Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

am sunat 2 doctori si pot sa-mi faca programare abia dupa 2 3 saptamani.

iar ma "bag": de ce nu mergi la un cabinet particular? Nu lua tratamente "dupa ureche" si nu mai astepta.Nu vreau sa te sperii, dar orice sangerare in primele 3 luni e cu semnul intrebarii.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Stie cineva, ceva de Betty78? Oare s-a intamplat ceva? Ea scria zilnic....Eu ma simt bine, azi am ami facut o fiola de gravibinon, doare chiar daca l-am facut super incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, nu cred ca e bine sa stai. Du-te macar la urgenta si vezi ce se intampla. Cat despre caratul de greutati, miem-i s-a interzis sa car mai mult de 3-4 kg, chiar si sa imping caruciorul la supermarket. Du-te totusi la doctor, ca sa fii sigura ca e ok. Cat despre tratament, nu te-as sfatui sa il iei de una singura.Cu siguranta un medic, chiar si de la urgenta, e mai in tema cu ce trebuie facut. E bine totusi ca nu ai dureri.

Iti tin pumnii.

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by toma_lly
in afara de acidul folic pe care il iau de 2 luni, de azi am inceput sa iau utrogestan si materna (vitamine)

Tomita, cine ti-a recomandat vitamine? Eu am intrebat doctorul si am si citit ca in primul trimestru de sarcina NU se iau vitamine.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andreea, eu n-am ajuns inca la control,o sa merg abia maine. Eu iau insa acid folic si materna. La prima sarcina mi-a prescris vitamine cu pumnul, de a doua zi dupa control,+ acid folic+ magneziu. Pe atunci inca nu erau combinatii de genul materna sau elevit. Asa ca eu le iau pana la control, apoi voi face ce-mi spune doctorul. oricum, nu renunt la acidul folic, orice ar spune oricine.

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor scuzati de dranj insa trebuie sa-i urez si eu felicitari fostei mele colege de la Aspirante... si tuturor celorlalte gravidutze.

Nana

Chiar daca nu esti la odisee cu mine uite ca nu esti departe si ai reusit. Am sa va citesc mereu de acum incolo tocmai ca sa simt ca suntem in aceeasi odisee, cine stie daca nasc eu putin mai tarziu si tu un piculet mai devreme (doar o sapt nu mai mult) poate nastem in aceeasi perioada. Te pup si iti urez o sarcina superba.

Va pup pe toate gravidutzele.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ciao fetelor,scusati-ma,am uitat sa ma prezint .Ma numesc Cristina,sunt nascuta pe data de 17.01.85 ( 22 ani) data probabila a nasterii (DPN) 19.09.2007, ultima menstruatie: 13 decembrie 2006.Inca nu am fost primita la nici un control,medicul meu a spus sa mai asteptam ca nu are ce sa se vada la ecograf inca,si numai peste vreo doua saptamani ne vedem.Pe careva dintre voi va doare spatele? Eu nu am greturi,dar ametesc ma dor sanii si lipsa menstruatiei in cazul meu a fost cel mai clar semn de .Ciclul menstrual il aveam regulat la 24 de zile,trebuia sa-mi soseasca pe 6 Ianoarie 2007,iar astazi suntem in 11.01 si inca nimic..Greata sper sa-mi apara mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ce faceti fetelor tocmai pe pagina 2? toata lumea e la doctor? eu nici la medicul de familie nu am ajuns inca.
din pacate biby are extrauterina. imi pare tare rau pentru ea. sper sa aiba forta sa treaca peste aceasta dezamagire si sa o ia repede de la capat. biby multa FORTA iti doresc si SANATATE sa vii cat mai repede printre noi.
fetelor voi pe unde umblati cum va simtiti?
mai sunt fete din bucuresti? pe la ce doctori va duceti ca eu nu am nici un doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Lia_B imi pare rau ca te confrunti si tu cu insomnia. Aseara am reusit sa adorm mai devreme, dar am avut un somn agitat si m-am trezit foarte des, dar am reusit sa ma odihnesc binisor.
Biby te asteptam cu vestile de la dr.
Si mie mi-a dat dr ieri VITAMINE "Vitaverlan" = multivitamine + acid folic +vitamina D + iod si scrie pe ele ca sunt speciale pt gravide si pt cele care alaptaeza. Oare chiar nu se iau vitamine in primul trimestru? Atunci mie de ce mi le-a dat? Mi-a spus nu iau alt medicament afara de vitamine 1/zi si mi-a dat o brosurica despre alimentatie in timpul sarcinii.
Inca nu am greturi si afara de dureri de spate si tensiune prin burtik si sani durerosi, nu am alte semne, dar cu siguranta au sa apara.
Sa auzim numai de bine!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Bun venit noilor -dutze,felicitari si sa aveti o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Eu astazi merg la medic si am mari emotii poate il vedem pe bebe si vedem cum ii bate si inimioara.La medicul de familie nu stiu cand o sa ajung.
Irina eu merg la dr.Nayel de la CF2.
Va si va spun si cand ma intorc va spun cum a fost.

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput