Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 9
pisi-si-boscu spune:
Apropos de ultimul mesaj al lui Gandacel si de "colectie":
nu stiu cum faceti dar asa va abtineti de tare, ca in loc sa va dati cu parerea apare cate un mesaj un fel de "offff..." spus cu naduf.
Mie imi place ideea cu colectia, mi s-a parut inedita. Poate un pic nepotrivita ( adica gandacei, piticlonti, piticoti, mititei, juniori, etc de nov-dec 2005 mi se pareau mai interesanti, chiar daca sunt cativa piticoti pe aici si din oct sau ian... ) dar in orice caz originala...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Gandacel spune:
Joy, cu fontanela, eu ii ziceam in gluma lui tati zilele trecute ca mi se pare normal sa nu i se inchida fontanela inca, pentru ca La Bogdan probabil creierul creste cu viteza mai mare decat capul!
Incerc sa-l culc acum, ca deocamdata nu prea stiu cu ce-l pot ajuta altceva decat ceiuturi si somn. De mancat nu vrea... afara parca l-as scoate, dar prea tuseste groaznic si are mucii pana la brau! Desi... daca vad ca nu vrea sa doarma, il alerg un pic prin curte.
Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Pisi, mi-am spus doar o parere, care normal ca trebuia argumentata. Sper ca n-am ofensat pe nimeni, oricum am aderat la unul dintre "curente". Nu e nici un "offff" spus cu naduf. Mai spuneam cu cateva masaje in urma ca sincer-sincer, rareori ma mai uit la titlu, dupa o vreme... Chiar nu ma afecteaza. Eu postez la subiectul de care apartin si cam atat... Nu tin la nici o denumire, cu atat mai mult cu cat nu e numele meu ori al copiiilor mei, ci doar un link pe net, pe care dau un click si-mi deschide o lume virtuala de pareri, experiente si prietenie/trezire la realitate. Ai sa vezi ca, dupa cateva deschideri succesive, nici nu mai constientizezi pe ce dai "click", e subiectul pe care subconstientul tau il identifica rapid si gata!
Dragelor, gata, ma pun pe incalzit telefonul!
Gandacel spune:
Si acum chiar un uuufff spus cu naduf!!!! Ca asta tin in mine de prea multa vreme si nu stiu cum si cui sa ma descarc. Bogdan vrea totul, tot ce-l inconjoara, afara cand e in casa, in casa cand e afara, in caurcior cand e pe jos si invers, sa manance cand e la joaca, sa se joace cand e la masa... Si urla, zbiara toata ziua, de cand se scoala pana cand adoarme. Serios, fara nici o exagerare. Si urla asa, cam cum face cainele cand a murit cineva, doar ca mai tare. Adica urla prelung, nervos, incontinuu. Nimic nu-i convine. Cand il duc la somn gaseste noi izvoare de energie, desi pana atunci inchidea ochii si cadea din picioare! Iar noaptea plange cam de 3 ori, exact cand reusesc eu sa adorm, in total reusesc sa dorm vreo doua ore pe noapte, cateva minute pe repriza, ca in restul timpului se agita pitica din burtica. Rau!
Sunt un pachet de stres, imi vine sa plang incontinuu, sa sparg ce am la indemana, nu mai am putere sa ies pe afara, sa mai vorbesc cu un om adult... Iar sarcina asta zau ca nu stiu cum evolueaza, in sensul ca saraca fetita din burtica nu doarme mai deloc, de atatea urlete, zbierete si de starea mea tinuta in frau, dar care ei oricum i se transmite.
Abia astept sa ma ajute cineva cu Bogdan, insa partea proasta e ca am nevoie de odihna si o sa stau in casa, iar el sigur va sta dupa mine. N-am putere sa umblu de nebuna pe strazi, cand ar trebui sa stau cat mai mult in pat. Si la asta se adauga si stresul de a sta cu o straina in casa, in loc sa-mi vad si eu de masa mea, de odihna mea, de tabieturile mele...
Nu stiu, zau, cum o sa trec peste asta. De asta ziceam, Lavi, ca imi fac multe socoteli. Varianta preferata de mine este dusul la cresa/gradinita, ca sa stau linistita acasa in timpul asta, fara zbieretele lui si fara straini in casa. Insa tot imi trebuie bona, ca sa-l duca si aduca, acum si dupa ce nasc... Plus la fetita pentru cand va implini un an, ca mai mult de un an nu stau cu ea, iar mai devreme de un an si sase luni nu o pot da la gradi.
M-am lungit ca o zi de post. Si off-topic. Scuze anticipat pentru cine s-a suparat ca m-am descarcat aici.
catutza spune:
In cat timp apare poza la concursul de poze de pe DC? Stie cineva?
Am trimis si eu azinoapte, sa vedem daca apare.
Gandacel , grea situatie, dar incearca sa te odihnesti ca trebuie. Trimite si tu noaptea cand plange Bogdan pe tata la el sa-l linisteasca. Sau trimite-i ziua la plimbare amandoi macar 2 ore ca sa poti si tu dormi.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
madau spune:
Gandacel dificila situatie..ce sa zic, incearca sa te relaxezi un pic si sa iei lucrurie asa cum sunt...cred ca toti copii sunt asa, vor exact ceea ce nu se poate/la momentul in care nu se poate. Eu pe Miruna o las sa "abereze"..dupa 5 minute de comentat si protestat se potoleste..ii spun ca ceea ce vrea ea nu se poate ptr ca...nu stiu cat intelege insa cert e ca se potoleste. Nu inainte de a mai bombani nitel, bineintles. La tine insa e mai greu ptr ca e si burtica..trebuie sa iti pastrezi calmul ptr pitica de acolo...in fond ea nu are nici o vina. Apoi mai esti si tu cu tabieturile tale. Io as zice ca odata venit tati acasa sa-l pasezi pe Bogdanel si tu sa-ti vezi si de alte tale. E greu..si el a muncit pana atunci si ar avea nevoie de odihna...dar
Exact de asta am amanat si eu momentul ptr bb2, prima sarcina a fost dificila, cu cerclajul ala idiot care m-a legat efectiv de pat 5 luni, ma gandesc cu groaza daca si data viitoare se va intampla la fel...clar nu o sa pot sta dupa Miruna. Macar sa fie mai marisoara, sa ma inteleg cat de cat cu ea..apoi Doamne ajuta!
Trebuie sa iesi din starea asta..mergi afara, intalneste-te cu alte mamici sau prietene, trece ziua mai usor.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
camelia_daniela spune:
Anda, slava Domnului ca poetul e mai bine!!! Tineti-o tot asa!
Cadoul meu de suflet pentru Daria - www.onetruemedia.com/shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">un an plin de amintiri minunate!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
joy04 spune:
GANDACEL offf mama zau ca te cred....
nu stiu cum te pot incuraja ca-s cuvintele taaare usor de zis: "relaxeaza-te, nu te mai stresa, odihneste-te".
dar este fff greu.
as vrea sa te pot ajuta cumva.
daca-i ai sta mai aprope....
si in nici un caz nu superi pe careva
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
ela27oana spune:
GANDACEL-multa putere iti doresc si bogdanel sa se faca mai cumintel
cred ca trebuie urgent sa gasesti o solutie,pe cineva care s ate ajute,pt ac va fii din ce in cemai greu cu bogdan si burtica mare,bona sau cresa trebuie sa gasesti o solutie pupici multi
Ela si Oana-Daria