Durerea unei pierderi de sarcina (14)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Andreea eu nu stiu ce faceam daca nu aveam pt cine lua hainute, ma invatasem sa iau deja pt bebelina si apoi am simtit nevoia sa iau...Abea astept acum sa ii iau si lui bb, cred ca nu mai am rabdare pana in aprilie.
Ce bine ca vin parintii, si eu vreau sa imi aduc sora de data asta, dar mai e pana atunci. Aici nu-i nevoie de viza.
Ultimul meu cm a venit la 24z asa ca succes!
Flavia abea astept si eu sa imi spui ce va fi, sunt tare curioasa. Eu am aflat de fiecare data repede, nu stiu daca rezistam pana acum sa nu stiu.
Ador povestile tale despre Dominic, tare frumos trebuie sa fie sa fi mamica.
Mirela o sa fie bine, incearca sa nu mananci ce ti-a zis dr. Eu am mancat mult prea gras si dulce si stiu ca nu e bine, dar daca asta simt nevoia. Sunt alimente pe care inainte le mancam cu placere si acum nici sa nu vad, nu stiu de ce.
Michelle la toate ne este frica, dupa cum vezi, si oricum nu o sa dispara cu timpul. Trebuie sa ne gandim ca va fi bine si noi suntem aici sa te sustinem.
Laura m-am apucat ieri sa citesc povestile de nastere de la odisee ian-feb. Mi-am amintit cum asteptam sa imi vina si mie randul. Abea asteptam sa scriu povestea mea. Toate erau deosebite si cand povesteau de sotul emotionat, de tot felul de lucruri pe care le experimentau...la mine a durat fericirea doar 2 secunde pana m-am ridicat din pat...
M-am intristat f tare ieri, dar azi sunt bucuroasa ca l-am vazut pe bb si e bine.
In curand o sa ne povestesti si tu despre noua sarcina, sunt sigura.
mav ma bucur ca esti mai optimista. Dupa chiuretaj ar trebui sa iti dea voie mai devreme, eu am ramas dupa cezariana la 4 luni. Poate dr zice sa ii dea timp organismului sa se refaca bine pt o noua sarcina. Bineinteles ca noi vrem cat mai repede, dar 6 luni e mult totusi. Mai mergi la un control dupa cateva luni (2-3) si intreaba daca iti da voie.
Mari multumesc. Placenta nu stiu daca a urcat sau asa era si pana acum, nu stiu ce sa mai cred. Dr nu a spus ca a urcat ci ca e f bine unde e...Sa sti ca nici eu nu il simt pe bb des si inca nu f puternic, dar a inceput sa se simta si afara. Poate la tine nu au nici f mult loc sa se miste. Cand mai mergi la eco?
Della ma bucur ca a iesit cu bine operatia si ca esti optimista. Or sa se rezolve toate si poate in aprilie...Succes!
ella multumesc. Mi se pare ca mai e mult pana la nastere si totusi putin. Iti tin pumnii pt luna asta sa fie II. La fel si pt Laura.
Mariana sa ne spui cum a fost la eco. Ce au zis dr espre nastere? Dupa cum vezi l-a mine nici nu a comentat dr. A zis ca intelege ca dupa asa o experienta vreau cezariana. A dat un telefon si m-a programat deja pt asta cu 10 zile inainte de termen. Cu o zi inainte sa ma prezint la dr.
Ileana 24+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

buna fetelor,
va rog ajutati-ma si pe mine cu sfaturi, cu pareri...
eu astept un bebe de 2 ani, am mai postat dar anul acesta nu...
problema mea ar fi urmatoarea:
mi-a venit cm pe acum 3 zile, seara, dar feeling-ul meu spune ca a fost avort menstrual... avea o culoare de maroniu inchi, aproape negru, era sub forma de pielite , vinisoare, nu stiu daca voua vi s-a mai intamplat asa ceva. mie sigur nu...
m-as bucura (stiu ca pare ciudat) sa stiu ca asa se manifesta un avort menstrual, pentru ca as avea confirmarea ca pot ramane insarcinata, si as astepta o data viitoare...

urmatoarele 2 zile de cm a fost ffff abundenta sangerarea, cu sange rosu deschis-asa ca de rana, amestecat cu cheaguri inchise...
va rog nu ma ocoliti, abia astept sa-mi raspunda cineva...
va pup... sa auzim de bine

Iulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna, fetele!!! in sfarsit reusesc si eu sa va mai scriu cate ceva.
Ileana, ce scump e bebe al tau!!!! Ce bine i se cunosc trasaturile fetei si ce buzite sexi are! Eu asa ma oftic ca nu am avut nici o poza din asta 4D cu bebe al meu. As fi vrut si eu sa vad cum arata, in ultimul timp ma obsedeaza tot mai mult intrebarea asta. Regret enorm ca nu am avut curajul sa ma uit la bebe cind s-a nascut. Era baietzelul meu,si trebuia sa-l tin macar o secunda in brate, chiar daca nu ii mai batea inimioara...
Della, La multi ani pentru cei doi copilasi scumpi ai tai!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri toata viata de ei. Ne-ai promis poze cu catzelusul Cola!!!
Mav si Bibi, avand in vedere ca sarcinile voastre erau asa de mici, eu zic ca puteti ramine linistite gravidutze dupa primul CM. Eu va tin pumnii sa reusiti din prima!
Mirela, si eu am plins aseara cind am vazut nasterea Columbicai. Am urmarit toata emisiunea de pe B1TV cu sufletul la gura. Tare mult mi-a placut de bebe mic, chiar daca parintii au cam facut circ cu atita publicitate in jurul nasterii. Oricum, mi s-a parut emotionant si de-abia astept sa nasc si eu si sa-l tin pe bebe pentru prima oara in brate!
Flavia, am eu emotii pentru tine referitor la sexul lui bebe al tau. Mie mi-a promis doctorul ca pe 2 februarie o sa incerce sa ghiceasca ce este. Eu simt ca este fetitza, la eco de acum citeva zile asa mi s-a parut mie, ca e dulcica si frumusica ca o fetitza! Si dadea de zor din manutze, si avea 5 cm. Ii tin pumnii lui Dominic sa se obisnuiasca cit mai repede cu lactatele. Dar ce parere are de gustul lor, tinind cont ca nu a mai mancat pana acum asa ceva? Ii place brinzica?
Laura, Ella, Andreea, Irda, va tin pumnii si voua sa va alaturati cit mai repede la grupul de mamicutze. Eu spre rusinea mea nu am mai scris pe acolo de citeva saptamani. Eu tot de voi ma simt atasata!
Michelle, eu cred ca daca ai sa reusesti sa te angajezi cit mai repede o sa iti fie mai bine, pentru ca o sa ai mintea ocupata si cu altceva. Eu m-am intors la serviciu la 2 saptamani dupa nastere, si m-a ajutat foarte mult. Ma mai apuca plinsul pe acolo, recunosc, dar macar nu ma mai gindeam toata ziua la ce s-a intimplat.
Mari, ma gandesc ca fiind 3 bebici nu au asa mult loc sa se desfasoare si de aceea nu ii simti toata ziua. Dar daca ii simti macar putin in fiecare zi, eu zic ca este super OK.

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana felicitari! Ce bebe mare si frumos ai si ce clar se vede! Deja ati vorbit despre nastere,ce frumos...ma bucur sa aud ca nu mai sunt probleme cu placenta!Ce frumos spui ca bebe vorbea...poate incerca sa-ti spuna ca te-a ascultat cand i-ai zis sa te ajute cu placenta!Felicitari!

Mari nu te ingrijora ca nu misca foarte tare fetitele,sigur nu au asa mult loc ca atunci cand este un singur bebe.In curand o sa ne spui ca fac adevarate tumbe, o sa vezi!
Mai astept putin pana merg la eco,poate data viitoare reusim sa-l vedem mai bine!

Cristinachiar ma gandeam astazi la tine,ma intrebam ce mai faci!Sa inteleg ca ai fost la eco si l-ai vazut pe bebe?Daca simti tu ca este fetita,pai atunci asa este.Ai facut eco normala sau 3d?
Daca as putea sa dau timpul inainte sa stiu si eu daca sotul s-a tinut de promisiune,mi-a promis ca vom avea tot o fetita!
Vroiam sa te intreb cum iei tu Utrogestanul,cred ca mi-ai spu dar am uitat.

Adela La Multi Ani copiilor tai,sa fie sanatosi,norocosi si sa va aduca numai bucurii! Se apropie aprilie...

Mav nu cred ca trebuie sa astepti asa mult pana sa incerci din nou tinand cont de faptul ca a fost mica sarcina.Te asteptam cu vesti bune de la medic!

Elaa, Irda, Michelle, Gabi, Laura, Flavia,Andreea va pe toate!





Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, eu iau utrogestanul oral. Inca mai am ameteli de la el, dar mie imi place senzatia, ma linisteste si parca plutesc. E ca si cum as lua calmante. Cred ca o sa ziceti ca sunt nebuna. Ar trebui sa iau 6 pe zi, dar le-am redus din proprie initiativa la 4. Ca ar trebui sa mai iau doua exact cam cind plec de la serviciu, si mi-e frica sa nu ma apuce ametelile prin metrou.
Am vazut ca intrebai la mamici de vopsea de par fara amoniac. Exista Loreal Casting (dar din pacate nu are blond) si Revlon. Eu m-am facut cu asta din urma,are foarte multe nuante si am luat-o din Cora. Eu zic ca daca nu are amoniac e cit de cit safe. In sarcina trecuta nu m-am vopsit pana in luna a 6-a si aratam oribil, blonda cu radacini mari negre. Pana la urma nu m-am mai suportat si m-am vopsit. Acum o sa ma fac lunar cu de-asta fara amoniac, ca vreau sa raman la blond. (ca asa ii place sotului, mie imi placea mai mult maro).

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulica, e foarte posibil sa fi fost avort menstrual. Daca zici ca incerci de mult sa ramai gravi si daca intr-adevar acum a fost sarcina, e posibil sa ai probleme cu progesteronul. Ar trebui sa mergi la un specialist (eventual la Bucuresti, poate la Tutunaru), sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii. Eu am luat preventiv Duphaston din ziua 15 pana in ziua 25 (pentru fixarea mai buna a unei eventuale sarcini), si cind am ramas gravi l-am schimbat cu utrogestan, luat la greu.

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina multumesc mult de informatii.Si eu iau tot oral si intr-adevar am ameteli.
Intrebam de vopsit pentru ca nici eu nu prea am stat mult timp fara sa ma vopsesc dar daca nu este bine,nu-i problema.Am sa caut si eu fara amoniac,macar asta stiu ca este in regula.Eu l-am intrebat pe medic in sarcina trecuta si mi-a zis ca ma pot vopsi de maxim 3 ori pe toata perioada sarcinii.
Iulica nu stiu sa-ti raspund,imi pare rau!
Flavia ce-i cu tine ca pana acum scriai!Sper ca esti bine!
Va



Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, draga mea, daca ai lucra poate ti-ar trece timpul mai repede! o sarcina te-ar ajuta sigur, si ma bucur ca si tu gindesti la fel, sa stii ca nu vei fi pregatita niciodata ptr o noua deceptie, poate mai bine incerci in viitorul apropiat ca oricum stii si tu ca mai jos de atit nu vei ajunge, si nu uita ca erau trei blonde in albumul meu, si toate aveau par lung, si am vazut ca esti o blonda frumoasa cu par lung!

ella, sa stii ca nu prea scriem la odisee, ma refer la mine, Ileana si Mari, ca sintem colege, celelalte fete nu stiu....parerea mea este sa nu te stresezi presteaza de 2 ori pe saptamina, chiar daca nu esti in perioada fertila, si va iesi cum vrei tu!

nana, la sarcina cu Dominic si acuma, nu am fost capabila sa suport produsele lactate in perioada greturilor, medicul mi-a zis ca e ok, important e mai incolo sa bei, si ca e bine ca beeam lapte soia(care are calciu), ai grija draga mea cu dulceata sau alte produse ptr diabetici ca au edulcorant, aspartam sau altceva care inlocuieste zaharul, si care nu e bun in sarcina, sau ptr copii. dar vezi la magazin sigur este, cel putin eu aici ptr Dominic iau tot timpul fara zahar adaugat si fara colorant, doar cu ce e de la fructe!of, lasa nu plinge, si nu e greu daca vrei sa-ti faci si tu citeva borcane te invat eu!bafta la invatat limba islandeza, nici nu stiu cu ce seamana!

laura, tin pumnii strinsi luna asta!

mirelush, si eu urasc ceaiul de ceapa, am baut mult in copilarie....dar, decit medicamente, e mai bine natural, ai sa vezi cind vei alapta, ca nici ce iei acuma nu vei avea voie, ca totul trece in lapte.nu te mai ingrijora de simptome, eu, am fost de trei o ri insarcinata, si de fiecare data am avut alte simptome, a fost diferit, chiar daca se aseamana putin, sint diferite!e tare trist ca nu ai putut sa-ti tii si tu fetita in brate, dar acuma ai o alta sansa, asa ca te rog sa te concentrezi pe bebe ce-l ai in burta acuma, sa te bucuri de fiecare stare, buna, rea, sa-ti repeti cind simti nevoia, va fi bine de data asta, sint optimista, gindesc pozitiv, atrag pozitiv!(sper sa nu crezi c-am luat-o razna)

vai ileana, ce mult ma bucur ptr tine, e super poza cu baietelul vostru! vezi, daca i-ai vorbit i-a tras un sut la placenta aia, si acuma e bine pusa!(sper si al meu sa fi facut la fel la rugamintile mele), chiar m-am gindit la tine azi ce si cum, ma bucur sa vad ca e bine, f bine ca au grija de tine si se ocupa sa verifice!e o luna buna aprilie ca sa nasti, ca nu-i mai asa de frig, si numa bine cind se face bebe putin mai mare poti iesi la plimbarica!am sa-ti zic un secret, e cel mai minunat lucru ce mi se putea intimpla in viata sa fiu mamica, NIMIC nu se compara cu asta, ai sa vezi si tu in curind! pune poza ultima in album ca e tare frumoasa!ma bucur ca-ti plac povestile mele despre Dominic, de multe ori ma gindesc sa nu va supar cumva, apoi imi zic ca sinteti prietenele mele si impart cu voi raul, dar vreau sa va zic si binele!

mav, ma bucur ca esti mai bine, avem baieti de cam aceeasi virsta!

mari, n-ai voie sa fii trista acuma, ai trei comori care au nevoie de tine! lasa ca vor misca ele mai mult, nu-ti fa griji! si mie mi se intimpla citeodata sa nu miste, si ma pun sa-l rog sa dea un semn de viata, dar crezi ca vrea?! misca putin in fiecare zi, depinde de zile, sint mai puternice miscarile, si la tine va fi la fel!doar le-ai vazut la eco si toate erau bine, asa ca.....ma bucur daca va ajuta sfaturile meledaca te uiti la odisee sint unele fete mai avansate ca si tine si inca nu-l simt pe bebe, nu-ti fa griji!si bine zic fetele poate ca fiind trei nici nu au loc pe unde sa se rostogoleasca!

della, vai ce mult ma bucur, sanatate multa sotului, mai m-ai dat pe spate cu numele ciinelui, da pe iubitul meu catel il chema Pepsi, era un pechinez negru cu niste fire de par ca si spuma de la bautura de unde-i vine numele, al tau ce rasa e?Un mare LA MULTI ANI!!! multa sanatate si cadouri cit mai frumoase ptr copilasii tai!iti dai seama ca vreau poze de la chef!

aseara, am fost invitati de sefa mea la restaurant, Dominic a stat cu fratele sotului! n-a fost ceva iesit din comun, si am ajuns acasa pe la 21.15 si dominic cind ne-a vazut s-a pus pe aplaudat, era tare bucuros, i-am spus c-am fost tare mindri de el ca nu a plins(am sunat de 2 ori de la restaurant sa vorbim cu el), apoi ne-am jucat pina la 10.30, peste noapte mi-a fost rau de la ce am mincat acolo, prea gras!

iulica, din pacate nu te pot ajuta ca nu am trecut prin asta, iar daca a fost avort spontam imi pare tare rau!

cristina, iubito, iti zic si tie ce i-am spus lui mari, si mirela! nu ai voie sa te necajesti, gindeste-te ce norocoasa esti ca ai ramas gravi, e un dar, ai grija de el! trebuie sa gindesti pozitiv, si va fi bine, il vei tine in brate! da, si eu abia astept sa vad ce este, sper sa coopereze bebe mic, sa-l vedem. pai mai stii poate ascunzi o fetita, atunci baietii chiar vor avea o problema ca sint tare minoritari pe lista noastra, daca toate vor fi fetite!si daca ai poza de la eco o poti pune in albumul nostru comun!da lui DOminic ii place ce i-am dat pina acuma, din pacate la iaurt si brinza a inceput sa stranute si am ales sa mai astept pina nu mai este nici o reactie, i-am dat danone de baut, si nu mai lasa paiul din gurita, ieri cind a vrut sa-i dea taica-su iaurt de soia, a zis ca nu dinala, dinala cu dino (ca danone are dinozauri pe el), si am bagat ca nu mai este!(mi-e tare mila de el, dar decit sa se intimple ceva, mai bine incep cu produsele fierte), azi am sa incerc niste cascaval!

laura, andreea, irda, ella, va tin pumnii la toate, si va astept cu vesti bune!

va pup pe toate, la mine AMR 1 saptamina pina la eco si aflarea sexului lui bebe!

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, merci mult de grija, sint bine, uite ca am scris de numa, si eu stiam ca nu e bine sa te vospesti cind esti gravi!dar daca cristina zice ca alea fara amoniac sint ok, nu ma pricep ca eu inca nu ma vopsesc!

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Iulika81-as vrea sa pot sa-ti raspund la nedumeririle tale dar din pacate nu stiu,cred ca mai bine te-ar lamuri un doctor.Ai fost la control?eu ti-as raspunde daca as stii dar nu stiu,imi pare rau...numai bine iti doresc,ai grija de tine!
Pepsi-ce draguta esti..."o blonda frumoasa cu par lung"...esti sigura ca de mine vorbesti?
Cristina-Ana-eu sunt si acum ff ocupata dar oricat de ocupata as fii tot la micuta mea ma gandesc si as dori sa-mi dispara frica asta cat de cat sa mai pot si incerca..nu acum dar in doi ani sa-mi dea Dumnezeu puterea sa pot!

Della-pt copilasii tai,sa-ti creasca mari si sanatosi!
[blue]Bluueyes-si de la mine!
[blue]Mari-eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme,sunt trei nu unul deci nu ai cum sa le simti tot atat de des mascand ca si cum ar fii doar un bebik un burtica!

Mergi la inceput