Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
Daconst spune:
Fetele eu sunt tot la fel,doar ca burta e mereu tare.In rest nimic deosebit.
Ralu,tare faza cu baietelul...dar si eu ti-am zis la inceput ca e baiat...numai ca la eco se stie mai sigur.Nu conteaza acum,sanatos sa fie.
Ioana,cum de s-a dus Ralu la spital?Ce semne a mai avut?Ca eu stau cu dilatatie 2 de o saptamana si nimic.
Adinush,galeria e cu tine!
Liudo,BCF-ul e de fapt CTG-ul,doar ca-i tradus pe romaneste.Bine ca am aflat si eu ca eram in ceata.
Cu dormitul,ai ras cind ai aflat ca vom dormi si-n fund de atatea dureri...si uite ca nu esti departe.
Messo,da cred ca te-ai speriat rau,de te-ai dus la spital...ca eu te stiu tare echilibrata.Dar uite ca astia micii deja ne conduc cum vor ei.
Dana 40 fix,fix
oana_bucur spune:
Adinush tin pumnii in continuare. Are sa fie bine, scumpa.
Presupun ca Raluca chiar este la ora asta cu bebelul in brate...sau de fapt se odihneste...
Amaya, Alinatxa cand mai creste putza si-om mai veni la bucuresti poate ne luati si pe noi la plimbare.
Ylilimic eu pana acum vreo saptamana -doua visam ce trebuia sa mai intreb doctorul, ce sa mai pun in bagaj...chestii foarte clare si constiente....acum am trecut la etapa urmatoare...visez cam ce ar trebui sa mai iau sau sa ma interesez ca sa debutam cu bine in primele luni de viata ale lui putza.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+
Daconst spune:
Marina, zi-mi si mie cind ai UM ca sunt in ceata cu calculul la tine.Ceva nu e bine,zic eu.Am vazut ca in lista nu l-ai trecut.
Dana 40 fix,fix
criss68 spune:
neata mamici si burtici!
IoanaN, multumim ca ne tii la curent cu stiri despre Ralu. Abia asteptam finalul povestii
Haide Ralu !!!
Adinush, ce veste minunata ne-ai dat! Nu stiu de ce erai asa speriata, ca era de bine! Poate fiindca te-a luat prin surprindere si a trebuit sa suni dr la 12 noaptea. Nici mie nu mi-ar face placere, dar asta e!
Monu, sa-ti treci la semnatura cate sapt ai! Dupa DPN e prea devreme sa nasti, ma rog, nu imposibil, dar preferabil sa mai sstea acolo. Trebuie sa faci ceva cu durerile alea.
Gabriela_s, Daconst, Ivona1977, Marina, facem deja galerie pentru voi! Poate micutii se vor lasa impresionati si ies la lumina!
Alinatxa, ma bucur ca ai reusit sa dormi.
Vad ca Aelita ne-a abandonat, s-a dus la scutece.
Cand voi vrea sa nasc deschid eu capitol. Stiu cum se face, dar s-ar putea sa dureze mai mult ca la cele cu experienta. Pana acum atata ziceam ca vreau sa nasc de va dureau urechile. Acum mi-am dat seama ca am ceva de terminat si m-am razgandit.
Eu nu stiu ce sa mai mai fac, nu ma simt bine deloc, ma enerveaza starea asta de greata permanenta. Nu e ca in primul trimestru, nu vomit, dar imi sta in gat cam tot ce bag in gura. Azi noapte nici nu am dormit cine stie ce, imi vine sa... Iar pe de alta parte nu prea ma pot lua cu altele, oferta e limitata din cauza durerilor de maini.
Va pup, o zi buna si abia va astpt cu vesti bune!
criss 38+ cu Ligia
marinar spune:
Dana eu am avut UM pe 24 martie. nu l-am trecut pt ca am presupus ca am avut ovulatie tarzie si nu era relevant (in zilele 12-16 nu mi s-a pozitivat nici un test de ovulatie, apoi nici testele de sarcina, eu am aflat de bb direct la eco si atunci mi-a zis ca are 8 saptamani, cand eu eram deja in ziua 80 si ceva de intarziere), asa ca am tinut cont de primele masuratori si de ce a aratat ecograful- de aici si DPN 21 ianuarie. doar ca in ultima perioada masuratorile lui bb au corespuns cu varsta cnf UM. crede-ma ca si eu am fost toata sarcina in ceata din punctul asta de vedere, dar daca asa a zis dr...am schimbat si eu semnatura.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
pako spune:
am pus niste poze cu burtica, acum la 37 de saptamani....si cu puisorul meu
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
ALINATXA spune:
Oana sigur ca te luam la plimbarica.Poate o punem si de o cumetrie ceva
PAKO esti frumusica foc mai si printesica iti seamana leit.
Nici kg mult nu cred ca ai luat ashai?
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Amaya spune:
Oana, mai degraba cred ca venim noi la Brasov decat tu in poluarea si mizeria din Bucuresti...noi n-avem ce face dar tu da iar eu n-as pleca cu bb de la aer curat ca sa vin aici pentru nimic in lume (bine ca de fapt as prefera sa-l plimb zilnic pe faleza ca Lili -probabil- dar asta e alta poveste si tine de preferintele mele).
Oana 34+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
ylilimic spune:
Mda, si eu am observat disparitia Aiskai, marianei, bell_vue!
Cred ca mai trebuie din cand in cand sa "strigam catalogul" - vad ca se chiuleste in masa!
Cat despre plimbari - va astept cu drag pe faleza la vara!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici