Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
Marina,asa e...e mai ciudat la tine,ca normal trebuia sa nasti din 29dec.Dar ovulatia asta bat-o vina.Esti pe aproape oricum.
Pako,tare bine arati.Imi place ca nu te-ai ingrasat.
Dana 40 fix,fix
Helenutza23 spune:
Pako ce poze dragutze! ce scumpa e fetita ta si ce iti seamana!
ylilimic ce vise ai!
ADINUSH, RALU
34+
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
laura ionescu spune:
Buna dimineata fetelor,
Dupa ce am pierdut dopul aseara nu s-a mai intamplat nimic. Am stat la discutii cu fii-mea si a ramas ca ne vedem joi, asa cum am stabilit ( ca in cantecul ala- "ne vedeeeeem joi, ne vedeeem joi imi zice ea razand"). Se pare ca e de acord. Nu s-a rupt apa, nu am contractii. Am vorbit cu doctorul si a zis sa stau acasa. Am dormit bustean azi noapte, fara nici o grija. Am bagajul facut, totul e ok, tzatzele erecte gata sa dea lapte (zic eu!), asa ca n-am nici o grija
Dimineata ca sa sarbatoresc, am mancat repede 2 bomboane toffifee si o juma de ciocolata cu lamaie verde si vanilie- achizitie noua- ca am inteles ca dupa ce nasc nu mai am voie cioco (vaaaaaai!)
Adinush, Marinar (poate te apuca, cine stie) si celelelate fete, pun majoretele astea la treaba ca la mine s-au puturosit de cand stau.
pup,
Laura, 38+ (maine fac 39)
pako spune:
Multumesc pentru complimente....daaa, nu m-am ingrasat datorita lui fi-mea care ma aleraga ca pe hotii de cai....o sa vedeti unele dintre voi cum e la a 2-a sarcina...hehe.
La ultimul control, adica pana in sarbatori aveam 12 kg in plus(de la 61kg initial)dar sunt sigura ca am mai pus de atunci vre-o 3 ca am mancat ca sparta in ultiimul timp.
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
Liuda spune:
bai nastem?
hai ca eu sant la birou .... si astea tot ma preseaza sa nasc odata!!! Nasu copilului imi da inca 5 ore dupa care sant obligata sa nasc ca el a facut pariu ca nasc pana de revelion, apoi 1-10 nu castiga nimeni, apoi daca nasc dupa 10 ianuarie - pierde nasul si castiga nasa. Deci acum nasu sta cu cheile de la masini, cu ciocolate, cu telefoane si zangaie la mine printre picioare "hai draga iesi odata!" ademeneste copilul...
a spalat femeia pe jos in birou si intra unu - intreaba de mine la care asta cica "da nu vezi ca e ud pe jos - i s-a rupt apa" Deci, tre sa nasc ca nu ma mai suporta astea...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 2 zile
marinar spune:
pako sunteti super frumusele!!!
Dana, ai dreptate, mai e putin, numai maine nu-i poimaine...
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
pako spune:
Laura, mult noroc!de ce e interzisa ciucalata???io cred ca-i buna, face laptele mai dulce
sa va zic ce am cumparat de la real pt. bagaj....am vrut niste tampoane mai mari si langa am vazut niste scutece de adulti,la fel ca pampersii....am luat un bax de 10 bucati....sunt tare meseriase pentru prima zi dupa nastere....eu zic c-o sa-mi fie de folos sa nu mai patez lenjeria si sa stau fara grija.
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
pako spune:
Mie azi nu mi-a venit bona...d-aia stau eu la taclale...cupilu e cu ochii pe minimax
Liuda, sunteti tare zapaugi....io zic ca pierde si nasul
Marina,
Am plecat la medicul de familie sa-mi iau reteta de ELEVIT
anis spune:
Pako, frumoasa burtica si comoara d elanga tine!
Chiar ma gandeam la Adinush ca n-a nascut.Si mie mi s-a rupt apa la fel ca ea noaptea pe al 12..si am nascut pe la ora 16 a doua zi ..asa ca in 2 ore poate scapa si isi tine puiul in brate.
AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
rali spune:
Felicitari proaspetelor mamici Irina si Ramonaa (cine se pricepe poate modifica si numele de pe prima pagina deoarece este trecut <<05 ianuarie (03:50) - ralucaa (05.01.1980), 39s, nastere naturala fara anestezie>>)
Cu sigurantza la ora asta Adinush si Ralu74 tin bebelusii in brate- felicitari!
Iar pentru fetele care se pregatesc pentru marea intalnire - rabdare si curaj
Pupici
Raluca 36+