doishpe praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 15
ardeiash spune:
bravo miri: asa ma , spargeti=i ... mama lor de be... cum ar fi zis bunicul meu!!! dar daca citeai in " titlul" meu aflai ca nu-s pikanta... si ardei is numa de 2 feluri: pikant si ... .. eu sunt de-al 2-lea fel he he.. mi-au murit laudatorii..
morgane: da, am aapucat sa dau si eu scris ,,, insa s-a-mbolnavit aia.. si cred ca numai ea corecteaza... sper ca vom avea rezultatele luni.. daca nu miercuri.. dar haba r n-am!! A FOST GREU... DAR AM FACUT CEVA!
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Salutare la toata cutia de praline,
Felicitari Miri pt rezultatul la exam.
Bepii, merci pt link-ul cu poze de la karaoke.
Am terminat si eu cu examenele (inca nu am rezultatele dar am facut destul de bine) si acum imi revin din stres ca tare a mai fost greu si imi era frica sa nu-l pic. Apoi am avut stage si am fost super ocupata dar am terminat ieri si am mai avut si o gripa destul de naspa.
Azi a fost prima zi cand am putut profita si m-am sculat la 10.30 ca sa recuperez.
Acum bantui pe net ca e sotul plecat si e pc-ul liber. Sper sa intru mai des pe la voi.
Pupici la toate.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
bravo danyelana!
ma fete... eu nu mai pricep deloc ce spuneti voi p=acolo! tre sa m=apuc si eu de flamandeza sau imi traduceti voi?!
vad ca nimeni nu zice nik de site=rile de la mine.. .le priveste cineva ca sa pot comtinua sau ma opresc aici??
un we reusit sa aveti!! fara ploaie fara vant.. si cu niscaiva zapada, daca se poate, nu?!
miri_mik spune:
madam pikant, pentru mine asa ramai, indiferent cate nikuri si titluri iti tragi. asa-mi place mie, asa-ti zic, si un ardei pikant face cioba de burta mai savuroasa si mancarea in general, dej deajaba te superi:)))
felicitari danyelana. ce bafta pe tine cu dormitul pana tarziu....te invidiez:)))
muuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
morgane spune:
Scuze, daca 19 e luni, atunci 16 e mai bine, evident. N-am consultat un calendar si de-aia.
Merci, Miri. In limbaj popular "tang" = palavragioaica si ma gandedeam ca zici de mine :-) Hai, daca-i numai structura, te iert :-) Da' tu inveti vocabular elevat, nu de-astea.
Am incheiat o saptamana naspa de tot si asta dupa un week-end cu Jan bolnav. Sper sa fie mai bine week-end-ul asta, ca saptamana viitoare colegul meu e plecat la schi si raman cu hartoagele lui pe cap. Da' si cand oi pleca eu in conge, sa te tii.
Va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie.
A, sa nu uit, Oana, ti-ai recuperat paltonul?
Pupici,
morgane spune:
Despe, s-o fi-mbolnavit profa cand ti-a corectat examenul...
Ca sistemul de invatamant belgian nu cunoaste peste 90% la bastinasi.
Uite ce le-a facut Miri!
oanademunck spune:
Fete,
mai jos e un mic montaj cu poze de ale noastre (am folosit ce am avut eu, daca aveti mai ca lumea da-ti si schimb). il las doar azi aici maine il mut pe webshots.Sper sa va placa!
P.S. am incercat sa il pun pe webshots si nu merge am sa va trimit linkul pe mess, pupici
Veste buna!!!!!
azi mi-am anuntzat sefu ca din august nu voi cere prelungirea contractului, sunt atat de fericita ca scap!!!!!!!!Traiasca barbate-miu:)
ardeiash spune:
oana super filmuletzul.. pe cat de super.. pe atat de emotionant.. pe mine m-a emotionat ... pe bune: mi-au dat lacrimile!! daca m-ai intelegeam s cuvintele la cantecel...!!!!! multumim ca ni l-ai facut. e un cadou de ziua indragostitilor???
si apropos? ce faci din august??? sa-ti traiasca barbatelu!!
miir: stiu ca nu am nici-o sansa .. daca vrei tu sa-mi zici ca-s pikanta.. asa-m ivei zice.. dar nu ma-ntrebi mama si pe mine?!?!
pup la toata lumea!!
ardeiash spune:
morgane: sanatate lui jan..... multa si maxima.. am uitat sa-ti zic. sorry
ardeiash spune:
si-nca nu dorm.... si iar va trantesc un mesaj...este -al douamiilea de pe planeta dc!!!ma nene, stau si ma gandesc... cand Dumneneu am scris eu 2000 de mesaje???? ca habar n-am... ca sa vedeti si voi cat timp "pierdut" pe forumuri ! am vrut musai sa postez aici "numarul " asta!! hi hi .. sa vad dac-avansez si-n stele... rosii. sper ca nu mi le fac verzi acum!!!????
edit: nu mi le-au facut ... tot 3 am ma dadeam si eu mare-n stele\11