doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

filmul??? sau de la stres ai uitat sa-l scrii??

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

bafta la ex//// va tin pumnii s-aveti inspiratiune!!!

ma fetelor... mai intrati ma si pe-aici .. ca ia r vorbesc singura!!!! v-au placut link-urile pe care vi le=am dat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Hai ca incerc sa scriu si eu citeva cuvinte sa nu ma dati disparuta...Momentan sunt bolnava de bolnava...duminica noaptea m-a luat salvarea...am avut niste dureri de burta cumplite...rezultatul...constipatie.Nici acum nu sunt lamurita cum drak o constipatie poate sa dea asa dureri...a fost mai ceva ca la nastere
In fine,acum iau un tratament si sa speram ca o sa fie bine...
Hai ca va las acum si revin cind o sa ma simt mai bine...
Va pup pe toate si o saptamana frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

madam pikant, respectiv ardeiash, nu mai citi pe diagonala, am zis... odette toulemonde, asa se numeste filmul. se vede ca ai cam zacut in casa ca n-ai vazut reclama pe toate tramvaiurile. nu-i bai recuperezi acu:) :pp

nina, de la mine citire, de la o constipatie s emai intampla si cate o ocluzie intestinala daca ai bafta prea mare... deci bine ca esti bine si nu e altceva. ca vorba cuiva... decat sa strici o oala de matse, mai bine un parts si un ceai strengaresc:) hai, capul sus, trece!:)
pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

miri: nu fata.. am citit de 2 ori si nu am gasit numele filmului... acum abia-l vad.. ciudat!!!te suspectez ca l-ai scris dupa-aia !!! hi hi

nina: ceti mai face intestino colonul??? da reina??

m pralinutze : ce-i cu linistea asta ? nici pe mess nu va vad .. decat rar.. ce-ati patitara? sper ca de bine!!! ca sa putem sarbatori... he he

Mergi la inceput

suspicioasa mai esti madam pikant:) nu fac corectiuni d emesaje decat daca mi se cere. asa ca... eream oricum prea emotionata ca sa nu scriu pe toti peretii numele filmului. nu-i bai ca acu iesi si tu din carapace, scoti nasul in lume si.....te duci la film:))
pupizez, iesim cu mama la piata.

karaoke de februarie e in ce zi? o vineri, nu?
vineri 9? sau vineri 16? sa stim cum insemnam in calendar:d

pupici

Mergi la inceput

am glumit si eu cu tine ma..

cum a fost igzamu' fete? l-ati luat ori ba??? sau ii de prisos intribarea???

nina: asteptam sa ma strigi pe la 7 dimineata.. esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fete cucuiete ,

Phiu ca scapai si eu de test , tare bine ma simt acum si tare stresata am mai fost. Rezultatul sapt. viitoare, dar am raspuns la toate intrebarile, deci e de bine .
Nina cum te mai simti? Ce ai tu am avut si eu acu vreun an si ceva si stiu ce dureri poate sa-ti provoace. Intr-un weekend ma luase si pe mine, sambata am rezistat eroic sperand ca-mi trece, dar duminica nu a mai tinut si tzusht la spital. Nu mai tin minte ce medicamente mi-a dat doctorul, dar tare au fost bune ca a doua zi mi-am revenit. Sper ca te simti mai bine
Celelalte fete cu examene, cum se prezinta situatia?
Azi dupa test am facut lichaamsmassage, deocamdata la picioare si burta. Mult de framantat fete , ma dor mainile, dar tot imi place, e fff. bun pt. circulatia sangelui si tonifiere, o sa invatam si un masaj special pt. stimularea florei intestinale, sper ca am tradus bine in romana(darmflora).
Cam atat despre activitatile mele, va pupic dulce de tot si va doresc o zi minunata

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

bravo scumpi! da-i inainte!

pralinutze dragi am intrat sa va zic.. pentru purtatoarele de carduri la ing.... exista acum o oferta de personalizare a cardurilor.. asta inseamna ca puteti sa puneti o imagine proprie pe card. o fotografie draga voua ... asa o veti purta mereu cu voi... doar nu va utati cardul acas' niciodata, nu?! este gratuit si se face aici http://www.ing.be/private/showdoc.jsp?htmlid=192137&menopt=pro|pay|ban|myc pana pe data de 28 februarie. dupa aceasta perioada cred ca ..va costa ceva.. barbatelului meu i-a venit deja cardul .. e cu ala micu pe el.. e asa de haiaosa!!! astazi mi-am comandat si eu .. hi hi

va anunt cum e..

miri simady ce-ati facut la ex> e secret>>???

Mergi la inceput

madam pikant, nush ce-am facut la examene, maine aflu. si madi mai are oralul maine. asa ca kop op, madi, cum zice neerlandezu.
si proficiat! madam skumpel:))

Mergi la inceput