Durerea unei pierderi de sarcina (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Della-ma bucur ca sotul tau e bine acum,ca operatia s-a terminat cu bine.Insanatosire grabnica in continuare sotului tau!ai grija de el si de tine!
Dinarus78-imi pare rau ca ai trecut prin atatea,ca sufletelul tau Marc a avut probleme cu respiratia,nimik nu e mai dureros ca atunci cand copilul tau este bolnav,dar ma bucur din suflet ca totul s-a terminat cu bine ,ca acum atat baietelul tau cat si tu,sunteti bine!
Bibirox-vreau sa-ti spun inca odata cat de rau imi pare ca ai pierdut sarcina!Nu inteleg de ce trebuie sa trecem prin astfel de dureri!Iti doresc putere si optimism!
Jojo_miha-cred ca aici este singurul loc unde suntem intelese deplin,unde nu suntem luate de "nebune"daca spunem ceea ce simtim,unde nu trebuie sa ne prefacem si mai ales este singurul loc unde nu suntem lasate sa renuntam la SPERANTA ca si la noi va fii bine odata ca ne vom tine si noi copilasii sanatosi in brate!!
Laura Ioana-cum mai este CM-ul azi?sper ca te simti mai bine si odihneste-te ca ai nevoie de putere pt luna ce vine(stii la ce ma refer)!
Chantal-draga mea cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, merci iubito ai dreptate, uite i-am dat o bucatica mica de pizza si....nu a avut nimic, imi venea sa pling cu pizza in mina.....azi voi face niste papanasi, n-am mai facut de 2 ani......si m-am uitat din nou pe revistele mele de practic si atitea retete faine pot sa fac acuma!te pup, merci.

laura, merci mult ai dreptate, a fost ca un soc ptr organismul lui, si i-am dat prea mult, acuma stiu, da, miscaretul mai ales seara, acuma in fiecare zi il simte si sotul, seara, vezi sa nu , ci wisikiul ala mai si cola....am o pritetena care cu tuica ii treceau durerile, cred ca te-am mai intrebat, vrei sa-ti schimb albina in amoras? iti tin pumnii sa fii la odisee cu nana, mirelush si vivela! la fel si lui ella, andreea si irda, vai ce trupa faina!te pup

bybirox, imi pare rau, vorbesti de lista, stiu ca nu e momentul, dar n-as vrea sa te superi si tu ca nu te-am pus pe lista, sa inteleg ca vrei sa te trec pe lista? multa sanatate, imi pare tare, tare rau!singerarile dupa chiuretaj la mine au durat 7 zile!

dianarus, ma bucur atit de mult, sa stii ca am citit cu sufletul la gura tot ce ai scris, si ma bucur enorm ca s-a terminat cu bine! da, sint de aceeasi parere si acuma, mai bine sa iasa copilul chiar si la 35 s ca sint viabili daca acolo in burtick nu se mai dezvolta si risca sa moara! ma bucur ca cel de sus a fost de acord cu mine! sa-ti traiasca baietii, multa sanatate, bravo!

della, , bravo, multa sanatate sotului!

mirelush, nu se mai termina chefurile nici la tine?

am fost ieri la cumparaturi, si mi-am gasit ce am vrut, pantaloni, 2 bluze, sutiene, imi stau tare bine , am sa va pun poze poate! am burta acuma de gravi si nu mai de grasime......imi mai trebuie pantofi, azi merg sa caut!am gasit ceva fain ptr bebe, dar nu am luat, era roz, si sotul mi-a zis stai pina in 25 ca poate e baiat!

va pup pe toate!

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Adela, cred ca avem sortile sincronizate! A iesit sotul tau din spital si azi am fost cu sotul meu in parc la o scurta plimbare dupa luni de stat in casa, a fost extraordinar. Si tot in perioada asta Dominic a inceput sa aiba liber la lapte! Poate cei cu probl. cronice de sanatate cunosc in perioada asta o intorsatura. Sotul meu nu numai ca a fost la plimbare, dar a si condus pana in parc. Cred ca suntem pe drumul cel bun.

Flavia, la primii doi baieti nu le-am luat nimic dinainte, am si nascut cu 1-2 sapt. inainte, numai anul trecut am luat hainute inainte ca nu m-am abtinut cand le luam celor mari si uite ca nu a fost bine, nu stiu ce sa zic, dar nu as mai cumpara ....

Mirela, cica mai bine administrezi intravaginal duphastonul ala, dar io am incercat de 2 ori si de fiecare data am avut niste usturimi incrozitoare, de nu mai puteam sta pe scaun, poate sunt io alergica la ceva din compozitie, insa a fost cumplit...

numai bine fetelor si o seara placuta cu familia.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Flavia imi inchipui ca esti tare ingrijorata cu Dominic,dar trebuie sa ai incredere ca va fi bine,daca testele arata ca nu mai este alergic,poate ar trebui sa-i dai treptat.Abia asteptam sa ne spui ce este bebe din burtica!
Ma bucur ca ti-ai gasit ce ti-ai dorit de imbracat,vrem sa vedem poze
Laura ce mult ma bucur ca speri sa fim colegute!Vezi,in adancul sufletului tau iti doresti sa se intample cat mai curand!Iti tin pumnii stransi sa fie bebe luna asta pentru ca meriti!Esti un suflet minunat!
Jojo eu am acum tensiune,10/6,11/6.Dupa ce am pierdut sarcina,tensiunea mea a revenit la normal si de atunci este doar asa.A fost tensiune indusa de sarcina!La tine cum este?
Michelle asa este,imi este tare greu sa stau fara voi,imi sunteti tare dragi si voi stiti cel mai bine ce este in sufletul meu.Ma bucur mult ca esti din ce in ce mai activa printre noi,asta este un semn bun!
Ralu astazi il sun sa-l intreb cum sa iau Utrogestanul si sa vad cum il suport!Mersi de informatii.
Ma bucur ca sotul tau este mai bine si cu siguranta sunteti pe drumul cel bun!
Adela insanatosire grabnica sotului tau!Super,ati mai scapat de o grija!
Biby imi pare tare rau ca ai ajuns pe aceasta listuta!
Fii optimista ca va fi bine si in curand vei avea fetita pe care ti-o doresti!
Diana ce super ca s-a terminat totul cu bine! Sa-ti traiasca baieteii si sa fie sanatosi!
Irda mai ai putin si te apuci de treaba.O sa ai ocupatie,nu gluma! Bafta!

Fetelor eu nu mai scap de o tuse! Am tot baut ceaiuri cu lamaie si miere si degeaba.Am auzit ca este un sirop,Stodal,care este bun si pentru femeile insarcinate si am sa-l iau ca nu stiu cum sa fac sa imi treaca mai repede,desi nu as fi vrut sa iau nimic dar nici asa nu pot sa stau,in loc sa-mi treaca mai rau se agraveaza. Ma oboseste rau de tot! Voi stiti ceva despre Stodal?
Va pe toate!




Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bibyloi imi pare rau ca nu ti-am raspuns, dar n-am mai intrat pe net pana acum. Nu mai stiu ce fata de aici zicea la un moment dat ca a sangerat 2 saptamani (sau 3 sapatamani???). Nu mai stiu exact. Oricum pe mine m-au chiuretat de fiecare data dupa ce s-a oprot in evolutie asa ca nu am sangerat dupa aia. Mie la o sapt si jum. mi s-a pornit o sangerare puternica (cica mi s-a mai curatat organismul) si m-a tinut 3-4 zile. Apoi la exact 21 de zile de la chiuretaj mi-a venit ciclul. Iti tin pumnii, iubita, sa fii bin cat mai repede. Sa iei si tu niste clorocalcin (mie asa mi-a dat in afara de antibiotic), ca pierzi calciu mult. Se iau 3 lingurite/zi, inainte de masa (ca-s gretoase si sa dai repede cu mancare).

Flavia da, cred ca poti sa pui arcasul ala sau amoras, ce-o fi. Daca nu-si face treaba sa stiu sa-l jumulesc

Michelle ieri nu m-am odihnit deloc (si-mi curgea mult, mult, nush ce s-a intamplat), ca am fost la iasi si-am umblat prin magazine sa-mi iau cizme si blugi Toata ziua am mers prin mall-uri...si am plecat spre casa pe la 8 seara (sotul meu nu mai avea rabdare deloc). Cand am ajuns acasa am luat o lingurita de clorocalcin si imediat mi s-a micsorat scurgerea

Adela Ralu ma bucur sa citesc vest bune despre sotii vostri. Sa fie sanatosi cat mai repede

Diana sa-ti creasca mari amnadoi baieteii si sa fie sanatosi, fericito

Edit: Mirelush in sufletul meu, normal ca sper sa fiu graviduta cat mai repede, dar sper sa nu ma consum prea tare daca nu se intampla. Pt tuse incearca sa faci gargara cu apa cu sare (din cea mare) sau cu apa cu usturoi (ca un mujdei mai subtire) Sanatate


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura mersi de sfaturi! Am sa incerc si asa,am fost acum si mi-am luat si siropul Stodal si farmacista a zis ca este ok ca este numai din plante.
Sa porti iubita blugii,cizmele si tot ce ti-ai mai luat de imbracat! Nici sotul meu nu este prea rabdator la capitolul "mers prin magazine"
Gabi tu ce mai faci? Unde esti?




Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, cum mai este Dominic? Imi pare rau ca te-ai suparat cu branzica. O sa vezi ca va fi bine. Copiii isi revin mult mai repede decat noi adultii. Uneori DD face minuni.
Laura, sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat. Sunt convinsa ca iti vin foarte bine toate.
Mirelush, tu cum te mai simti azi? E totul ok?
Della, multa sanatate sotului, ma bucur ca totul a decurs cum trebuie si ca acum e totul ok.
Andreea16, am pus 3 poze cu iarna facute in graba si promit ca o sa mai fac si altele.
Biby, ma oftic tare ca ai ajuns si tu pe listuta de aici. Nu stiu cum naiba se face ca numai persoane dragi mie si care merita un sufletel langa ele, sunt pe blestemata asta de lista. Sper sa ramana asa si sa nu se mai adauge nimic nou.Te pup iubita si ma gandesc la tine sa iti revii repede si sa mergi mai departe.
Irda, cum te mai simti? A trecut viroza?
Elaa, ceva noutati?
Vivela, pe unde umbli, ca te-am dat lipsa? Esti bine? E totul ok?
Chantal, Michelle, va pupacesc mult si va imbratisez cu multa dragoste!
Ileana, Mari, laliq,hair, mcrissa,Nushulica, stancutza,




Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana in afara de tusea asta care ma oboseste rau de tot, sunt bine.Tocmai ce mi-am sunat medicul si l-am intrebat ce sa iau de tuse si mi-a zis ca pot sa iau linistita sirop Stodal.
Nu am greturi,doar usoare ameteli si stare de oboseala.Din cand in cand ma mai doare si capul!
Am vazut pozele cu zapada,ce frumos este si ce mult a nins! La noi oare cand va fi?





Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Nu am mai intrat de mult pe aicidar vin cu noutati. Am fost la control la Tm iar in urma studierii dosarului cu toate analizele si observatiile medicilor pe parcursul ultimei sarcini mi s-a recomndat tratament pt toxoplasmoza. Trebuie administrat 40 de zile (Rovamicina si B-uri urmat de Acid folic). S-a recomandat si cariotipul. Oricum pt linistea noastra vom merge si la Szeged. Abia astept sa primim din nou unda verde.
Va pup pe toate si va urez mult succes! Exista o lege a compensatiei si trebuie sa functioneze si in cazul nostru.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna iubitele mele, va multumesc ca va ganditi la mine, eu raportez ziua 4 si abia astept sa se termine sa trecem la atac, sunt hotarata, vreau de ziua ingragostilor sa fac un cadou frumos scumpului meu sot, un test cu II liniute, sper sa ma ajute si doamne doamne..
pana atunci vream sa va cer parerea in ceva, nu stiu daca sa-mi fac sau nu griji...CM curge destul de mult, dar in schimb e fff rosu, mereu era ceva mai inchis, acum e rosu parca tocmai ce m-am taiat...oare sa-mi fac griji?...ca asa ma simt bine, nu ma mai doare burta...is ok
pupici si astept parerile voastre

Mergi la inceput