Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru(21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Gema, bine ai venit printre noi! Iti doresc multa sanatate si bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci! Mult succes la intalnirea cu Tutu, vei vedea ca este un dr bun si un pic mai putin conformist. Lucru important..nu prea crede in "babisme", de tipul "dupa CS sa stai nu stiu cum, cu picioarele pe pereti sau mai stiu eu cum...Eu l-am intrebat data trecuta foarte direct daca trebuie sa fac ceva dupa CS, dar mi-a spus "Fii serioasa...". Mie chiar imi place genul asta de om...

Mamidevladut, iti spun BINE AI REVENIT printre noi! Stiu ca nu ai mai intrat de mult pe topicul nostru, si ca la un moment dat, chiar cerusei moderatorilor sa-ti suprime contul. Ma bucur ca nu s-a intamplat si-ti doresc numai bine in noul an!

Maria08, Doamne Ajuta sa fie bine pentru tine si sa ne dai cat mai repede o veste buna. Tutu ce zice?

Ysa, astept vesti de la tine...



iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Gema bine ai venit, sa fugi repede la odisee iti doresc!!!

Iyoana draga inati fac analizele si in functie de ele imi va stabili tratamentul, respectiv inceperea protocolului, oricum in primavara asta sigur il fac...te anunt eu

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

aaaaa, bine, am inteles....
oricum, eu vroiam deja sa-ti tin pumnii stransi dar cred ca mai astept un pic pana sa fac de paza pe forum sa vedem ce se intampla cu tine...,Kora! Stii deja fete care sa fii facut FIV cu T. anul asta? Rezultate, ceva?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexia, Iyoana, multumesc mult.
Chiar nu puteam rata acest moment: eu scriu la acest subiect chiar cu cateva saptamani inainte ca Marinusha noastra sa anunte ca e insarcinata, asa ca am trait cu ea toate momentele importante din cele 9 luni ale Emmei in burtica lui mami.Ma bucur mult alaturi de ele si le doresc intoarcere grabnica acasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor multumesc pentru primire si urari!!!!! Sunt in faza de citit si bagat la cap dar sper sa pot sa va dau si eu ceva informatii utile candva.
Voi sunteti pacientele Dr. Tutunaru???? Sunteti multumite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana draga nu ma supar sa imi tii pumnii de pe acum, si analizele sunt foarte importante, de la rezultatul lor vor porni etapele urmatoare...despre mai multe amanunte cu FIV mai scriu pe la subiectul respectiv ca sa nu fiu chiar off topic pe aici...intra pe acolo si citeste...Bafta cu monitorizarile, astept raportul!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vreau sa le salut, sa le pup si sa le rog sa ne dea vesti pe Ana_id, Ariana 1 , Bonitta, Copilut, Diddy, Ylinca, Laura69silk, Teo, Mihavasoi, Miruna79, mmc_nd, M_Oana, vali_delide. Fetelor mi-e dor sa citesc postarile voastre, ce mai faceti, da-ti-ne vesti cat mai bune!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

inca nu imi revin......daca am facut eu socoteala bine ar fi trebuit ca CM sa-mi vina sapt viitoare.......totusi cum ma simteam ciudat am zis sa iau un test de sarcina , asa, preventiv pt ca voiam sa bag un algocalmin, si zic, vezi doamne, sa nu fac vreo prostie......am facut testul, l-am bagat in sertar si am pus sa mananc ceva ca muream de foame.Mai trec cateva ore, timp in care m-am luat cu treaba si la un moment dat imi aduc aminte: surpriza totala....o linie roz, colorata intens si inca una, palida.M-am pus ochelarii, am chemat o prietena( am banuit ca imi doresc atat de mult incat am inceput sa vad ceea ce vreau eu) si totusi rezultatul final arata 2 linii.
L-am sunat deja pe dr.T dar inca nu-mi raspunde.Nici macar nu indraznesc sa-i spun sotului pana nu imi confirma.
Va pup.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Permiteti-mi sa o felicit si eu pe Marina pe care, desi nu am cunoscut-o, i-am citit toata frumoasa poveste. Felicitari, sa-ti traisca printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

vreu si eu sa stiu unde pot face test de sange,va rog.
pupici
diana

Mergi la inceput