Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Sa fac si io galerie.......
AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Amaya, cu siguranta n-am sa apar "la capitala" de dragul promenadei...ramane orasul care ma agita si irita cel mai mult...doar ca daca situatia se pastreaza inca ceva vreme si tati va lucra in continuare la bucuresti, iar noi vom refuza cu totul sa ne mutam acolo...vom mai merge cu el din cand in cand , caci deja se intristeaza greu la gandul ca nu va fi zilnic langa noi.
Mai este vreme si vom vedea ce se va mai intampla.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+
Liuda spune:
bai tre sa nasc ... ca astea nu ma lasa in pace, si eu un somn in mine de nu vad... ca doar nu am avut pe ce sa dorm, adica nu am avut inca o parte care sa nu ma doara si pe care sa stau.
fetelor hai la nascut!!!
Hai Daconst odata ca pana nu nasti tu eu nu imi permit... si m-am cam saturat cu burta asta, astept sa se intample mai repede! Tu acum esti frana progresului! Nasti odata sa ma duc si eu la nascut!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 2 zile
roandre spune:
Wow ce de vesti!
Felicitari proaspetelor mamici si bebei cuminti si cu cat mai putini colici!
Adinush, cred ca ai facut deja cunostinta cu micuta ta. Eu de la dilatatie 8 la dilatatie 10 am ajuns in 30 minute (am inteles ca epidurala grabeste procesul de dilatare) asa ca ma gandesc ca marele moment a venit si pt tine!
Gabriela_s nu raspunde la telefon...am sa mai incerc si cum aflu ceva va scriu aici.
marinar, DPN-ul tau e 21 ianuarie...la tine ca si la mine din cauza ovulatiei tarzii se ia in calcul DPN-ul calculat dupa prima ecografie. Deci tu mai ai pana la termen vreo 2 sapt, asa ca stai linistita! masuratorile ulteriore cand bb e mare nu mai sunt relevante pt ca nu mai pot fi apreciate f corect.
Utile pt burtici, viitoare mamici
ALINATXA spune:
LIUDO lasa-ne cu nascutu tau ca din decembrie de ameninti .Parca te vad:maaaa eu nasc,nasc nasc.....Na ca nu ai nascut asha ca inarmeaza-te matalica cu rabdarica si stai la coada
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
wannajo spune:
Messa, te inteleg perfect. Si eu am fost "normala" pana acum cca 2-3 saptamani... Acum am devenit extrem de atenta si intru in panica instant. Acum de exemplu, mi se pare ca bebe nu mai loveste, ci doar se intinde in burtika. Asta ma inspaimanta groaznic...Abea astept sa se faca joi sa ajung la dr.
ylilimic, ce vis horror...Sa vezi ce aiurea am visat eu ieri noapte: 2 diavoli si incercam sa ma dau jos din pat si nu puteam, totul era ca o reluare...si spuneam Tatal Nostru si diavolii ma amuteau (il continuam in gand). Etc...Cred ca e normal sa avem cosmaruri-asa se zice.
Adinush,Nastere usoara si bebe sanatos si voios si mancacios!!!
Pako, esti o frumoasa! Mi-au placut mult pozele tine si bebe din burtika si cu fetita ta!
laura ionescu, zici ca nu mai avem voie cioco dupa nastere (cand alaptam)????? Vai de mine...pai eu sunt dependenta...
pupici,
wanna & bebe din burtika_35w&2days
marinar spune:
acum am vb cu Adinush si nu a nascut inca, s-a oprit la dilatatie 9 si nu mai vrea. eeee, mult nu mai este.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
anis spune:
Auleu...daca citeste mesajulul meu anterior o sa ma alerge....ca am avut gura aurita...Spunetii din partea mea ca la 2 jumate naste
AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
megbeng spune:
adinush, hai ca vin si eu cu un rand de majorete pentru incurajare
bine ca ai peridurala, sper sa a prins bine si nu te chinui prea tare!!!
se pricepe cineva pe aici la "legislative"? stiti daca trebuie sa am minim 30 de zile lucrate/cotizate ca sa pot primi pre si post natal?? eu am contractul de munca de pe 1 ianuarie 2007..oare tre sa merg la servici pana la 1 februarie, cel putin??
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
ylilimic spune:
megbeng - intra la dsclex.ro si pune acolo o intrebare. Au consilieri on-line, ma rog poate dura cateva minute, o zi, dar e sigur!
Hai adinush!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici