Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Dar de ce sa nu punem colectia de toamna-iarna (nov-dec) 2005 ?

De acord cu Lavi !

Am mai adunat poze de la Craciun cu mezina "incornorata", cu nasii si prietenii de la Iasi aici!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, nu stiu ce-ai mai reusit azi noapte. dar daca a mers la fel de "bine" ca la ora 2...
in locul tau m-as duce frumusel la spital, nu moare nimeni dintr-o perfuzie sau o intepatura, garantat la cat se simte de rau intepatura nu e cine stie ce, si pui copilu pe picioare.
asa e un chin continuu, nici tu nu mai faci fata, nici la copil nu se simte cine stie ce.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

anda-offffffffff doamne,spre ca sunteti mai bine,
siminaf-eu scrisesem de hipp-ors este intradevar f bun eu asa am pus-o pe daria pe picioare,daca nu mi-l recomanda farmacista nu stiu cum o rezolvam ca deja ajunsesem la disperare,anda i-ai hipp si da-i exact cum scrie acolo in fc de greutatea copilului,ai toate indicatiile pe eticheta,si da-i pana ii trece diareea total,rehidrateazqa si trateaza si diareea sia sa ochesti 2 iepuri dintr-o lovitura-sanatate!!

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mi-am pus si eu propunerea la cabina de vot.

Azi Silvia are liber de la gradi pt ca se repara centrala, asa ca i-am dat zi libera bonei ca numai ma incurcam cu ea prin casa, oricum nu puteam sa i le pasez pe amandoua.

Gandacel pe mine una chiar ma intereseaza povesti
si aventuri cu bone, crese, gradinite. Cand ai timp, dezvolta subiectul please.
Sarcina usoara, hai ca ai trecut de jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Anda sper ca sunteti mai binisor, Doamne toata noaptea m-am gandit la voi, vad ca n-ati prea dormit...of, sanatate multa poetului si tie multa putere

Ionikka asta discutam si eu cu tati acum cateva zile...bantuie o groaza de microbi in aer, dar nici nu e o varianta sa stam in casa pana la primavara . Asta e...fie ce-o fi, eu o scot, are nevoie de aer, peste tot am citit ca sunt foarte indicate plimbarile in aer curat, daca nu e ger, viscol..atunci n-are contraindicatii. Are nevoie sa se plimbe, sa alerge....asa se caleste. Nu stand in casa la "gura sobei"

Siminaf miliarde de ptr ce ai facut aseara ptr ANDA. Bravo!

Am una bucata kk-cios..revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata!
sunt super "fresh" la serviciu...
am reusit sa ingurgitam 250 ml saruri asta-noapte. dimineata a mai facut un kk de-ala naspa, dar surprise, nu mai avea febra! adik ceva bun s-a intamplat. i-am pregtiti dinineata bibe cu apa-saruri, ceai menta cu smecta si mucilagiu de orez, mai subtire, sa faca bona lapte cu el, in loc de apa si azi ne hidratam mai bine.
ieri copilul a primit prea putine lichide si noroc ca m-a speriat mama nasei (e pediatra mai panicoasa, al meu e de-ala relexat) si Siminaf, ca ma culcam linistita ca vaca si cine stie ce patea copilul de la deshidratare.
vedeti, de-aia sunt bune contactele in general (asta stiti, nu fac pe desteapta cu lucruri banale), dar vreau sa zic: uitati ce bun e forumul!
inca o chestie: multumesc tuturor pt. sms-urile de asta-nioapte si telefoanelor de dimineata. parca as fi avut mai multe prietene sau surori:) nici nu ma asteptam.
ma duc sa-mi mai fac o cafea...
bulina de dimineata legana vacutza si o invelea...imi venea si sa rad si sa plang...el de obicei tipa si arunca cu masinute prin camera

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gataaaa...

Eu votez ptr COLECTIA NOV-DEC 2005. Sper sa nu se simta nimeni exclus...nici pana acum n-a fost si nici nu va fi. Suntem si ramanem un , indiferent de denumirea "comerciala"

Reiau intrebarea mea cu vaccinul, de data asta mai corect exprimata: cine a facut TRIMOVAX-ul la bb..a fost facut in manutza??? Au fost ceva reactii nasoale???. Sa stiu la ce sa ma astept. Multam.

Am slabit deja 1 kg

Azi sunt pusa pe treaba, m-am apucat sa fac curat in acte, dupa amiaza vreau sa incerc reteta de spanac a Mariei_alexia..sper sa-i placa piticei.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,noi am facut Trimovax ,in minutza da si nu a avut nici o reactie dupa ,..eu credeam ca ati facut Priorix ...
Anda,ma bucur ca a trecut febra ,ca e mai bine ,bravooooo!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Of Anda ce ma bucur ca sunteti mai bine!!!!!!!!!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADAU, este vaccinul ror, cel anti rujeola, oreon, rubeola... asta da reactii dupa 5 zile, febra sau eruptie, daca e sa fie... noi am facut doar antirujeolic la 7 luni, tot in brat si urmeaza doza 2 la 1 an 3 luni... nu a facut nici o reactie...
edit ANDA, va doresc sanatate!
sa ne laudam si noi: indicam cu degetul persoanele, spunem mama, tata, facem ca multe animale, aducem ce ni se cere, dar inca nu mergem singurei decat 5, 6 pasi... avem vreme...
va pupam si va dorim sanatate ca e mai buna decat toate...
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput