Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu maninc portocale la greu, astea imi fac bine.
La noi la serv se fac reamenajari si tocmai au dat cu prenandez. Nu va spun ce durere de cap m-a luat iar, parca ma urmareste.
Biby, unde esti dragutza mea? Cum a fost la dr? Te-am strigat si pe yahoo dar probabil nu esti. Astept un semn de la tine. Pupici.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Felicitari noilor burtici!
Biby cum a fost la dr?
Se mai confrunta cineva cu insomnia? Am dormit doar 4h azi noapte si pana acum nici macar urma de oboseala.
Si inca ceva, nu am pofta de mancare dar mananc fortat sa-i fie bine lui bb!Sa auzim numai de bine!
4+

Maruntzica,nu te forta sa mananci,ca organismul se regleza in mod natural,si daca nu ti-e foame inseamna ca nu e nevoie de nimic in plus deocamdata.Bebe oricum ia din rezervele tale tot ce are nevoie,asa ca nu-ti fa griji.Lasa,ca o sa vezi,indata vine vremea cand o sa rupi frigideru'n doua!Eu umblam cu mancarea dupa mine,ca sa fiu sigura ca am pe ce sa pun gura cand ma ia foamea.Dar asta a fost prin luna a 5a,pana atunci mai mult am ciugulit.Si tot am luat 18 kile pana la final.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

si eu tot cu ele imi duc zilele ,in principalIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

si eu tot cu ele imi duc zilele ,in principal

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica

Serafim Rose

Irina, pai sunt bune ca au vitamina C si ajuta si la digestie, asa ca sa-i dam inainte ca rau nu are ce sa ne faca.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetele va rog o parere: acum cam 1 ora am observat pe hartia igienica o pata de sange cred ca rosu inchis nu stiu sigur ca eram prea speriata.Sa va spun ca azi mi-am luat sange pt analize, am fost la cumparaturi am carat cateva sacose (cam 5 6 kg ),nici nu prea am dormit bine ultimele zile de mancat f putin din cauza gretei.Sa sper ca e doar stresul si oboseala sau ma amagesc singura? Mentionez ca nu am dureri de burta iar contact nu am mai avut de cateva zile.

Mergi la inceput

Parerea mea este ca daca mai apare ceva sa te duci repede la doctor, sa nu stai asa. Iti tin pumnii sa nu mai apara nimic si sa fie totul bine.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nana sper sa fie bine ca am sunat 2 doctori si pot sa-mi faca programare abia dupa 2 3 saptamani. Deocamdata mi-am trimis sotul dupa utrogestan. Voi fetelor luati toate tratament de sustinere?

Mergi la inceput

Auzi, pai nu cred ca e bine sa iei tratament de capul tau. Poate ca nu e cazul, serios vorbind.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Adelina, te-am trecut pe listutza.
Bine ai venit si sa ai o sarcina usoara.
Pupici.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Maruntzica, si eu tot cu insomnia ma lupt.Adorm pe la 3 noaptea si ma scol la 8, si asta de vreo 2 saptamani. Sper sa nu dauneze.

Ce fel de miscare faceti in perioada asta? Mergeti la sala? eu merg cam 50 de minute pe jos zilnic program impus. Am luat un pic in greutate de sarbatori si acum mi-e frica sa nu ma ingras prea tare.

Lia, 6+

Mergi la inceput