Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!!!

Mihaelutat , cumpara-i o icoana de argint (am vazut in unirii la parter, si la titan-tot parter), eu zic ca e o amintire super.Hainutele poate nu sunt pe gustul parintilor...cine stie.

Lavi , merci de lamurire cu "Z". Eu nu prea am intrat la ei ca nu am langa mine.. Dar am vazut ca au hainute dragute.

Anda , multa sanatate lui Nichita! Doamne ce greu trebuie sa-ti fie, sa-l vezi suferind si sa nu-l poti ajuta cu mare lucru.

Leea , frumos filmuletul vostru! Mi-a placut tare mult.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, daca tot vine vorba de botez, pai eu nu vad "toamna-iarna" ca toate lunile de toaman si de iarna, ci cumva la cumpana dintre cele doua anotimpuri. marea majoritate sunt nov si dec, ultima luna de toaman, prima de iarna... si denumirea include si oct si ian, ca n-ar fi democratic sa excludem daca putem evita...
sper ca s-a inteles ceva, ma duc la nani ca ma doare raaaau capul...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu Z-ul mare deceptie. Reducerile au inceput ieri si se termina maine. Ieri s-au vandut (probabil) mai toate chestiile faine, azi cu greu am reusit sa cheltui 1 milion pentru amandoua.

Ochisem dinainte de Craciun o fustita rosie super pt Silvia, dar era 1 milion. Acum nu mai era. Etc, etc.

Am fost la Z din Unirea. Am auzit ca ieri la Z din Mall-ul vechi era bataie.

Noah, eu astept colectia de primavara-vara. Intotdeauna au si chestii aberant de scumpe dar si unele rezonabile si f faine. De ex rochitele cu bretele ale Nataliei de az' vara au fost vreo 3-400.000 bucata si cam jumatate din vara si-a petrecut-o in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

ah, daca tot vine vorba de botez, pai eu nu vad "toamna-iarna" ca toate lunile de toaman si de iarna, ci cumva la cumpana dintre cele doua anotimpuri. marea majoritate sunt nov si dec, ultima luna de toaman, prima de iarna... si denumirea include si oct si ian, ca n-ar fi democratic sa excludem daca putem evita...
sper ca s-a inteles ceva, ma duc la nani ca ma doare raaaau capul...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Cristina EXACT asa inteleg si eu, e cumva cumpana intre toamna si iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda eu zic la spital de urgenta! Sanatate multa!

Cu denumirea, Noki la variantele propuse de tine sa inteleg ca denumirea ar fi fara Colectie????
Eu propun Colectia de nov-dec 2005 asta suntem si ce sa ne mai tot ascundem dupa deget. Dar fratilor cand am propus chestia asta inainte de votul final si am bolduit-o si subliniat-o sa ma vada lumea nu ati zis nimic. Va treziti acuma dupa razboi!

Madau si celelalte fete am bagat la cap si nu ii mai dau - slava D ca nu a patit nimica pana acuma. Eu urcam laptele in camera pe la 1 cand ma culcam si il lasam la temp camerei de 19° pana la 5-6 diminetata. Dar repet aici zice ca laptele asta pasteurizat nu e asa de sensibil ca cel praf si ca il putem lasa mai mult, gen cateva ore. Mada nu mi-e ca arunc sticle incepute ci ca imi termin stocul inainte de a ma duce in Fr ca aici nu gasesc asa ceva

Si acu sa va zic cu ce m-a mai uimit missa mea:
- la ora 21 a venit la mine, mi-a aratat usa de la living si facea tai-tai ( asta e ritualul de dus la culcare). Deci imi zicea ca ii e somn pe limba ei, olandeza sau chineza nu stiu.

- azi dupa baita in timp ce ii puneam serul fiziologic in nasuc nu a mai protestat ca in alte dati ci a stat linistita si astepta sa termin, imi dadea cate o nara pe rand,asa ca drogatii, iar cand am terminat mi-a insfacat fiola din plastic si a baut restul de apa din ea ( cateva picaturi)

- si faza zilei: am invatat si noi sa aratam cu degetul 1 cand o intrebam cati ani are:D Si zice "un"...maine o filmez daca reusesc ca e prea haioasa.

- iar de recunoscutul animalelor cu mandrie spunem ca recunoastem o gramada. De mare ajutor ne e calculatorul pt bebei in care avem o "caseta din hartie" cu animalute, tare bine animata mai e chestia asta.

Gata ca ne-am laudat o gramada.

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offff Anda ... te inteleg perfect dar...la mine Stefanul nu a fost apatic decat...f. putin. el bea lichide multe. In perioada aia bea cam 1 litru pe zi + saruri de rehidratare...si medicamente.
iti mai spun si eu...du-te la spital ca nu e de gluma....maine poate fi mai grav si.....nu cred ca asta vrei. Cu o seringa.....doua....eu zic ca nue suficient daca el e asa molesit. Mai degraba o perfuzie pusa urgent l-ar fortifica. Stiu ca te batem toate la cap dar....sper sa fie bine Nichitutzul si tu la fel. Fii puternica, inarmeaza-te cu calm si rabdare si fugutza la spital.

Despre "botez"...eu sunt perfect de acord cu "colectia de toamna-iarna" pt ca noi care facem parte din ea stim f.bine ce inseamna. Din afara....conteaza daca avem copii nascuti si in alte luni??? E vre o regula care sa ne interzica o denumire mai ampla?? Eu zic ca nu, si noi facem parte din toamna-iarna asa ca...nu vad unde e greseala. Denumirea o facem pentru noi si...cine vrea sa ne gaseasca....ne gaseste cu sigurantza.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ionika am incercat si eu sa fac "poze artistice" si uite ce mi-a iesit ! Cred ca mai trebuie sa iau lectii

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am reusit chiar acum de i-am dat 100ml de apa cu humana saruri. mai am 150 in biberon. dk reusesc sa i le dau in noaptea asta, suntem pe linia de plutire.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, linia de plutire inseamna cind nu mai are semne de deshidratare peste 5-15%. Vezi cum ii e fontanela (daca e f. depresata), cum e pliul cutanat (daca se ia de pe burtica f. mult si f. usor si ramine asa in sus, dupa ce-i dai drumul_, cit este de apatic (asta e cel mai grav semn), cit pipi face si la ce interval (asta e mai greu, daca e cu pampers).

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inca 30 ml...merge greu, dar bea pana la urma...
siminaf, mii de multumiri pt asistenta din noaptea asta. esti nepretuita. zic ca ne revenim, chiar dk s-a deshidratat. in noaptea asta tb sa termine neaparat bibe de 250 saruri (mai avem 120) si maine va primi foarte multe lichide. cu pompa dk trebuie!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput