doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele.Uite ca pastilutele si-au facut efectul si ma simt muuult mai bine...azi am reusit sa merg normal,ca ieri parca ccc calcam in strachini...Miri,merci de pontul cu apa...cred ca si apa aia are o mare contributie in recuperare...
Ardeiash,si tie tre sa-ti multumesc,stii tu pt ce...azi a fost ok,si degeaba asteptai tu tel la 7 ca eu m-am trezit la 9,,,merci oricum!
Deci,acum ca sunt bine,ma pregatesc de karaoke...nu???Pe cind e urmatoarea zbantuiala?
Va pup pe toate !Ma duc sa pun tara la cale cu al meu sot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete" voi stingeti lum ina azi ?? ca cica tout le monde o stinge... din motive... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93500

ma ce-aveti de facut de nu intrati si nu intrati pe-aici ?? iar ma supar pe voi.. cat am fost bolnava v-am lasat in pace,, ,cred ca v-a placut , hein//?

v-ati facut carduri??

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ik ben geslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagd! ik be zo troots op mij! ik heb een 96% gekregen. leuk, hein? ze hebben tegen mij gezegd dat ik de volgende module kan overslaan als ik dat wou. maar ik moet een beetje nadenken. er zijn er voordelen en nadelen... ik zal zien...

dej madam pikant, trecui cu 96%! sac. procentaj pe tot anul, nu numa pe examenul de saptamana asta:) este ca sunt bun?

bravo nina! si io intreb cand e karaoke de nebuna da nu imi raspunde nime:(
muuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Bravo Mikule, aplauze la scena deschisa de la mine si multzi pupei!!!
Fug la zmobi's:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Proficiat, Miri!!! De Belgen hebben nooit zo een ijverig mesje gekend tot jou. Laat staan zo een goede evaluatie voor hun eigen taal. Verliez je tijd niet en spring naar de op een volgende nivaeu. Je kan het! Ten slotte, het gaat over de taal leren en blijkbaar ik de gemiddelde tempo voor je te traag.

Fetelor, am stins lumina la 8 fara 5 si la lumin alumanarilor am povestit cu Bianca. A fost asa de gezellig, ca maine vrea din nou.
Hai, sa zicem 19 februarie pt karaoke. E bine?
Trebuie s-o sarbatorim pe examinatele noastre, nu?
Despe, nu ziceai si tu ca ai avut examen? A fost ok?

Pupici,

Mergi la inceput

Aoleau, am la greseli!
Miri, ia un creion rosu si corecteaza pe sticla!

Mergi la inceput

morgane, je tangstruktuur is een beetje faut, maar 't gaat wel:))))
asta ca vroiai corectiune pe ecran.
si noi am stins becu la 8 fara 5 de distractie:)))
aaaaaaa
apropos de flamanda de tangstruktuur si inversie, am facut pt profa doua personaje cu degetelele de la manute in forma de tangstruktuur si inversie, ca asa ne distram noi la scoala. a devenit un fel de salut. primul pitic a avut parte de un accident termic:) da era simpatic. parca un pic zot:) da am facut o impresie la scoala de nu le vedea sa creada profilor:) hi hi hi. nu mi-a mai ramas decat poza lor, da am venit acasa si-am mai facut doua figurine, tot pentru dat mai departe. un catel, pe nume "bolid" cu colti si zgarda si os si gheare si tot ce trebe:)) si un fluturas sado-maso:)) cu mainile incrucisate si stand picior peste picior. maine merg sa mai iau niste fimo. iar ma exprim artistic:)) daca tot m-au innebunit sa fac figurine sa le vand, mai bine le fac si vad io dupa aia:))

pt mine e ok 19 pt karaoke, numai sa nu plece silvian in ro, ca atunci nu stiu cu ce ajung nici acolo, nici inapoi:) da mai vedem noi.
muuuuuuuuuuuuah!

Mergi la inceput

Tangstruktuur? Adica "zinsbouw" of "taalstruktuur"?
Stii le ce se refera belgianul spunand "tang"? E negativ.

Ca idee 19 februarie, ca nu zicea nimeni nimic, vandaar.
Pai, pleaca Silvian in Rom. fara tine?

Pupici,

Mergi la inceput

tang struktuur - traducere "structura in cleste" cand primul cuvant in subordonata e un cuvant introductiv, subiect, blah blah blah si verbul la final:))) si ziceam ca e un pic anapoda in sensul ca pê noi nu ne lasa sa adaptam structura ca suntem inca mici. asa ca vrem nu vrem, intr-o tgstrktr verbul sau participiul sau infinitivul stau pe ultimul loc:)

io propusesem 16 februarie da si 19 merge la fel de bine, da mis e pare ca aia e luni? sau ma incurc? tocma mergem acu sa luam fimooooooooo! iar m-a pocnit pasiunea:)))
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri proficiat, uitstekend gedaan!!!

19 feb. este intr-adevar luni, 16 e vineri.

Pupici cu lipici

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput