Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirelushule, daca tot ajungi azi la dr, poate intrebi tu ce si cum sta treaba cu vitaminele in primul trimestru. Ma intereseaza si pe mine si m-ai ajuta tare mult.
Deocamdata eu am intrerupt Pregnacare-ul pe care l-am tot luat pana acum, iau numai acid folic, dar vreau sa stiu daca trebuie luat, asta pana ajung eu la medic, iar pana in feb nu vreau sa merg, macar sa fie sarcina mai mare.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Marunzika simti ''tensiune'' in burtica?? imi poti te rog frumos explica cum anume se simte? Pentru ca si eu m-am trezit in diminata asta cu o usoara tensiune si nu m-am mai dus la lucru de frica ! M-am pus in pat intinsa cu computerul pe picioare. .Si eu am o durere de spate, suntem ca in aceeasi situatie.Nu am nici eu greata dar durerea de sani persista foarte slab de data asta.Spune-mi te rog ce-i cu tensiunea aceea de burtika

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Marunzika amandoua am avut ultima menstruatie pe 13.12.2006,si dealtfel DPN la amandoua este pe 19.09.2007... se pare ca nastem impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana bineinteles ca am sa intreb si va spun.Acum m-am uitat pe o reteta de la prima sarcina si abia dupa 16 sapt. mi-a prescris Materna.Dar intreb si astazi sa vedem ce zice.

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Merci mult, Mirela. Abia astept sa vii sa imi spui ce a zis Dr.
Pupici si bafta.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor scuzati de dranj insa trebuie sa-i urez si eu felicitari fostei mele colege de la Aspirante... si tuturor celorlalte gravidutze.

Nana

Chiar daca nu esti la odisee cu mine uite ca nu esti departe si ai reusit. Am sa va citesc mereu de acum incolo tocmai ca sa simt ca suntem in aceeasi odisee, cine stie daca nasc eu putin mai tarziu si tu un piculet mai devreme (doar o sapt nu mai mult) poate nastem in aceeasi perioada. Te pup si iti urez o sarcina superba.

Va pup pe toate gravidutzele.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Lunita, !
Merci din suflet pentru urari si ca esti alaturi de mine! Asta da, mare surpriza.
Tu cum te mai simti? O sa iti caudt odiseea sa iti scriu acolo, ca sa nu se supere burticile mele de aici.
Te pup si te imbratisez cu dra.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna la toata lumea.

In primul rand,pentru Biby:Imi pare sincer rau.Multa putere si refacere rapida.
Bun venit noilor fete.Sa aveti sarcini usoare!!
Eu ca si pana acum,insa pofta de mancare ma termina,cu toate ca pe cantar arat cam la fel.
Somnolenta,aveti remedii?
La munca nu pot zice ca am probleme,insa cum ajung acasa,asa ma atrage patul,si in pat nici macar nu pot sa dorm.
In casa e jale,imi propun de cu dimineata,ca azi fac asta si asta,cand ajung acasa,schimb instantaneu programul.

Sabina Y.4+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Dragi -dute, eu abia maine dimineata merg la doctor. Sper sa-l vad pe BB-le meu si ca e sanatos si voinic. Foamea asta ma termina. Ieri noapte, pe langa faptul ca n-am putut adormi a trebuit sa ma cu foamea. Clar ca a castigat foamea si la 1 noaptea. Plus ca acum nici nu se pune problema sa nu mananc dimineata. Si dupa 2 ore mi-e foame din nou. Of! Dar nu conteaza, numai sa-i fie luibine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

cristina85ss nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme de tensiunea din burtik, cred ca e normal, caci ieri i-am spus dr-lui si nu a comentat ca n-ar fi in regula. Asta e ca nu stiu exact sa explic cum e cu tensiunea din burtik, parca nu-i durere, sa zic un disconfort, o semzatie de greu, de expansiune. Imi pare rau dar nu gasesc alte cuvinte potrivite pt descriere. Iar despre greata, si aici se manifesta diferit la fiecare, iar noi avem chiar 4 saptamani deci mult prea devreme. Sunt convinsa ca o sa ne plangem si noi cat de curand de toate cele. Ai fost la eco deja? La mine nu s-a vazut inca nimic, doar endometrul frumos ingrosat. Eu zic sa stai linistita, insa, daca ai dubii mai bine consulta dr.
Sa auzim numai de bine!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna fetelor
Intru abia acum ca m-a ingropat munca. Nici nu mai pot sa respir.

Biby, nici nu stii cat de rau imi pare. Iti doresc sanatate, sa iti revii repede, si sa fii optimista si increzatoare, ca lucrurile se vor rezolva.
Irina, eu am programare maine la Dr Albu de la Giulesti, la cabinetul sau. Sincer, stau in dubii daca o sa raman la dansul, pt ca am inteles ca e foarte aglomerat. Problema e ca si doctorita cu care am nascut prima data e la fel. Nici nu stiu ce sa fac. Deocamdata vreau doar sa-mi fac primul control, analizele, eventualele tratamente, si sa-mi iau ragaz de o luna sa ma gandesc la cine voi ramane pentru monitorizare. Sunt intr-o dilema destul de mare. Daca m-ati putea sfatui pe tema asta, v-as fi recunoscatoare.
Sabina, la mine din pacate somnolenta de peste zi e generata de insomnia de peste noapte. Azi noapte nu stiu daca am dormit trei ore cu totul. Ma invart prin casa ca un huhurez si nu-mi gasesc locul. Azi e prima zi, de doua saptamani in care n-am putut sa pun ochii pe o hartie fara sa beau cafea. Sper sa nu se generalizeze starea asta, ca o iau razna.

De rest, va doresc sanatate, sarcina usoara si fara probleme.

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput