Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ainia eu am reusit s-o dreg pe mandra cu reviken. Dupa ce bepanthenu nu mai avea nici un efect... La noi sucul de portocale a fost problema... cum am incercat sa-i mai dau iar am luat-o de la capat. Asa ca am amanat pana cand a inceput sa faca kk la olita si n-au mai fost probleme.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ainia

Buna, fetelor! Am o mare rugaminte, recomandati-mi un unguent ceva pt eritemul fesier ca nu mai stiu ce sa folosesc...Am incercat la Tea si nidoflor si neopreol si bepanthen si triderm, acum ii dau cu un preparat, insa de cand ii dau pana acum se facea de o mie de ori bine...Le-am scos si zeama de portocala din alimentatie. I-am avut raciti acum ceva timp si de la antibiotic a facut si Rares...Va rog...

lavinia

Noi nu am avut probleme grave, dar am auzit ca si Cutadenul e bun. Si ar mai fi niste preparate farmaceutice, dar nu stiu exact. Sper sa scapati repede de problema . Si incearca sa-i lasi cat mai mult in funduletul gol, fara pampers. Spala-i cu apa simpla si usuca-i bine dupa fiecare schimbat de scutec. Stiu ca si spalaturile cu ceai de galbenele sunt bune si crema de galbenele. Musetelul cica nu e indicat in zona genitala.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Acum vad ca ti-a raspun si Eliana. Din cate stiu, Revikenul si cutadenul sunt aceeasi Marie, cu alta palarie

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

TEODORA, am avut mari batai de cap cu alegerea numelor (ce-mi placea mie, nu-i placea sotului si invers) si din muuulte combinatii le-am ales pe acestea. Mie nu mi-a facut cerclaj, cred ca nu era nevoie (altfel doctorita mea e foarte meticuloasa).

AINIA, eu am folosit cu succes crema de galbenele! Sper sa scapati repede de probleme!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

http://s122.photobucket.com/albums/o250/ainia_2007/?action=view¤t=1168077124.pbw
multumesc frumos pt raspunsuri!
o sa incerc cum ati spus voi!

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa discut problema nasterii cu doctorul meu duminica cand o sa merg la consult. Si la mine, cand am facut morfologia acum o saptamana era un copil cu capul in jos si altul cu capul in sus. Apropo de doctori : a mai nascut cineva cu dr. Branescu Nicusor de la Polizu?
In ceea ce priveste caruciorul cred ca o sa optez si eu pentru varianta Germania. Am intrat pe mai multe site-uri si intr-adevar sunt mult mai multe modele dragute si multe la preturi mai bune decat in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Buna ziua la toata lume!!!
Eu sunt putin trista mie nu prea imi scrie nimeni.....parca nici nu-mi vine sa mai scriu,dar nu-mi place fara voi si ma simt asa incurajata cand vad ca mai imi scrie si mie cineva,dar stiu asta inseamna sa scriu si eu mai des.

Eliana avem 30 sapt....intram in ultima suta si parca intrebarile sunt tot mai multe...cum o sa decurga nastere?Cum o sa ajung la spital?Eu am de facut 70 km pana la spital.Locuiesc la 70 km de Viena si vreau sa nasc acolo la un spital unde m-am inscris;imi tot pun intrebari daca o sa ajung,parca mi-e teama un pic.Sapt. urmatoare ma duc la spital la control,dar asta depinde de sotul meu care este plecat pt o saptamana in Romania si vrau sa mergem impreuna,asa ca o sapt sunt singura.
Va pun ceva poze noi de la Party!!!
http://community.webshots.com/album/554408926zuDMFh?start=12

Liana 30sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

buna anail,nu fi trista, uite, eu sunt noua aici si ma simt bine printre fete! nu cred ca e vorba de bagat in seama....cred ca e vorba despre, cum ai spus si tu, sa fii un picut mai activa...
sa stii ca mi-a placut MULT "tortuletul" tau de la petrecere!!!arata asa de bine si cu desenele acelea pe el...super...mi-a facut o poftaaaa.......mai sunt si in cura de slabire......
ce sunt bebeii tai? dupa cum ai burtica, sunt marisori, nu?

lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ainia incearca cu ulei fiert: eu asta am folosit la Tudor si mi-am fiert si pentru fete acum

quote:
Originally posted by ainia

Buna, fetelor! Am o mare rugaminte, recomandati-mi un unguent ceva pt eritemul fesier ca nu mai stiu ce sa folosesc...Am incercat la Tea si nidoflor si neopreol si bepanthen si triderm, acum ii dau cu un preparat, insa de cand ii dau pana acum se facea de o mie de ori bine...Le-am scos si zeama de portocala din alimentatie. I-am avut raciti acum ceva timp si de la antibiotic a facut si Rares...Va rog...

lavinia

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Liana nu-i vorba de "bagat in seama". De regula raspunsurile "dedicate" cuiva anume se refera la o anume intrebare pusa de respectiva persoana. Glumesti cu "mie nu imi scrie nimeni", nu? Nu de alta, dar eu de cind am net, sincer, nu fac fata tuturor mesajelor, mailurilor si forumurilor la care trebuie sa raspund. Si cind or sa vina si pinguinii chiar ca nu o sa mai am cind sa socializez.
Tu cum o sa nasti? Natural?

Monica x2 32+

Mergi la inceput