Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inca 30 ml acu' la ora 2...parca are gura inclestata maimutoiul asta incapatanat...si-mi pica ochii in gura...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Stiu ca e f. greu, dar cineva trebuie sa stea linga el, sa-l vegheze in noaptea asta. Sau sa-l "controlezi" tu din ora in ora macar, daca esti singura. Paza buna.....

Si multumesc de aprecieri, dar nu am facut nimic deosebit. Cind lucram in Ro la "privati", stateam si cite 2 ore la un pacient daca era copil mai ales, ca sa-l stabilizam, rehidratam, etc. Asta in cazul in care parintii alegeau tratamentul acasa unuia la spital. Si cum erau abonatii nostri, faceam cu schimbul si la citeva ore, daca era necesar. Nu ma refer neaparat la diarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Mneatza!

Anda draga, sper ca poetul e mai bine si ca nu a fost necesar sa ajungetzi la spital! Sanatate infinita!

Am tras o sinteza a voturilor si am pus in partea de jos a cabinei de vot cele 2 denumiri intre care se da batalia - care cred io ca ar cam fi timpul sa se incheie, ca dureaza deja de prea mult timp!

Asadar, VOTATZI VA RUGAM FRUMOS FORMA FINALA A DENUMIRII!!!!!!

Noki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda maaaama-mama, ce-i pe capul tau, dar mai ales al lui Nic Daca nu vezi nicio imbunatatire, si eu zic ca e mai sigur la spital, cel putin asa m-am simtit eu cand m-am internat si am vazut ca roiau tot felul de dr si asistente in jurul meu.
Nu cred ca v-ar tine internati decat pana il stabilizeaza (nu pana se face de tot bine, ca apoi poate fi internare la domiciliu), noi am stat 5 zile deoarece chiti trebuia sa faca ceftriaxona in vena (care se face numai in spital).

Multa sanatate!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna dimineata!

Votez prima varianta!

Anda: Doamne, imi pare foarte rau. Trebuie sa iti fie tare greu...
Sper ca azi va fi mai bine pentru voi.

BB_alinush: foarte dragutze pozele. Foarte dragutz model! De invatat toti avem, asa ca nu te stresa. Numai 3? Eu fac muuulte si aleg cateva! Nu e fun sa/ti pozezi copilul?
Incearca si ziua, in alt moment fara blitz. Am vazut la fete, poate si la tine (in timp ce ma uit la poze), fotografii facute la lumina zilei. Lumina naturala poate fi foarte frumoasa si potrivita pt foto artistice.

Mah, asa naspa ma simt. Mada, sa sti ca nici nu/s profesionista. Am facut faculta si atat. De 2 ani sunt in pioneze cu foto. Ca la inceput de sarcina mi/a fost rau, dupa aceea cu burtoiu nu m/am mai duc nicaieri, samd. Ma simt handicapata! Dar, va trece si asta sper!
Macar am mai pictat, ca de nevoie...face omul de toate!

In alta ordine de idei: mai ieri, alaltaieri in ziceam Inei ce cuminte e copilu, ca se trezeste doar de 2 ori...bla bla...si ce credeti? Am avut 2 nopti de cosmar. Nu stiu ce ma fac cu el. Pan' se/nsoare ma calareste noaptea?

Ah! Si stiti ce mi/a zis ieri o mamica? La plimbare? Ca ea nu scoate copila afara ca sunt atatia microbi in atmosfera si nu vrea sa o imbolnaveasca. Si acuma oi sta in casa toata iarna?
Da! sunt microbi, dar intotdeauna au fost. Si nu e bine sa te izolezi total. Mie mi se pare chestia cam "folclor".

Mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

NEATA!

Votez pentru :colectia noiembrie-decembrie 2005!

Sa va zic ce-am patit dimineata :aud copilu' tipind ,ma trezesc repede sa vad ce are ,cind ce sa vad ,copilu' nu era in pat,(el dormind intre noi ),se daduse jos si se intepenise intre pat si noptiera si nu putea iesi ,avea in mina Bepanthen-ul si niste picaturi .M-am speriat groaznic ,ma tot gindesc ce s-ar fi intimplat daca putea iesi de acolo ,..cred ca ar fi bintuit prin toata casa fara ca noi sa-l auzim ,nici acum nu-mi pot da seama cum a coborat fara ca noi sa simtim ceva .

Anda ,cum mai e Nichita ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ionikka

Buna dimineata!

Votez prima varianta!

......

In alta ordine de idei: mai ieri, alaltaieri in ziceam Inei ce cuminte e copilu, ca se trezeste doar de 2 ori...bla bla...si ce credeti? Am avut 2 nopti de cosmar. Nu stiu ce ma fac cu el. Pan' se/nsoare ma calareste noaptea?

Ah! Si stiti ce mi/a zis ieri o mamica? La plimbare? Ca ea nu scoate copila afara ca sunt atatia microbi in atmosfera si nu vrea sa o imbolnaveasca. Si acuma oi sta in casa toata iarna?
Da! sunt microbi, dar intotdeauna au fost. Si nu e bine sa te izolezi total. Mie mi se pare chestia cam "folclor".

Mai vb!

Aron (20 XII 2005)

Of, Ionikka, exact la chestia asta ma gandeam si eu azi de dimineata! Si eu am avut 3 nopti de cosmar ! Numai pe mine ma vrea langa ea si se foieste se frichineste pe toate partile si daca nu mai ma simte langa ea incepe si maraie-plange pana ma duc langa ea! Are deja un ritual - la capatul patului eu am o veioza pe care o las aprinsa noaptea (la intensitate mica)- se trezeste, vede ca nu e nimeni langa ea si vine la capatul patului la veioza si incepe sa maraie pana ma duc la ea! E asa de caraghioasa, nu se da jos din pat, sta acolo si maraie pana ma duc eu; iar daca se duce Laurentiu ramane acolo si continua "alergarea"!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, multa sanatate poetului.
Asteptam vesti de la tine, n-ai mai scris de azi-noapte, sper ca nu ati ajuns la urgenta, insa totusi in situatii din astea e preferabil spitalul.

Votez si eu colectia nov-dec 2005, ca sa ne incadram in regulile forumului, chiar dc nascutii de oct si ian s-ar putea simti aiurea, cred ca inteleg. Si eu prefer toamna-iarna, dar intr-adevar ar fi sept-martie ....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Votez "colectia toamna -iarna"!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda ce bine ca ai mai reusit sa-i dai azi noapte poetelului sa bea, sper ca merge spre bine.
Lasa ca e mai bine sa bea putin cate putin, daca bea mult odata risti sa vomite.

Dar de ce sa nu punem colectia de toamna-iarna (nov-dec) 2005 ?

Eu o trec la propuneri.

Mergi la inceput