Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
Bubamara spune:
Anda, super, sanatate lui Nic!
Pozele sunt superbe, ce am reusit sa vad pana acum, copilasi frumosi si scumpi!
Noi am facut ieri priorix, cam tarziu, din cauza de muuuuci, asteptam reactii adverse. Sper sa nu apara.
Suntem in plina explozie de masele suprapusa pe crize de personalitate.
Am fost duminica la salina, la Slanic Prahova, i-a placut si nu prea. Cam plictisitor dupa gustul ei, nici un copilas, nici carusel sau masinute.
Cam astea ar fi noutatile de pe la noi.
Sanatate multa puiutilor si mamicilor
Noki_Lara spune:
Yuuuuupiiiiii! Ce ma bucur ca e mai bine poetul si ca nu mai are febra! Si-a facut efectul antibioticul!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Bubamara spune:
Aaaaa, un sfat, daca se poate:
Trebuie sa-i schimb scaunul de masina (este tip scoica, nu mai incape nici de frica in el) si nu stiu ce tip de scaun sa-i iau. Stiu ca trebuie 9-18 kg dar atat. Poate v-ati luat si-mi recomandati si mie o marca, ceva.
Multumesc
madau spune:
Anda yupyyyy....
Bubamara eu am scaun Iseos Safe Side..de la Bebecomfort..uite www.price.ro/specificatii_bebe_confort_fotoliu_auto_iseos,_grupa_0 _1_25411.htm" target="_blank">aici cum arata...e cam scumpicel..eu l-am luat de la BE cu 7 mil. Dar imi place ptr ca il pot inclina eu cat vreau, nu are trepte "presetate", plus ca se strang si se desfac lateralele, in asa fel incat sa aiba loc copilul si imbracat gros, dar sa stea fixat si cand e in maieu.
Un sfat pot sa-ti dau la "asa NU"..am inteles ca cela de la Chicco Key 1..e foarte stramt la spate, nu prea are loc copilul in el, plus ca verificat de mine, nu se lasa prea mult pe spate.
Mie mi-a mai placut cel de la Inglesina...MOOVY parca ii zice.
Am studiat la greu ofeta..asa ca-s in tema
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
catutza spune:
Buna!
Raluca , multa sanatate Mariei mica si frumoasa,
Anda , ma bucur ca e mai bine Nichita, bine ca nu a-ti ajuns la spital.
Madu , felicitari pentru kg in minus! Cu toate ca nu inteleg de ce vrei sa slabesti
Fug la bubu ca deja trage de scaunul de masa sa-l duca in bucatarie - crede ea ca e ora de masa
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
pisi-si-boscu spune:
Anda, sanatate multa si grija mare; da-l naibii de serviciu cand e vorba de copil, nu cred ca e vreo persoana care sa nu inteleaga...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Madutza10 spune:
Mada,da-mi reteta de slabit ,ca de cind intirzie CM am o foame de lup si am luat 1.5 kg :((((((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Am fost la Z din Unirea. Am auzit ca ieri la Z din Mall-ul vechi era bataie.
Noah, eu astept colectia de primavara-vara. Intotdeauna au si chestii aberant de scumpe dar si unele rezonabile si f faine. De ex rochitele cu bretele ale Nataliei de az' vara au fost vreo 3-400.000 bucata si cam jumatate din vara si-a petrecut-o in ele.
Uite asa, fara sa vrea, Lavi a reusit sa ma ajute sa-mi spun parerea, pe care m-am abtinut pana acum sa mi-o exprim. Colectia de nov-dec, ori de toamna-iarna nici nu mai zic, ma duce cu gandul la niste haine, la moda, la expozitii, la ce vreti voi, numai la niste copilasi nu! Eu inteleg sa fim originale, sa folosim metafore ori diminutive, dar de aici pana la a transforma copiii nostri dragi in niste obiecte de colectie... e cale lunga. Eu una sunt dezamagita de alegerea voastra, insa pare sa fie pe placul majoritatii covarsitoare. Daca votati una dintre cele doua variante, iar restul de denumiri au iesit din cursa, atunci macar sa fie nov-dec. Insistati ca NOI stim ce inseamna toamna-iarna, insa daca o mamica de bebic din februarie 2006 vrea sa intre in grup, ce faceti, o refuzati? Nu vreau sa se simta nimeni ofensat de parerea mea, dar simteam nevoia sa mi-o exprim.
Anda, imi pare tare rau sa vad ca Nichita e intr-o stare atat de proasta. As vrea sa te pot ajuta, insa de data asta totul e mult prea serios si ma depaseste. Numai medicul te poate ajuta. Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa consulti neaparat si un al doilea medic. Plus ce a zis Cristinamh, cu dusul la spital, ca numai bine va poate face.
Simina, am vazut ca i-ai dat printre alte sfaturi Andei, sa verifice daca fontanela lui Nichitut e depresata. Asta inseamna ca e normal sa fie inca deschisa? Ca la Bogdan asa estre si doctora incerca sa ne ingrijoreze ca nu-i normal la varsta lui.
Lavi, sincera sa fiu nu prea am timp de povesti, mai ales acum cand Bogdan e asa bolnav si cand eu sunt obosita moarta. Cand doarme el, dau telefoane si caut pe net... daca vrei, vorbim la un telefon. Azi am o lista de 7 telefoane de dat, de urgenta. iti zic ce am facut. Dar situatia mea nu se compara cu a ta. E mai simplu sa gasesti bona la copil cand nu stai acasa, cand e sa stea cu mama, cam dau inapoi! Daca vrei, iti detaliez si cam ce socoteli mi-am facut, in privinta banilor si timpului.
Merci de urari. Sa stii ca pe mine ma sperie tot mai tare apropierea de lunile "mari", cand riscul de pierdere la mine se mentine si am si dus-o pana acum! Impactul psihic e mult ma nasol. Dar sper ca maine-poimaine sa am 37 sapt si sa rasuflu usurata.
Anda, zici tu ca azi e mai bine... Sa speram ca o tine tot asa. Febra i-a scazut si de la hidratare, sa stii. Sanatate.
Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
neata neata.
bagf si eu una postare acu ca merge netu' ca apoi am o GRAMADA de treaba.
am gasit ceva super interesant despre vaccinuri: http://www.nccn.net/~wwithin/vaccinariromania.htm
ANDA bine ca numia are febra micutu' si o sa fie mai bine .
ce-am vrut sa-ti spun....cred ca scaunele moi au fost intretinute si de nurofen si panadol.
maimuta mea face diaree de la ele daca le dau mai mult de 1 zi concomitent.
legat de [b]fontanela[/red] ca zise GANDACEL. nici la piticu' nu-i inchisa de tot, dar dr a zis ca spre 1 an jumate ar trebui sa se inchida, sa-i mai poate creste caputu'
voi ce stiti???
nu am timp sa caut acum ceva pe net, daca stie cineva sa-mi zica si mie si in pauza de curetenie - daca merge si netu'- o sa citesc si eu.
puuuuuuuup
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut