Amandina

Amandina | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

E o prajitura care-mi aminteste de copilarie si pe care am gasit-o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11336" target="_blank">aici, am incercat-o si uitati ce-a iesit. Gustul este minunat, seamana mult cu cel din copilarie. Eu am inlocuit margarina cu unt dar data viitoare o sa incerc cu Rama sau Wiesana cu rom.

aime si Vladimir

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ce frumusete de prajitura ti-a iesit! Parca-i de la cofetarie, f. bine arata!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Super arata..dar tu cu ce ai glazurat?
Si pentru ornat ai facut o alta crema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Natalia merci mult , is f bune sa stii...
Glazura e cea de la Brownies de care eu m-am indragostit efectiv, o folosesc la orice, iar deasupra am facut crema Darling de la plic, ca n-am oprit din crema ce-am pus la mijloc si le-am motzat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

daca tot mi-ai dat microbul pot sa ma laud si eu cu amandina mea?


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by aime


Glazura e cea de la Brownies de care eu m-am indragostit efectiv, o folosesc la orice.



Si ne poti spune din ce ai facut-o??? Ca stii tu cate bordeie, atatea obiceiuri!!



Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Sigur, cum sa nu: 2 cuburi de cioco menaj, un cubulet de unt mic, mic, 2 linguri frisca lichida si o juma de lingurita ness. Le pun la topit, las sa se raceasca la temp camerei si intind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by aime

Sigur, cum sa nu: 2 cuburi de cioco menaj, un cubulet de unt mic, mic, 2 linguri frisca lichida si o juma de lingurita ness. Le pun la topit, las sa se raceasca la temp camerei si intind.



Multumesc !!

Miha, m-ai imbolnavit cu pozele tale!! As fi vrut sa incerc multe dintre ele, dar acum ma intereseaza cum ai facut painea aceea impletita.



Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

amandina este prajitura mea favorita,am facut si eu dar alta varianta vezi ,prajitura lui veronica''acolo am postat reteta.am sa incerc si varianta ta.cate prajiturele tiau iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Steluta
Miha, m-ai imbolnavit cu pozele tale!! As fi vrut sa incerc multe dintre ele, dar acum ma intereseaza cum ai facut painea aceea impletita.





Painea impletita am facut-o dupa reteta de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4406" target="_blank">aici


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, gata...tie-ti trebuie avertismentpai tu zici ca te lauzi cu o amandina si cand colo sunt "100" de poze cu prajituri care de care mai aratoasa si mai gustoasa?
mai fetelor ce de bunatati
mie sincera sa fiu nu prea-mi plac amandinele din cofetarii dar asa de bine arata ale voastre ca am sa incerc si eu cat de curand
pentru mamicutele de la iesi


monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput