Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

wanna, eu una nu ma ingrijoram din orice, dar uite ca azi noapte la 2 jumate eram la spital sa ascult inimioara lui bebe, ca mi s-a parut ca se misca burta prea repede si prea ritmic si am facut tensiune de spaima si am ajuns la spital in toiul noptii. Ori fi zis ca-s cu pluta... si eu ma intreb ce naiba m-a apucat... cred ca e de la mancarimi si nesomn...

Mamaaaa, adinush, hai! E timpul de bebeee!

Si Ralu... bravo, dom'le! Ah, acusi vine si randul meu! Poate imi iese si mie baiat, sa vezi ce rad!!! O sa-l imbrac in roz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Felicitari mamicilor care ati nascut! Si tinem pumnii la cele care nasc azi!

Ralu fii tare! Acusi se termina cu bine odiseea... cu un bb frumos si sanatos! Las' ca al doilea va fi fata !

Adinush, tinem pumnii si la tine! Sa dureze putin si sa vine bb fara probleme!

A, La Multi Ani ! (cu mare intarziere) Ioanelor si Ionilor !! Sanatate si multe bucurii de la bebei!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Hai ca nu am somn, dau iama in frigider...

Amaya, de ce grosime cicatriceala vrb? de cea uterina?
cred ca de ea...e un pic subtiat peretele tau uterin dar e normal la sarcina avansata care o ai! nu e nici un pericol...doar sa nu faci efort sustinut apoi cred ca esti deja propusa pentru a 2-a cezariana, asa-i? daca vrei sa nasti natural risti o ruptura uterina care poate duce la o hemoragie foarte greu de controlat si e destul de periculos daca se intampla asta...grosimea ta de cca 5.7 parca ai zis, nu? e okay....nu esti la limita asa cum crezi si ti-am zis devine periculoasa, o cicatrice veche de c-section, numai dupa ce te-ai hotarat sa nasti natural desi uterul e destul de expandat....
hai nu=ti mai fa prb ca nu ai de ce!!! fii sigura ca te anunta medicul tau atunci pe loc daca erai in pericol...si nu esti...
si poti sa-mi scrii de cate ori vrei, eu citesc chiar daca de multe ori nu pot sa scriu atat de des pe cat as vrea...
mai discuta cu medicul...nu sunt specializata pe ginecologie eu ...oricum esti OKAY crede-ma, dar te sfatuiesc sa faci asta pentru linistea ta...

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ioana, multumesc mult ...intradevar vorbeam de cea uterina...fac cezariana oricum dar 5,7 mm pare atat de putin si ma gandesc la faptul ca mai am inca o luna in care bebe creste-creste iar eu nu am pic de grasime care sa-mi ingroase macar artificial zona (poate vb. prostii dar asa ma gandesc). Ai dreptate, probabil ca, daca ar fi fost probleme imediate, doctorul mi-ar fi spus,...oricum mi-a interzis orice efort si mi-a recomandat no spa prnteu orice durere cat de mica in zona.. Eu sincer nu mi-am facut aproape deloc probleme sarcina asta insa, cum am mai spus, pare atat de putin 5,7 mm .

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai buna dimineata!
na ca am facut-o - nu pot sa dorm! adica pot si daca inchid ochii - adorm, dar nu am pe ce... ma dor partile! pe burta - nu, pe spate - nu! si partile dor!!!! ce chin am mai tras si noaptea asta, zombi o sa fiu o zi!
Mihacarm si mie imi zice dr. de fiecare data si de BCF si alte prescurtari si indici, dar nu ma interesam ce inseamna, treaba lor - ei sa stie, mie... la ce bun? acum ca m-am interesat am aflat si eu... na, sa ma fac mai despeapta....
mai de Ralu - eu zic nu conteaza in ce culoare e imbracat- sanatos bb sa fie si basta, lasati ca peste o luna hainele astea nu ii mai vin si cumpara altele albastre!!! Bravo, si felicitari pentru baiat!!!
ma duc sa incerc sa ma mai intind- poate ma mai lasa durerile de pe parti, ca parca asi sta pe carne vie... macar inca o ora si apoi fie ce o fi...
Adinush - hai ca esti de coma, i se rup apele si sta acasa!!! Hai ca iti tinem pumnii!!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

maria-irina ,raluca74 ,ramonaa ,felicitari sa creasca puii mari si frumosi si sanatosi.Si voi sa va refaceti repede .Ramonaa ce repede ai nascut .Bravo!
adinush asteptam vesti!

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata,
Wow Ioana.Pai daca se fac si in state erori din astea ce pretentii sa avem la ai nostri.Acum numai conteaza bb sa fie sanatos.
Adinsuh cand mi-ai dat buzz dormeam eu.M-am culcat la 10 seara si am dormit pana pe la 5.30.Hai curaj ca scapi.
Amaya vad ca noi avem aceasi varsta a sarcinii si stai si in drumul taberei ca mine.O sa ne plimbam bbeii in parc la moghioros
Fetelor care va duceti la tutunaru la elias sa ne anuntati si pe noi cum e adinush.Daca nu sa ii dam un phone ceva daca o putea sa vorbeasca.

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna fetele!
laura ionescu fetele au ras, normal! recunosc ca am ras si eu, bucuroasa ca li se intampla si altora. eu am patit-o de vreo 2 ori. o data asa de naspa ca a trebuit sa iau taxi de urgenta sa ma duc sa imi schimb chilotzii. e greu de explicat cum naiba poti sa faci pipi pe burta. un om normal nu intelege, e contrar legilor fizicii... dar parca noi suntem normale!

maria_irina ma gandeam la tine, ca nu ai mai scris! te felicit mamico pt printesa ta. sa fiti sanatoase si fericite! asteptam poze, povesti, cand ai timp.

ramonaa felicitari pt fetitza! sa va traiasca! zi-ne si noua cand ai timp ce ai facut de ai nascut asa usor?

Adinush, nastere usoara, asteptam vesti! cred totusi ca la ora asta ti-ai vazut deja bebelushul. FELICITARI!

Ralu, asteptam vesti si de la tine! FELICITARI!

Gabriela_s, Daconst, Marinar haideti dragutzelor! galeria neobosita, la datorie!

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Alina, asa e...tot acolo il duc si pe Andrei dar mai ales cand era nou nascut Moghioros-ul devenise a doua casa .

Oana 34+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu mor aici. ma doare burta si mijlocul de parca ma rup in doua. mai stau un pic si plec la spital sa ma vada nenea dr.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput