Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
Siminaf spune:
Am uitat sa spun de ce ceaiul e apa de ploaie: prin scaunele diareice apoase si prin voma se pierde apa, dar si sarurile necesare vietii. Deci pierde sodiu, potasiu, bicarbonati. Ceaiul nu aduce inapoi aceste saruri. De aceea exista ORS (sarurile de rehidratare orala). Crede-ma ca stiu la ce se poate ajunge. Nu vreau sa te sperii (departe de mine acest gind, ca mi-esti tare draga!), dar este ceva cit se poate de serios, si mie mi-e teama sa astepti pina dimineata.
camelia_daniela spune:
Anda, draga, va tinem pumnii sa va reveniti repejor!!!! Doamne ajuta!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
roxisialexia spune:
anda, multa sanatate nichitutului, imi pare asa de rau ca trece prin asta.Iti tin pumnii sa fie bine.
Mergi la spital, ca sa fie totul sub observatie medicala.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
siminaf, am inteles. sarurile astea le pot face si cu ceai de menta sau doar cu apa fiarta si racita? nu i-am dat pana acum.
deci am reusit pana acum o seringa cu ceai de menta si o seringa cu antibioticul, dar doar tinandu-l de nas sa deschida gura caci nudoarme, sta cuminte in pat si freaca paturica. cum naibii sa doarma cu burta goala, of.
astept sarurile si ma duc si i le dau si pe-alea cu seringa.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Siminaf spune:
Cu apa fiarta si racita este perfect. Lasa ceaiul, de oricare o fi el, pentru cind s-o mai intrema putin. Sa-si revina intii din deshidratare. Cum le faci si cit ii dai, depinde de concentratia pe care o au sarurile la fiecare firma, deci nu pot scrie exact. A scris Silvia de unele si cit sa-i dai. Dar sigur scrie si pe pliculet.
Multa sanatate Nichitutului!!!
joy04 spune:
ANDA puiule baga-i sarurile alea repede si stai de garda ....
te rog fii atenta l ael ca nu-mi vine sa cred...
este de departe cel mai bolnavior de aici, ai grija si de tine si de el.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
madau spune:
Am facut vaccinul...si n-am plans deloc...tralalala.... Ne-am si cantarito-masurat..avem 11 kg si 78 cm, ceea ce e bine zic eu.
Ne-a facut vaccinul in manuta, si la voi a fost la fel???? In fine acuma sper sa nu aiba ceva reactii de la el.
Anda vad ca ti-au zis si fetele de sarurile de la Humana, exact asta vroiam si eu acum sa-ti spun, si mai stiam de la Ela ca e foarte bun Hipp Ors, gasesti pe la farmacii. Incearca tot cu o seringa, il cred saracutul ca e terminat si n-are nici un chef..of, Doamne. Ai grija si de tine!
Silvia ai revenit...., sper sa nu mai dispari asa rapid!
Cristinamh chiar dimineata ma uitam la poza de la concurs.... Minunata idee.
Ionikka multumim ptr aprecieri..avand in vedere ca vin de la o profesionista in materie...ma bucur si mai mult! Chiar..la mine poza Mirunicii se vede ciudat, dublata cumva..asa e si la voi??? Ca eu am trimis-o ca lumea.
Alinush NUUUUUUU lapte tinut in camera mai mult de juma de ora! Mai bine strici cate o cutie decat sa faca ceva rau la burtica. Sau mai bine ia un incalzitor de bibe, il bagi rapid acolo si gata. Si laptele il tii la frigider.
Sa ne traiasca Colectia..insa mie mi se parea mai potrivit daca era de "nov-dec". Astept rosiile daca e cazul
Fug la pitica, roade ceva de pe jos
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
lavi02 spune:
Anda insist si eu, ca si fetele: musai sarurile de rehidratare de orice firma ar fi, nu te crampona acuma; incearca cat mai des sa-i dai.
Nu ca nu ar fi fost suficiente sfaturile Siminei si Silviei care-s de specialitate, dar tin sa te bat la cap si eu.
Sa stii ca o perfuzie in spital nu e cel mai rau lucru care ti se poate intampla. Si il face sa-si revina.
Asa ca please, please, please, daca nu reusesti sa-l hidratezi fugi la spital, te primesc acolo la orice ora din noapte.
E urat, incomod, inghesuiala dar o perfuzie ajuta f mult.
Faptul ca nu doarme si zace arata ca ii e tare rau.
Daca te internezi cumva ia la tine cat de multe haine poti, da instructiuni acasa sa spele, usuce, etc.
Multa sanatate va doresc si va tin pumnii!!!
Madutza10 spune:
Buna seara!!
Semnez si eu condica ,asa in liniste ca baiatu' meu face in sfirsit nani ,am alergat azi dupa el de am obosit ,nu stiu de unde are atita energie ...
Imi place si mie ,,colectia'' dar as fi de acord cu Madau :,,colectia de nov-dec '',toamna-iarna include mai multe luni iar la noi majoritatea sint nascuti in noiembrie -decembrie !
Anda ,sanatate multa lui Nichita ,sper sa se faca bine cat mai repede dar nu-i de gluma cu enterovirozele astea ,..nu vreau sa te sperii dar noi am fost internati din aceasta cauza ,medicii n-au fost de acord sa mergem acasa cu febra mare si diaree ,tocmai pentru a nu se deshidrata.
Fetele au dreptare cu Hipp Ors si Humana electolyt ,asta ne-a dat si noua dar daca vezi ca nu se amelioreaza si nu vrea sa bea nimic eu zic sa mergeti la spital!
Madau ,ce vaccin ati facut??Priorix??Lui Orlando tot in mana i l-au facut ,nu a avut nici o reactie adversa!Ce grasana e normea mai ,fi'miu are 10 si ceva ca a slabit la ultima raceala dar la cm stau la fel:P
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
Noki_Lara spune:
Of...ce vesti triste. Anda, sunt tare ingrijorata pentru micutz. Te rog nu te incapatzana si du-l la spital, daca nu reusesti sa-i bagi nimik pe gat, sau ma rog, foarte putin. E mai bine pentru el!
Tin pumnii sa va reveniti repede! Sanatate infinita!
In calitate de nascatoare de nume de subiect m-am cugetat ce m-am cugetat cu denumirea si zic asa: de la BEC cred ca ar mai trebui facut un efort final -ante-botez - si sa supunem la vot denumirea adjudecata de COLECTIE de:
VARIANTA A - NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2005-2006 sau
VARIANTA B - TOAMNA-IARNA 2005-2006
Numaram la final voturile si tragem botezul. Io-s pentru toamna-iarna, evident, pe principiul ca e subiectul NOSTRU si NU al outsider-ilor, deci il denumim cum vrem NOI!
Madau- daca ati facut Priorix, asa si noi. Fara efecte si in brat!
Ma duc la nani. Ne citim maine dimineatza!
Anda, tin pumnii stransi de tot!poetului bolnavior!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!