) madam pikant, nu te mai intreb, ca de cate ori facem cum zici tu, tot de-n-doaselea imi iese "denominatiunea":)) asa ca madam pikant, assorte la trebi delicioase din viata. si gata!
morgane, speram ca e mai bine jan, ca baietii astia tare e dificili sunt cand sunt smiorcaiti. traiasca sistemul belgian de comenzi, ajungi sa te bucuri de 50 de ori cand in sfarsit posezi obiectul pt care ai cheltuit mica avere:))
oana draga... m-ai dat pe spate cu filmuletul si cu "haar ogen die altijd stralen", e misto ales si fondul si pozele... chit ca mis epare ca eu as fi nitel mai vedeta:))) ma rog, eu si bruno:d io nici nu stiam ca avem poza cand haleste copilu...ooof, m-am dat pe spate. muuuuah! pt treaba cu jobul.
mah, la flamanda, sa zicem, da la franceza e mult mai greu de luat un procentaj mare, si totusi...madi trebuie sa primeasca aspre felicitari! chapeau! si felicitari ca ai rezistat cu nebuna:)! muuuuah!
camencita?, tania? te-ai intors? danielutsa? anamana? ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ca de ror... ce sa mai povestim... se lasa pana la urma cu un shlap pe fundul ei!
pupicei!
ps. am tras niste fimo-uri... doi japonezi, un l si o, ea... si o printesa....
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
:)) madam pikant, nu te mai intreb, ca de cate ori facem cum zici tu, tot de-n-doaselea imi iese "denominatiunea":)) asa ca madam pikant, assorte la trebi delicioase din viata. si gata!
pi buni daca -nteleg ce va sa zca fraza asta!??? sau mi*s obosita... sau mi-s obosita si nu prishep!?
inc-un banc:
Cum te numesti? Intreaba medicul!
-Popopopa Mamamamarin.
-Esti balbait?
- Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin!
s-auzim numai de bine! si
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ror spune:
Felicitari Miricel ptr reusita!!!! Asa trebuie, tot inainte. Felicitari si celorlalte fete care au avut examene: Ardeiash, Mady, Scumpi, Danyela si Carmen.
Oana, nu am reusit sa intru pe link-ul respectiv. Am o a doua sansa?
N-am inteles nimic din ce ai zis referitor la sevici. S-a terminat contractul? Asta e de bine?
Scumpi, cum te mai simti? Ai gasit ceaiul respectiv?
Astazi a fost o zi superba, insorita, zi de primavara, ce sa mai. Parca mi-au crescut aripi din nou.
Pupici fetele, weekend insorit.
Ror
ninaM spune:
Da sa traiti!La apel sa traiti!
Bai fete...sunt rupta-n paishpe!De doua zile fac prin casa ca toate alea,la cererea piticilor mei...am fost tren,am fost cal(mai bine zis iapa)am fost un mare balaur pe care Alex l-a doborit cu sabia si cu figurile lui de ninja...ce sa mai,am fost de toate...nu stiu ce ma apucat...
Ieri i-am dus pe copii la Qick(asa se scrie oare?)sa se joace si am intrat cu ei sa ma joc...in 5 minute toti copii de acolo erau aliniati si asteptau la rind sa-i bag si pe ei in seama...m-a impresionat un baietel care la plecare,a inceput sa plinga si ma tinea de mana sa ma mai joc cu el...abia l-a dezlipit maica-sa de mine...
Asa...acum va las,merg sa fac baita la strengari...
o duminica frumoasa va doresc!
Papa!
morgane spune:
Nina, mi-ai amintit de o intamplare hazlie, la Mc Donalds: Bianca avea vreo 3 anisori si intra in serpentine sa se dea pe tobogan, dar intra in panica la coborare, se posteaza la intrarea in tobogan si trimite toti copiii pe care-i intalneste sa i-l aduca pe papa. Papa n-are ce face, intra sa-si salveze copilul si se blocheaza in serpentine...
ninaM spune:
Mai fete,am uitat sa va felicit...cele cu examene...Miri,Madi,Danyela,Ardeiash,Scumpi,Carmen,bravo voua!Eram sigura ca o sa reusiti!Multa bafta in continuare!
Morgane...hihihi...parca-l vad pe Ian blocat in tobogan...Apropo,sanatate multa...si-a mai revenit?Din cite stiu eu,baietii astia mari sunt mai rau ca copii cind se imbolnavesc...cel putin al meu asa e...
Pupici la toata gaska!