Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

slippers pe mine ma bate gandul la berindan adrian de la municipal care am auzit ca este destul de bun si nu tine cont de spaga se poarta f frumos, sau la dr gherasie la cfr. ina ma mai gandesc. intai ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere pt analize si dupa aia ma gandesc unde sa ma duc. sunt in mare dilema si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Maruzika eu nu am fost la medic inca,l-am sunat si a spus ca nu are rost sa vin asa de repede ca la ecograf nu are sa se vada nimic,si sa vin peste vreo 2 saptamani sa-mi faca analizele si tot ce trebuie.Simptomele ce le avem,la amandoua sunt identice! parca am fi surori!
-somnul: si eu sufar de o usoara insomnie,daca se poate numi asa.Ma trezesc in timpu noptii pe la 4 si nu mai reusesc sa dorm,ma invart de pe o parte pe alte,
-sani tensionati in continuare dar au zile si zile.De exemplu ieri dimineata nu au mai fost asa sensibili dar spre seara i-am simtit destul de tensionati
- greata inca nimic,dar sper ca are sa apara
- ameteli din plin! toata ziua am impresia ca fuge panmantul de sub mine,sau se invarte in caperea
-dorinta sexuala deloc!! la tine cum e? tot asa?
- burtica usor tensionata,azi m-am speriat
-dureri de spate azi mai putin,ieri au fost ma puternice
-pofta de mancare nu am chiar deloc,mananc foarte putin si aproape forzat!
Draga Maruntika se pare ca suntem un pic in urma cu simptomele,dar ajungem si noi din urma.Da-mi de veste daca tot ceea ce simt eu este valabil si la tine.Un pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Irina, eu am nascut in 2003 la Polizu Cu d-na Petrache. Am fost supermultumita si de spital, si de tot. Insa e foarte aglomerata. Si consultatiile le faceam tot la Polizu, si se statea cu orele ca sa intri la dansa.Si acum e si mai aglomerata. Nu stiu cum e la municipal, dar la POlizu e ok (din punct de vedere al spitalului). Stai cu bb in camera, sunt multe rezerve de doua paturi si e mult mai liniste. Si daca stai cu bb in camera nici nu mai trebuie sa te milogesti de asistente si infirmiere. Asta daca BB e sanatos, voios, voinic, ca altfel vine si reversul medaliei: il ai in brate si nu stii ce sa faci cu el. Nu prea stiu ce sa fac. Ma cam sperie Giulestiul ca spital, dar am auzit ca au cei mai buni neonatologi. Pendulez, pendulez, pendulez... Poate o sa ajung sa nasc pe drum, intre spitale

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

eu la spital sigur m-am hotarat municipal sau cfr. de doctor nu stiu inca pe cine sa aleg pt ca cei buni sunt f aglomerati si nu prea au timp de tine. nu mai zic ca sunt si cam scumpi. o sa vad si medicul de familie pe cine imi recomanda .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ia sa ma bag si eu in seama, ca vad ca deja sunt formate grupuletze, sau mi se pare mie? Sper sa nu.

Sabina, si eu patzesc la fel cu somnul. Pe la 20 ma paleste un somn, ca abia rezist eroic pana la 21, dupa care, ma duc ma bag in pijamale si dispar in pat fara sa spun nimic, pe furis.
Ana, poate intrebi si tu maine medicul de vitaminele luate in primul trimestru de sarcina, ce si cum e treaba cu ele. Cred ca ne-ar fi de un real ajutor noua celorlalte care nu am ajuns inca la dr, sa vedem mai multe opinii. Mercic mult.
Diwana, eu pe la 4 azi dimineata m-am trezit din somn de foame. dar am rezistat tentatiei ptr ca tocmai citisem seara in cartzulie ca in primele 6 sapt trebuie sa ne comportam normal, ca si inainte de sarcina si ca, kg luate in perioada asta se depun ca si grasime si fac rau bebelusului.

Noi ne-am facut program deja. In fiecare seara citim din carticica despre ce trebuie mancat, cum se modifica burtica si ce se intampla cu bubulinul. Este o experienta unica pe care o traim intens.
Pup toate burticile.

Mirelush, unde ai disparut? CEsti mai bine, iubita?

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, sambata dimineatza aveti raportul. O sa ajung destul de tarziu acasa, ca am programarea la ora 20. Dar sambata va spun tot. Eu iau in continuare vitaminele. Din ce stiu eu de acu' patru ani, doctorita imi spusese ca nu am voie sa iau calciu decat in ultima perioada a sarcinii, in doza prescrisa de ea (calciul provoaca contractii), si de rest imi daduse sa iau vitamina A, E, D, magneziu , acid folic si fier. Vitaminele A si E cate zece zile pe luna, restul zilnic. Ba am avut o perioada in care faceam doua tratamente de fier in paralel, pentru ca imi iesisera analizele cam anapoda.

Si nu, nu cred ca s-au format grupuletze, insa e mai simplu sa raspunzi la intrebari concret.

Va pup

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Biby, imi pare rau. Sa iti dea DD putere sa treci peste asta si sa vii iar la odisee.
Diwana, eu iau Utrogestan, Pregnyl - 1 injectie la 4 zile, acid folic, magneziu si Aspenter.
Irina, eu merg la dr Tutunaru de la Elias. La prima sarcina am mers la altcineva, dar nu am fost multumita, asa ca m-am dus la el.
M-a luat si pe mine somnul rau de tot. Imi vine sa pun capul pe birou sa dorm. Asta in conditiile in care aseara am dormit de la 6.30 la 7.30 si apoi de la 10 pana dimineata la 8.
Asta-noapte pe la 3 m-am trezit rupta de foame si am rezistat cu greu tentatiei. Dimineata nu am putut manca pentru ca m-am dus sa imi ia sange pt analize, deci am fost rupta de foame.

Sim
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

fetelor mie nu imi este deloc mai foame. singurle simptome ceva greturi dar nu foarte accentuate spre bucuria mea, sanii un pic mai sensibili si ceva dureri in zona ovarelor. sper sa fie totul ok.
nana daca tot citesti tu in carticica nu vrei sa ne mai spui si noua ce e mai important sa nu ne scape ceva?
eu deocamdata iau doar acid folic. astept sa ma duc la analize sa vad ce imi spune dr. sa mai iau. din pacate inca nu am ajuns. sotul cred ca are o gripa si de duminica ma omoara cu o febra intre 38.3-37.3 care nu scade. asa ca deocamdata ingrijesc de el si beau multe lichide sa nu o iau si eu. nana si eu fac ceaiul tot asa din lamaie mi se pare mai sanatos.
am uitat si mi-e tare pofta de acrituri, branza si iaurt.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

NanaMotoc te ocupi tu de punerea datelor noastre pe pagina? Daca da,UM= 13.12.2006, DN= 17.01.1985. DNP= 19.09.2007. Multumesc
4+

Mergi la inceput

si la mine DNP 16.09.2006. cel putin asa zice tabelul ala de pe site ca eu habar nu am sa calculez.

4+

Mergi la inceput