Durerea unei pierderi de sarcina (14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, chiar si o poza asa de profil si tot imi dau seama ca esti fata tinara si frumoasa! si mai ales ai viitorul inainte! daca tu zici 2 ani, atunci 2 ani sa fie, oricum eu, voi fi din nou gravi si vom numara impreuna!

andreea,laura, irda si ella, ati vazut ce articol e pe prima pagina? pozitii ptr conceperea unui copil! ia da-ti o raita poate aveti ceva sfaturi de invatat! va pup

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Cristina multumesc frumos pentru gandurile bune! Ma gandeam sa incep sa iau si eu Duphaston... Ar avea ce sa-mi faca rau??? Si cum se ia??
Pepsi iubita poti sa ma treci si pe mine pe listuta... acum sunt sigura ca a fost un avort spontan.. Numai ca nu stiu la cate saptamani. Cred ca 4. Nu de alta dar vreau sa ma vad si pe listuta voastra in postura de -uta!
Iulica sincera sa fiu nu cred ca a fost vorba de un avort menstrual la tine... Presupun ca aveai maxim 3-4 saptamani. Exact cum am avut si eu. Nu au de unde sa apara cheaguri la o sarcina atat de mica... Eu eram foarte nedumerita pentru ca nu am avut absolut nici un cheag, decat firicele micute de sange. Si am intrebat 2 medici. Cel mai bine este sa mergi la un control dupa ce se termina sangerarea pentru ca daca a fost un avort iti trebuie un antibiotic!

Fetelor vroiam sa va intreb si eu ceva... E posibil ca atat de repede dupa avort sa ovulez?? cand am fost la eco acum 5 zile aveam foliculi de 5... Daca ar fi sa ma iau dupa ultimul CM (2 ianuarie) azi as fi in Z17 si am o scurgere pe care eu o asociez lunar cu ovulatia. Sunt foarte nedumerita!

Multumesc mult!



In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana tare ma bucur pentru tine ca e totul bine cu placenta si cu bebe! Ce grasunel e, nu fie de deochi! Sa creasca mare si sanatos Doamne, deja ai si data nasterii! Ma emotionez, de numa!

Mirelush sa tii locul ocupat pentru mine, OK? Ca noi ne-am pus pe treaba din Z3 !

Mav TB se ia dimineata, inainte de a te ridica din pat (de preferat la aceeasi ora, zilnic), intravaginal. Sper sa nu vorbesc prostii, ca nici pe asta nu mi-am luat-o niciodata, dar asa am inteles de la fetele de la aspirante Si eu stiu ca dupa un chiuretaj se ramane repede insarcinata si dupa primul CM e OK. Ce simpatic Sebi Super faza

Mari sigur fetitele stau asa cumintele ca sunt inghesuite acolo Dar si cand vor vrea sa se dezmorteasca

Adela ma bucur ca a reusit operatia sotului si sper ca tu te simti mai bine! copilasilor tai, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati unii de altii Se apropie termenul ”limita” si poate ne dai o veste bunaaaa!!!!

Ela si io te incurajez! Poate vom fi colegute, Doamne ajuta!

Andreea super ca vei fi impreuna cu familia de sarbatori

Iulica eu cred ca a fost avort menstrual, daca zici ca era cu pielite si vinisoare. Imi pare foarte rau, dar poate data viitoare va fi bine

Cristina ce bine-mi pare ca ne mai scrii! A crescut sarcina, nu fie de deochi, maricica Sper ca ai mai scapat de greturi.

Mirelush eu am prietene care s-au vopsit in timpul sarcinii si nu a avut nimic. Una dintre ele e tipa care imi face mie parul si toata sarcina se vopsea rosie, rosie si radeam de ea ca va naste un copilas cu parul rosu’. Si tzin sa va zic ca fata ei e o frumusete cu parul roscat si un ten alb, o minune de fata! Si n-ar avea cu cine sa semene Si eu am noroc ca ma suvitez, ca nu-mi atinge pielea capului

Biby nu stiu sa-ti raspund, iubita! Nici macar nu stiu cum arata foliculii

Flavia am vazut din prima articolul despre pozitii pt , dar stiam deja tot


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ileana-Marius-ma scuzi nu am stiut(sau poate ca am uitat)ca si tu ai fost la odiseea de ianuarie februarie.eu zic ca nu e bine sa citesti povestile de nastere,nu stiu daca iti face bine sa te gandesti atat la tot ce a fost,acum esti gravidutza nu uita,nu ai voie sa fii trista!Nu mai ai atat de mult si vei posta si tu povestea ta de nastere pe care ti-o vom citi cu emotii sunt sigura!
Cristina-si tu ai deja 11 saptamani,ce repede trece timpul asta...Simti ca va fii fetita?Poate ca asa va fii!Eu am simtit ca v-oi avea baietel si a fost fetita...oricum as fi fost fericita orice ar fi fost numai sanatos sa fi fost dar n-a fost sa fie...
Bybirox-imi place optimismul tau,imi place ca vad ca iti doresti sa apari gravidutza pe lista cat mai repede,iti doresc sa fie cum iti doresti!!
Laura Ioana-iti tin pumnii sa fii gravidutza cat mai repede dar tinand cont ca nu pierzi aproape nici o seara si mai cunosti si toate pozitiile favorabile atunci cred ca deja ar trebui sa se treaca in dreptul tau duta nu?iti tin pumnii draga mea sa fie testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bibi, te-am pus pe lista iubito, vai tare as fi vrut sa nu ajungi nici tu pe lista, dar abia astept sa-ti schimb amorasul in ca sa-ti raspund la intrebare, am o prietena care a facut chiuretaj, nu i-a venit deloc ciclul menstrual, si a ramas in luna aceea!deci eu zic, mai ales ca au vazut la eco foliculul, sa te apuci de treaba, la ce ti s-a intimplat tie nu sint restrictii, sarcina fiind ff mica! multe femei nici nu-si dau seama ca au fost gravi!bafta multa!

pai mai laurica, ia invata-le si pe fete ceva secrete daca ele nu le stiu!

michelle, da ileana a fost cu noi la odisee, si am norocul s-o am coleguta si acuma, numa ca de data asta va fi bine ptr noi!

chantal, lariana, hair, mariana, ce mai faceti?

as trece-o si pe ale gravi, dar nu stiu sa nu se supere!

andreea, sper ca absenta ta se explica cu faptul ca esti ocupata!

irda, cum mai sinteti cu boala?v-a mai lasat? cum e Daria?

of, eu, sint cam trista in seara asta, ca i-am dat putina pizza cu brinza lui Dominic si mi-a facut o reactie care a reusit sa ma sperie! partea buna e ca i-a trecut de la sine, fara medicament, dar eu miine sun medicul s-o intreb ce si cum, ca frate e sau nu mai e? ma obsedeaza ideea, ca la teste aia i-a repetat unul ca cica nu l-a impuns cit trebe, pai si daca la lapte la fel nu a impuns, desi cind eram acolo am intrebat-o si a zis ca nu, la lapte e ok! miine sun, sa vad ce-mi zice! ca pina acuma la tot ce i-am dat si era direct lapte mi-a facut o reactie, ba a stranutat, ba s-a rosit, si in seara asta s-a rosit si umflat in jurul guritei cam tare!diferenta fata de inainte e ca i-a trecut de la sine!of, imi vine sa le dau in cap la medicii astia,am s-o sun si pe prietena mea care e medicul lui de familie s-o intreb!si eu care aveam o pofta de papanasi.....eram pornita sa merg sa-mi iau ce tre sa-mi fac, ca nu mai puteam salivam de numa, de 2 ani nu am mai mincat!dar acuma mi-e si frica sa mai fac, daca face asa reactie. unul vad ca l-a tolerat, of am sa sun medicii!


Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

va multumesc din suflet tuturor pentru raspunsuri, sunteti niste dragute toate, as vrea sa intru si eu in grupul vostru...
ma primiti ?
promit sa intru mai des in discutii , chiar daca vb de la serviciu
va imbratisez cu drag pe toate,


Iulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

vad ca ati scris nu gluma.mai intai va impartasesc si voua bucuria mea si apoi citesc din urma.
am fost azi la doctor sa-mi iau analizele si nu am SAFL(sindrom antifosfolipidic)
sotul spunea ca nu are cum sa nu iasa bine pentru ca azi e ziua lui si nu accepta decat cadouri frumoase.stia el ce stia.va poftesc si pe voi la o felie de tort si sampanie

acum o sa citesc ce ati scris ca am ramas in urma

Mcrissa bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mcrisaa . Ma bucur din suflet pentru tine! Doamne ajuta de acum sa fie totul bine!
Michelle, Mirelush
Laura si iti tin pumnii sa vii la odisee. Moama ce bine ar fi!
Flavia imi pare tare rau ca Dominic a facut iar o reactie urata la lactate si eu sunt suparata ca unde ziceam ca nici un semn de alergie iar la lapte, ieri mi-au aparut iar bubitele aferente.
Asa ca de ieri am renuntat la lapte si ma gandesc sa maninc doar branza, oua si iaurt pentru calciu. Altceva ce as putea face?

In rest, ieri am avut o zi nasoala, dupa amiaza am iesit sa imi iau o sticla de apa minerala cu lamaie si m-a apucat voma in magazin, noroc ca apucasem sa iau o punga in ideea de a pune cele cumparate in ea, mai luasem si iaurt si lamai, le pusesem pe banda. Nu am mai apucat ptr ca am iesit val vartej afara. Mi-a fost rusine de am murit cand m-am intors in magazin, dar asta e, se mai intampla. Oricum, prea curand nu ma mai duc la marketul ala poate ma uita individa aia de la casa.
Acum sunt un pic mai bine, am dormit destul , aseara am picat ca o musca bleaga de la 8 si un pic. Doamne fereste!
Va pup si va imbratisez cu drag!



Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia cel mai bine e sa intrebi doctorul ce sa faci, in ce fel sa-i bagi in alimentatie branzica si lapticul. E semn bun ca i-a trecut de la sine iritatia Multi pupici lui Dominic Cat despre pozitii....fiecare tre' sa le descopere si sa le incerce de la sine putere ca altfel trebuie exemplificate cu planshe sau subiecti reali
Poti sa o treci pe Ale De ce sa se supere, ca doar a anuntat sarcina

Michelle Ileana Marius a fost colega cu mine la mamici de martie-aprilie2006

Iulica sigur ca te primim si speram sa ajungi si tu pe lista de gravidute, cat mai repede

Mcrissa inca o data felicitari si pentru analize si pentru sotul tau


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nana saracutza de tine! Ce faza nasoala! N-ai de ce sa-ti fie rusine, burtica sa fie sanatoasa


Poze Laura

Mergi la inceput