Amandina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Painea impletita am facut-o dupa reteta de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4406" target="_blank">aici

Multumesc tare mult!! Eu am facut dupa o reteta a mamei, dar imi iese cam tare!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,sa tii ca eu nu sunt un fan al cremelor de unt,dar prajitura asta chiar e buna,daca nu mananci juma de tava asa ca mine ca sa-ti cada greu la stomac. Iar ideea lui Aime cu glazura de la Brownie,de care si eu sunt definitiv si irevocabil indragostita, e super. si sa nu mai spun de moturile alea ce faine sunt

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Miha, mmm, ce apetisanta si amandina ta, si ce desen abstractionist ai pe glazura
Glauzura de la brownies imi place si mie enorm, am folosit-o si la prajitura Krem, ca se potriveste perfect cu consistenta in ansablu.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Felicitari pt amandinele frumoase si sigur gustoase!
Le mai lipseste rombul de ciocolata si zici ca-s de cofetarie..

Miha,pune denumire la praji din pozele tale,ca vreau sa-ti cer o reteta si nu stiu cum sa-ti explic la care...ai o poza cu suportul ala minunat etajat,jos e brownie,cred,iar la mijloc si sus sant niste praji date prin nuca macinata(cred) ,reteta si denumire please..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Miha, mmm, ce apetisanta si amandina ta, si ce desen abstractionist ai pe glazura
Glauzura de la brownies imi place si mie enorm, am folosit-o si la prajitura Krem, ca se potriveste perfect cu consistenta in ansablu.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mie-mi place si glazura de la krem..de aia cand am facut-o pt revelion,in portie dubla si etajata,am facut si glazura dubla..uite asa ca sa am dupa ce sa-mi ling degetele..:)

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Adi, wow, ce frumos arata prajitura cum ai facut-o in straturi! S-a taiat usor? Crema nu avea tendinta sa curga prin parti?
Ia sa te adaug la membri favoriti, sa stiu cind pui tu noutati in album!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu le-am si mancat din ochi, tot uitandu-ma la poze... Si cica ttin cura de slabire, ca sa fiu supla la vara.
Imi amintesc cum mergeam in copilarie la cofetarie si mancam amandine. Chiar, acum se mai gasesc la cofetarie?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

quote:

Adi, wow, ce frumos arata prajitura cum ai facut-o in straturi! S-a taiat usor? Crema nu avea tendinta sa curga prin parti?
Ia sa te adaug la membri favoriti, sa stiu cind pui tu noutati in album!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Natalia,eu te-am pus de mult la friends..asa ca nu scap nici o noutate..:)

Rev l-am facut la munte,prin urmare loc limitat la bagaje,prin urmare am suit una peste alta cele doua portii de krem pe care-mi propusesem sa le fac.
Crema nu a curs,s-a comportat foarte bine,chiar am taiat-o destul de repede ,nu am avut timp s-o tin la frigi cat trebuia,era cam moale cand am taiat-o dar a fost ok si buuuna buna.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Te rog sa nu razi de desenul meu abstract ca am muncit din greu la el,daaa?

Adriana,daca e vorba de poza asta...Sunt Tavalite mey...cu nuca si nuca de cocos.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Eu le-am si mancat din ochi, tot uitandu-ma la poze... Si cica ttin cura de slabire, ca sa fiu supla la vara.
Imi amintesc cum mergeam in copilarie la cofetarie si mancam amandine. Chiar, acum se mai gasesc la cofetarie?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Da, Cristina, amandinele se gasesc la orice cofetarie si acum. Le-am vazut si in supermarketuri, la casolete.

Miha, Adriana are dreptate, semneaza toate pozele, ca sa stim la ce anume salivam.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput