Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sim, multumesc de incurajari. Si eu fac acum tratament. Iau Duphaston. Tie ce ti-a prescris dr.?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

am ajuns si eu acasa,cu o foameee...si o pofta de mancarica de ficatei cu ceapa,si cu branza de burduf.Sper sa incep cu poftele,ca de greturi m-am saturat
Vad ca ne inmultim,felicitari noilor gravidute!
Eu mi-am ridicat azi rezultatele la analize,stau bine pe toate planurile,am doar un pic de lipsa la magneziu si fier.Am fost sa iau si elevitul prenatal,e asa de gratuit ca mai trebuia sa dau inca 139000 lei vechi,plus ca imi gresise dr. lista de gratuite,si trebuie sa merg cu reteta la cabinet sa-mi corecteze.
Referitor la cafea,si eu beau cate o cescuta dimineata,cu lapte,si mai beau si cate un pahar de cola sau pepsi pe langa,in timpul zilei,parca imi taie greata.Am baut si la prima sarcina,si cand am alaptat,si a fost ok.toma_lly,poate ar fi bine sa iti iei cateva zile de medical,sa te odihnesti.Eu am bafta ca in februarie e din nou vacanta,altfel nu stiu ce-as face.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

[quote]Originally posted by NanaMotoc
dar chiar m-ar interesa si pe mine daca stie cineva mai bine, cum trebuie tinuta igiena intima pe perioada sarcinii.

Scuze ca "ma bag".
Parerile sunt impartite.Dar eu,cadru medical fiind,as sfatui pe toata lumea sa nu exagereze cu spalatul intravaginal.Pe perioada sarcinii apar multe modificari in organism si implicit la nivelul colului, asa ca e bine daca nu ar fi "deranjat" prea mult.Atat timp cat ai o igiena riguroasa la extravaginal si chilotzei schimbati zilnic totul e ok. Aici(anglia)pe tot timpul sarcinii nu am avut nici un control(tusheu vaginal)din aceleasi considerente.
Asta nu inseamna ca eu am dreptate si nu altcineva.Pana la urma fiecare face ce vrea.(nu dati cu roshii)
Va doresc sarcini cat mai ushoare si copii cat mai frumoshi

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Diwana sunt si eu alaturi de tine. Si eu am pierdut o sarcina la 16 saptamani in aprilie 2006. Eu a trebuit sa astept o perioada pana sa ma pun iar pe treaba pentru bebe, sa se refaca organismul meu intrucat sarcina pierduta era destul de avansata. Trebuie sa fim optimiste, fiecare sarcina este diferita. Dar in acelasi timp sa avem grija de noi si sa mergem la control regulat, poate mai des decat celelate gravidutze. Te-am pupat

Mandarinutza
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_x spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine?
UM 27.11.2006, DPN 03.09.2007, DN 7.06.1977.

Ce bine ca nu sunt singura care se vaita de greturi, oboseala si o stare generala proasta... Imi spunea o prietena ca e prea devreme, n-am cum sa am greturi de la 4 saptamani...

La mine dureaza de vreo 3 zile... dar ieri si azi... nu ma mai recunosc. In plus nu am spus nimanui la birou si nu prea imi pot justifica starile rele...

Adelina 4+ si Mihai (25.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Dana, multumesc mult de raspuns.
Sa stii ca eu nici nu ma gandisem la asta, in continuare aveam igiena de dinainte doar ca acum ma hotarasem sa port mai mult chilotei de bumbac, nu din fibra, ca asa imi aminteam eu ca e mai bine.
Inca o data multumesc.

PS. Sorry ca am scris de pe nickul asta, m-am zapacit, ramasese deschis ca am mai actualizat lista. Promit ca nu mai fac.
Semnat: Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Merci Alehiam pt PM. Intr-un final m-am descurcat. Nu stiam cum sa pun icon-ul cu gravidutza.

Cu placere. Mi-am dat seama dupa ce trimesem mesajul ca de fapt te interesa asta de fapt

Mad, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by danidani74

[quote]Originally posted by NanaMotoc
dar chiar m-ar interesa si pe mine daca stie cineva mai bine, cum trebuie tinuta igiena intima pe perioada sarcinii.
Scuze ca "ma bag".
Parerile sunt impartite.Dar eu,cadru medical fiind,as sfatui pe toata lumea sa nu exagereze cu spalatul intravaginal.Pe perioada sarcinii apar multe modificari in organism si implicit la nivelul colului, asa ca e bine daca nu ar fi "deranjat" prea mult.Atat timp cat ai o igiena riguroasa la extravaginal si chilotzei schimbati zilnic totul e ok. Aici(anglia)pe tot timpul sarcinii nu am avut nici un control(tusheu vaginal)din aceleasi considerente.
Asta nu inseamna ca eu am dreptate si nu altcineva.Pana la urma fiecare face ce vrea.(nu dati cu roshii)
Va doresc sarcini cat mai ushoare si copii cat mai frumoshiEmma

si eu am auzit ambele variante.La prima sarcina medicul imi recomandase irigatii cu septovag o data pe saptamana,dar eu nu prea le-am facut.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Felicitari noilor burtici!
Biby cum a fost la dr?
Se mai confrunta cineva cu insomnia? Am dormit doar 4h azi noapte si pana acum nici macar urma de oboseala.
Si inca ceva, nu am pofta de mancare dar mananc fortat sa-i fie bine lui bb!

Sa auzim numai de bine!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Nana, Irina.c.

Emma

Mergi la inceput