Durerea unei pierderi de sarcina (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc tare mult fetelor pt sprijin Stiam eu ca pot sa-mi spun oful oricand si sunt ascultata si incurajata

Mav nu te invinovati, nu ai de ce, medicii ar trebui sa stie cel mai bine! Imi pare rau ca suferi, ca ai patit asa ceva, dar sper sa ai puterea s o iei de la capat Sa-ti traiasca bebe Sebi

Michelle multumesc mult, iubita, ca ai gasit puterea sa ma incurajezi! Sper sa iei si tu aminte la vorbele tale

Mireluh, Flavia, Nana Chris

Nana imi pare rau ca ti-e greata E grea limba islandeza?


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Elaa-parerea mea este ca ar trebui sa incerci asa fara teste de ovulatie,cred ca e mai bine sa fii relaxata si sunt sigura ca astfel vei ramane,numai putina rabdare.daca nu poti vorbi cu sotul tau vorbeste cu noi,de aceea suntem aici!Iti tin pumnii!
Laura Ioana-normal ca iti poti spune aici oricand oful.Eu uan te inteleg si asa cred ca fac si fetele de aici.Iti rin si tie pumnii sa fii graviduta cat mai repede!
Ma bucur atat de mult pentru voi cand vad ca incercati,ca nu ati renuntat.sunteti atat de puternice toate,sa nu lasati pe nimeni sa va spuna ca nu sunteti pentru ca ceea ce faceti voi acum este dovada cea mai evidenta!
Chantal-te astept sa ne mai scrii.Cand simti ca nu mai poti,inainte sa ai o cadere nervoasa,intra aici sa vorbim,te vei simti mai bine apoi.eu te pup dulce si sper ca esti bine!
Nana-limba islandeza?cred ca nu este usoara deloc...nici nu stiu cum suna...Mie mi se pare germana asta atat de grea dar islandeza...eu iti doresc de pe acum distractie placuta si ai grija de burtika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Michelle81 lasa ca ai sa te molipsesti si tu de la noi, usor usor...fara sa vrei:)numai ca tre sa mai treaca putin timp...
hmm ziceai de germana, mie una mi se pare f grea si sotul nu ma lasa o secunda, mi-a si gasit o profesoara sa merg sa iau ore de germana...dar nu ma trage inima, pana la urma i-am promis ca atunci cand am sa raman insarcinata o sa trebuiasca sa stau acasa...si deci am sa-mi incarc timpul invatand (zic eu)..
Laura, dam startul la facut bebei luna asta?....ca nu a mai aparut niciunul in ultimele zile, eu chiarm mi-am propus ca sapt. viitoare sa merg sa-mi fac analizele ptr. toxoplasmoza si anticorpii de hep. b,sper sa si fie toate bune...



Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia mersi de sfat,chiar imi spunea mama ca aceasta metoda este foarte eficienta dar pur si simplu nu o suport,o urasc,are un gust...Astazi sunt mai bine,de fapt sunt bine din toate punctele de vedere,starea asta de bine ma pune pe ganduri uneori,dar ma gandesc la prima sarcina si stiu ca asa a fost si atunci,sau cel putin la fel,pentru ca aveam usoare greturi dimineata.
Abia astept sa mergi la medic sa ne spui ce este,fetita sau baietel.
Michellemersi mult,esti foarte draguta,asa cum spunea si Laura,trebuie sa tii si tu cont de sfaturile tale si sunt sigura ca si la tine va fi bine data viitoare.Oricum,se vede ca esti un pic mai bine!
Elaa mersi de sfat,auzisem ceva de ridichie neagra dar pana la urma am ales siropul care vad ca si-a facut efectul.
Stai linistita ca fetele nu vor pleca de aici,eu,cel putin mai mult aici scriu decat la odisee.
Eu zic sa nu te mai stresezi si ai sa vezi ca in curand va veni si bebe,ai vazut cum zicea si Flavia,sa prestezi de 2 ori pe saptamana si sa nu te mai gandesti la perioada fertila.Bafta,iti tine pumnii!
Laura spor la prestat!Iti tinem pumnii sa vina bebe,ti-am pastrat un loc la Odisee!
Nana imi pare rau ca nu esti bine,o zi cu rau una fara rau.Dar e musai sa mancam iaurt dimineata?

Asrara am vazut-o pe fetita Columbenilor...era asa micuta si asa de frumusica,cand am vazut-o mi-au dat lacrimile,nu stiu de ce...m-a rascolit,mi-am adus aminte de fetita mea,eu de ce nu am putut sa o tin in brate?!
Va pe toate!



Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Azi sunt fericita, am fost la eco si l-am vazut pe bb. Partea proasta e ca nu ni l-a aratat f mult, dar in rest am primit vesti bune. Placenta e bine, in spate si departe de cervix (!?!), bb e bine, era cam somnoros azi, este maricel 833g si pana cum nu au aparut alte vase legate prost. Dr asta bainuieste ca au fost 2 placente (una mai mica) si ca vasele acelea facea legatura intre ele. Am reusit sa ma programez deja pt cezariana pe 26 aprilie si o alta eco la 32s. Va pun si pozele de la eco
http://new.photos.yahoo.com/eiancu/album/576460762316600231/photo/294928804181921149/18
Am si 2 filmulete micute, dar nu stiu sa le pun pe net. Intr-unul din ele bb "vorbeste". In rest se tinea cu mainile de cap si dormea si dr il zdruncina sa ii schimbe pozitia sa poata sa il vada mai bine. Dar nu a insistat f mult pe bb, mai mult pe placenta si vase.
Cam asta a fost, acum ma intorc sa va citesc din urma.


Ileana 24+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ileana-Marius-ma bucur ca totul e bine,ca l-ai vazut pe bebe la eco.ce frumos povestesti,bebele"vorbeste""se tine cu mainile de cap",ce frumos...Sarcina usoara in continuare!Ma bucur pentru tine ca totul e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pup toate fetele sufletiste si nu mai nominalizez, sa nu omit pe cineva!!!!!!

Saru-mana pt informatiile legate de testele de ovulatie! Acum m-am lamurit! ....Dar am alta intrebare, probabil prosteasca (sa nu radeti de mine, pls!!!): cum va luati voi TB?
Desigur, as fi preferat sa nu trec prin ce am trecut, dar recunosc ca am (/de) invatat multe lucruri (despre viata si despre mine) din experienta asta nefericita!

Va multumesc ca sunteti aici si pt mine!

Biby, fata curajoasa, ti-am urmarit povestea cu sufletul la gura! Imi pare rau ca "n-a fost sa fie" de data asta... dar ma bucur ca acum esti mai bine si ca esti optimista!


....Eu, in sfarsit, ma simt mai bine azi, din toate punctele de vedere. Poate o fi "de vina" soarele care imi zambeste sau poate in urma discutiei pe care am avut-o cu medicul meu de familie.... m-am mai linistit. Azi sunt chiar optimista!
Maine sau luni, voi merge sa-mi fac analize (mi-a dat dr meu un adevarat pomelnic), dar cred eu -simt- ca sunt ok.

Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare la dr Lutescu, dar de abia la sfarsitul lunii februarie.....As fi vrut sa fi reusit sa merg mai devreme (cel tarziu intr-o saptamana- doua), sa fi stat de vorba inainte de primul CM si sa-mi fi spus ce am de facut, de aici inainte, sa pornim "cu dreptul" de data asta.
...Dar daca nu se poate... mai curand... asta e.

Dr de fam. zice ca ar fi bine sa las sa treaca 3-6 luni, pana la urmatoarea "incercare". Ufff, mi se pare atat de muuult....
Am citit pe forum (sau poate chiar voi mi-ati spus), ca dupa chiuretaj, este posibil sa "ramai" foarte repede si ca dr Tutunaru a spus ca este ok sa... dupa primul CM.... !?

....Acum imi pare rau pt ceea ce am gandit si am spus pe forum despre dr Rusa (pt cine a apucat sa citeasca vaicarelile mele).... Poate ca totusi n-a gresit dpdv medical si rational (pt el a fost mai simplu sa renunte la o "sarcina cu probleme"), chiar daca nu se potrivea cu ce mi-as fi dorit eu.... Sa ma ierte D-zeu!!!!

...Si va multumesc ca mi-ati suportat "crizele"....


...Mi-a povestit Sebi ca ieri, au venit la gradi "multe doamne in inspectie" si ca d-ra i-a asezat in "semicerc" (ce cuvant a invatat!), dar ca el n-a vrut sa stea, ca l-a deranjat de la statul pe scaunel, in asteptarea parintilor lui, care ar fi trebuit sa vina mai repede sa-l ia de acolo!

Numai bine va doresc!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ileana, ce super!! Felicitari pentru vestile bune! Asadar pe 26 aprilie o sa-ti vezi bebelusul! Bine ca a urcat placenta! Oare a ajutat vorbitul?
Cred ca incep si eu sa le cert pe fetele mele ca nu dau mai mult din picioare! Chiar m-au trecut asa cateva randuri de panica tot asteptand sa le simt! ma gandeam ca va fi foarte repede si mai puternic acum ca sunt 3 si nici eu nu mai sunt la prima sarcina, dar cucuietele mele sunt decise sa ma tina in suspans si le simt destul de incetisor si rar!

Ce mult mi-ai amintit de mine! Maine ar fi facut 9 luni si bebelusul meu! Cateodata parca nu imi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp! Iar alatadata pare atat de departe!

Mirela si Michelle multumesc ca v-ati gandit la mine!

Mirelush sper sa-ti treaca repede raceala. Cand mergi la eco?

Ella si Laura, hai ca eu incep galeria! Voi sper ca nu pierdeti timpul!

Nana, imi pare rau ca au inceptu deja greturile, dar macar nu te poti plange ca nu ai simptome!

Biby, imi pare bine sa te vad atat de optimista! Te asteptam cu vestea cea mare cat de curand!

Flavia, intotdeauna ne sunt de folos sfaturile tale!

Andreea, ma bucur ca ai primit asemenea vesti bune! Va fi super sa ii ai pe ai tai acolo! Mai ales de sarbatori! Atunci ne lipseste familia cel mai mult! pe cand vii cu o veste si mai buna pentru noi?


Mari 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, iata-ma dinnou aici. Azi e prima mea zi de lucru dupa un concediu de boala avand la baza o viroza (o facusem inainte de a-l opera pe sot) si in fapt, i-am fost alaturi sotului meu. Sa incep deci sa povestesc pe scurt, ce si cum. Operatia se pare ca a reusit bine, oricum, se va vedea peste aprox. 4 saptamani la o radiografie. Spre fericire nu a trebuit sa-i ia os din sold, ce a reusit din radius, pentru a "lipi" cele 2 bucati ale osului. Da, Ralu, cred ca ai dreptate, noi avem sortile tare asemanatoare. Da Doamne sa fie bine de acum incolo, eu sunt optimista.
Ma grabesc sa va scriu, pt. ca aproape tot timpul sunt pe fuga. Catelusul este superb, o domnisoara pe nume Cola. Flavia, mi-am adus aminte de tine, pe catelul vostru il chema Pepsi... Fiica mea i-a dat numele si am zambit.
Pe perioada cat am lipsit, am fost itr-una intre spital si casa, acasa "du jos cainele" etc. Sincer va spun, ca cu toate ca ma simt epuizata, nu am prea dormit, mi-ar place sa ma ocup numai de familie... dar asta este un alt subiect...
In 16 a fost ziua de nastere a copiilor, si-au primit cadourile iar cheful il facem sambata, abia asteapta.Richie este nebun dupa Harry Potter, si ma roaga sa-i citesc in fiecare seara, aproape ca am terminat vol. I !!! (are doar 5 ani!!!). Bine-nteles, toate cadourile sunt cu subiectul Harry Potter...
Mari, citind asa, de ici colo, pe sarite, am aflat ca astepti 3 fetite! Felicitari!!! Sanatate multa si numai bine. Faptul ca sunt fetite este foarte bine, fetele sunt mai puternice si sigur va fi totul ok .
Cristina, Flavia, Ileana, Nana, Mirela, ce trece timpul!!! Doamne cat ati avansat cu sarcinile! Ileana, nu reusesc sa vad noile pozici, mai incerc si acasa....
Michelle, Chantal, dragele de voi, sper ca sunteti mai bine. Anul acesta trebuie sa fie unul bun .
Laura, Andreea, Irda, Elaa si toate celelalte fete (scuze ca nu reusesc sa va scriu pe toate ...) va pe toate.
Hai ca va las, e cam naspa sa scriu de la servici. Ma simt ca intr-un castel de gheata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Della ma bucur sa aud vesti bune de la tine, se pare ca intradevar anul asta este unul mai bun,...La multi ani ptr. copilasi, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii...pupici si te asteptam cat mai des pe la noi.
Mari...ptr. tine si fetite si pregatestete sufleteste ptr. atunci cand o sa se puna toate pe miscat....ca nu o sa mai apuci sa dormi, numai cate un picior daca misca cate una....si te-ai scos:P)dar se merita sa te trezesti ptr. asa ceva..
Ileana...parca mai ieri ne anuntai ca ai ramas insarcinata...si acum deja vrb de nastere, felicitari ptr. bebe mic care deabia lai vazut.
mav e bine ca te simti mai bine astazi...si ai sa vezi ca pe zi ce trece o sa fie si mai bine....iti zic asta din proprie experienta...am intrat pe acest forum foarte dezamagita de viata...iar dupa jumatate de an....in f optimista si pregatita oricand ptr. marele eveniment.
pupici la toate fetele minunate.....si multumesc frumos celor care deja fac galerie....


Ela

Mergi la inceput