Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
ALINATXA spune:
Monu numai sta si fuguta la spital.....
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Helenutza23 spune:
monu stai linistita, cauta o pozitie favorabila (da, e greu de gasit asa ceva, dar incearca, sau plimba-te un pic prin casa).vad ca ai termen f aproape cu mine (eu pe 17 feb) . in noaptea de vineri spre sambata am avut exact ce zici tu. de la ora 3 de dim pana la 10 ziua. am stat calma, ma gandeam ca si daca nasca, asta e! bb e suf de mare... dar nu nasti, eu asa cred. ia un nospa, eu am luat dar fara efect. sunt pregatirile de rigoare ale organismului... hai ca o sa treaca
34+
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
ylilimic spune:
adinush - felicitari mamico! Cred ca la ora asta bb e deja afara! Asteptam vesti cat mai curand!
Curaj fetelor care trec azi prin emotii!
Hai Dana, Ivona, Gabriela, Marina!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 7 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Maryela spune:
Adinush, cred ca pana acum iti tii minunea in brate, asa ca FELICITARI MAMI!!!!!!!!!!!!!!!
39FIX
Marilena cu (un pui mic si iubit)
marinar spune:
neata
vin cu vesti prospete: Adina nu a nascut inca. au apucat-o contractiile aseara dar nu s-a dilatat asa ca a stat asa toata noaptea, spre dimineata i-au pus peridurala si acum este deja la a doua doza, dilatatia este 4-5 , deci mai are de asteptat. se cam plictiseste dar asta e. mi-ar fi placut sa-i tin companie, dar fata mea nu mi-a facut o surptiza cum i s-a intamplat ei. va tin la curent.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
pako spune:
buna dimineata!
Adinush, tinem pumnii sa fie bine!
Eu desi sunt la a 2-a sarcina m-au cuprins emotiile citindu-va....sincer mie nu mie frica de nastere in sine cat de spital, de personalul de acolo, de asistente....sa nu cumva sa tipe la mine din nu stiu ce rahatel ca asta ma demoralizeaza rau....plus ca n-o sa-l am nici pe tati langa mine....eehhh...om vedea.
Monu, sa nu faci efort, stai cat mai mult in patutz...ai grija...
ylilimic spune:
Inutil sa va spun ca azi-noapte an nascut pentru a nu stiu cata oara! Si nu oricum: in neputinta lui de a scoate ce-i de scos pe cale vaginala, dr m-a taiat pe burta intocmai ca pe cadavre la autopsie, de la dansa pana la sani... Parca sufletul mi se ridicase deasupra si vedeam totul de sus, inclusiv funia si acul cu care ma facea dr "ca noua" De remarcat insa ca in timpul operatiei imi canta "Astazi e ziua ta/Zi frumoasa ca tine..." Sa stiti ca nu ma vedeam nici o burta, nici un bb, eram suparata pentru ditai cicatricea
Prin urmare i-am impartasit sotului la orima ora visul, in timp ce el ma da cu crema, motiv pentru care m-a pupat pe frunte si a zis "somn usor mami, vad ca azi-noapte iar ai avut incarcare!"
Si sa mai zica cineva ca femeile gravide nu au tot felul de griji inexplicabile!
Liliana AMR 6 cu
pako spune:
Ylilimic, hai ca esti de coma....pana spre sfarsitul mesajului tau eu ma ingalbenisem toata, bine ca a fost doar un vis....cred ca toate avem tot felul de vise care mai de care, asa e cand te gandesti mult la un anumit lucru...pup si eu pe burtica
Amaya spune:
Doamne, Lili, ce vise ai si tu! Mi-e nici nu mi-ar mai veni sa ma culc de teama unui asemenea cosmar. Lasa ca mai ai putin si ai sa vezi ca o sa ai o nastere foarte usoara, mai ales dupa cat te-ai chinuit la nasterile visate .
Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
ylilimic spune:
mesaj de la Adinush:
A fost la control, dilatatia e 8, deci nu mai dureaza mult! Pupa toate fetele si multumeste de incurajari!
pako -scuze mami! "patrunsa" de asa experienta am uitat sa spun de la inceput ca a fost vis!
Liliana AMR 6 cu